• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

kızlarrrr :)
selamunaleykum ayy sayfalar nsl da ılerlemıs
tatıle gıt fındık topla ıs guc yemek derkenn rsmen bır aydır gıremedım buraya nasılsınız umarım herkes ıyıdır

bebısler buyuyor ya masallah ek gıdalar vs vs :)
eskıler de burada mı aceppp @DilberiRana karincam karincam S serppp @Topitikk @maii ve dıger sayamadıklarım hepınızı ozledım

bırde danısmak ıstedıgım konu var sıze
eylulde okula baslıyorum calısan annelerın fıkrıne ıhtıyacım var elektrıklı gogus pompası alacagım ama hangısı ıyıdır hangısınden alayım
cok uzuluyorum oglusumdan ayrılacagım ıcın daha hıc bıberon kullanmadı sureklı emıyor
bu durum benı uzuyor :KK43:((
Canım benim ben de seni özledim alışkamlık yaptı artık burası bize. Bende lansinoh var çok memnunum canım çift olanından almıştım ilk kızımda ama ikisini birden hiç kullanmadım tabi bi yönden iyi oldu hala yedek parçalarıma dokunmadım :))

Oburunu emzirip mastit olanida cikariyorm sutyenden ustumu kac kere degstrdm bildigin tsortu sknca sut cikiyodu o kadar akti ama hala da sis ve kipkirmizi yaa soguk deneyim bide sicak su torbasi koydum oda yumusatti biraz sanki ama kizariklik duruyo
Çok zor canım biliyorum Allah yardımcın olsun.
Saglamı emzirirken mastitliden süt akmaya başlayınca hemen o mastitliyi ver. Süt akması çok iyi tıkanıp içerde kalırsa daha kötü :(
Mastitliyi emzirmeden rahatlayamazsın canım. Bence bugün başka hiçbir ek gıda verme acıktıkça sokağzına memeyi.. eninde sonunda rahatlatır. Bugün o memenin iyice boşalması lazımki sen rahatlayasın.

Çok zor canım biliyorum Allah yardımcın olsun.
Saglamı emzirirken mastitliden süt akmaya başlayınca hemen o mastitliyi ver. Süt akması çok iyi tıkanıp içerde kalırsa daha kötü :KK43:
Mastitliyi emzirmeden rahatlayamazsın canım. Bence bugün başka hiçbir ek gıda verme acıktıkça sokağzına memeyi.. eninde sonunda rahatlatır. Bugün o memenin iyice boşalması lazımki sen rahatlayasın.
Kizariklik gecti cok sukur biraz sertlik var insallah gecer oda bgn dun o kadar az emdi ki ac kalmasin diye muhallebi verdim bugnde yapmaz insallah aynı seyi

Merhaba kızlar elimde bir paket molfix bez kaldı. Arada bağlamayı denedim ama yine de kızımı pişik yapıyor sizce o bezi ne yapmalıyım

Merhaba kızlar elimde bir paket molfix bez kaldı. Arada bağlamayı denedim ama yine de kızımı pişik yapıyor sizce o bezi ne yapmalıyım

Acmadiydan belki geri iade. Ya da sağlık ocağına verebilirsin. İhtiyacı olana verirler.

kızlarrrr :)
selamunaleykum ayy sayfalar nsl da ılerlemıs
tatıle gıt fındık topla ıs guc yemek derkenn rsmen bır aydır gıremedım buraya nasılsınız umarım herkes ıyıdır

bebısler buyuyor ya masallah ek gıdalar vs vs :)
eskıler de burada mı aceppp @DilberiRana karincam karincam S serppp @Topitikk @maii ve dıger sayamadıklarım hepınızı ozledım

bırde danısmak ıstedıgım konu var sıze
eylulde okula baslıyorum calısan annelerın fıkrıne ıhtıyacım var elektrıklı gogus pompası alacagım ama hangısı ıyıdır hangısınden alayım
cok uzuluyorum oglusumdan ayrılacagım ıcın daha hıc bıberon kullanmadı sureklı emıyor
bu durum benı uzuyor :KK43:((
Hosgeldin eylulde bende basliyorum..sagacak kadar sutum yok pompamda yok ama kullananlar medala ve aventi oneriyor..

İlk baslarda cok zor oluyor ayrilmak aglamamak icin kendimi zor tutmustum :KK43: ama zamanla alisiyorsun :anne: benim kizimda biberon almiyordu hic lansinoh aldim burdaki arkadaslarin tavsiyesi ile cok memnun kaldim bir tek onu aliyor. Elektrikli pompa olarak ben aventi kullaniyorum çok memnunum. Hem güzel sagiyor acitmiyor hem de temizligi kolay oluyor tavsiye ederim :KK66:

ben de mamajoo aldım bakalım nolacak cok kararsız kaldım bı anda alıverdım. tesekkur edıyorum

M melankoliaLover sağol canım sen nasılsın? :) vaay Fındık mı topladııın? Süper:)biz de iyiyiz.uzun süredir Sıkça girmiyordum ben de..büyüyorlar bir şekilde maaşallah.olan bize oluyor :)))
Ayrılık kısmı zor canım:KK43: avent çok iyi demişti herkes.
ııyım canım elhamdulıllah ugrasıyoruz bebıslerle:) ben toplamadım yemek yaptım cnm ama baya yogun oluyor yaa valla

Hoşgeldin canım merhaba nasılsın ben burdayım da okuyorum ama pek yazamıyorum çok seviyorum bu platformu, iyiki hepiniz varsınız

Tamam canım anladım sağol çok teşekkür ederim Allah razı olsun

iiyim cnm sagolasın :) ne konusurduk buralarda hamıleyken ohoooo :)

Canım benim ben de seni özledim alışkamlık yaptı artık burası bize. Bende lansinoh var çok memnunum canım çift olanından almıştım ilk kızımda ama ikisini birden hiç kullanmadım tabi bi yönden iyi oldu hala yedek parçalarıma dokunmadım :))
ayy cnm bebısler nasılll ıkızler :) ne kadar cabuk buyuyorlar yetısemıyoruzz

merhaba cnm bende bu zamana kadar hep molfıx kullandım ama 5 numaraya gectık suanda ve hıc memnun degılım bezın ıcerısnde sılıca gel gıbı puturlu bıseler var ve asırı koku yapmaya basladı :/ daha kullanmayı dusunmuyorum

Hosgeldin eylulde bende basliyorum..sagacak kadar sutum yok pompamda yok ama kullananlar medala ve aventi oneriyor..
bebıse kım bakacak cnm ayrılmak cok zor gelıyor

Acmadiydan belki geri iade. Ya da sağlık ocağına verebilirsin. İhtiyacı olana verirler.
Canm her zaman kullanıyordum molfixi doğumdan beri ama 4numaradan 3tane bağladm pişik oldu anlamadım. Sağlık ocağı iyi fikir teşekkürler.

M melankoliaLover Peki canm yeni bez buldun mu bende artık molfix kullanmak istemiyorum prima aldm oda sanki hep çok çiş yapmış gibi ıslak ıslak geldi beğenmedim. Komili almayı düşünüyorum ama eminde değilim :/

Canm her zaman kullanıyordum molfixi doğumdan beri ama 4numaradan 3tane bağladm pişik oldu anlamadım. Sağlık ocağı iyi fikir teşekkürler.

M melankoliaLover Peki canm yeni bez buldun mu bende artık molfix kullanmak istemiyorum prima aldm oda sanki hep çok çiş yapmış gibi ıslak ıslak geldi beğenmedim. Komili almayı düşünüyorum ama eminde değilim :/
Cnm bu paket bitince bnde canbebe ve komili denemek istiyorum bklm nolcak

Kızlar biz bebeğim zayıf olduğu için yeni 4 numaraya geçtik prima premium care kullanıyorduk ilk 3 paket gayet iyiydi ama 4 içide dışıda farklı kg arttığı için mi anlamadım yoksa bize yine sahte paket mi çıktı

Back