- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Oyle yaptim ama tam buğdayunu koymuştum ondN mi olmadı anlamadimTeflon tavada yapmadn mi canim bide once tavayi iyicr isitip dokmen lazm sonra kisikta pisrceksn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle yaptim ama tam buğdayunu koymuştum ondN mi olmadı anlamadimTeflon tavada yapmadn mi canim bide once tavayi iyicr isitip dokmen lazm sonra kisikta pisrceksn
Canım benim ben de seni özledim alışkamlık yaptı artık burası bize. Bende lansinoh var çok memnunum canım çift olanından almıştım ilk kızımda ama ikisini birden hiç kullanmadım tabi bi yönden iyi oldu hala yedek parçalarıma dokunmadım :))kızlarrrr :)
selamunaleykum ayy sayfalar nsl da ılerlemıs
tatıle gıt fındık topla ıs guc yemek derkenn rsmen bır aydır gıremedım buraya nasılsınız umarım herkes ıyıdır
bebısler buyuyor ya masallah ek gıdalar vs vs :)
eskıler de burada mı aceppp @DilberiRana karincam S serppp @Topitikk @maii ve dıger sayamadıklarım hepınızı ozledım
bırde danısmak ıstedıgım konu var sıze
eylulde okula baslıyorum calısan annelerın fıkrıne ıhtıyacım var elektrıklı gogus pompası alacagım ama hangısı ıyıdır hangısınden alayım
cok uzuluyorum oglusumdan ayrılacagım ıcın daha hıc bıberon kullanmadı sureklı emıyor
bu durum benı uzuyor ((
Çok zor canım biliyorum Allah yardımcın olsun.Oburunu emzirip mastit olanida cikariyorm sutyenden ustumu kac kere degstrdm bildigin tsortu sknca sut cikiyodu o kadar akti ama hala da sis ve kipkirmizi yaa soguk deneyim bide sicak su torbasi koydum oda yumusatti biraz sanki ama kizariklik duruyo
Bilmiyorum ki canim kivamini mi ayarlayamadn acabaOyle yaptim ama tam buğdayunu koymuştum ondN mi olmadı anlamadim
Kizariklik gecti cok sukur biraz sertlik var insallah gecer oda bgn dun o kadar az emdi ki ac kalmasin diye muhallebi verdim bugnde yapmaz insallah aynı seyiÇok zor canım biliyorum Allah yardımcın olsun.
Saglamı emzirirken mastitliden süt akmaya başlayınca hemen o mastitliyi ver. Süt akması çok iyi tıkanıp içerde kalırsa daha kötü
Mastitliyi emzirmeden rahatlayamazsın canım. Bence bugün başka hiçbir ek gıda verme acıktıkça sokağzına memeyi.. eninde sonunda rahatlatır. Bugün o memenin iyice boşalması lazımki sen rahatlayasın.
İnş canımKizariklik gecti cok sukur biraz sertlik var insallah gecer oda bgn dun o kadar az emdi ki ac kalmasin diye muhallebi verdim bugnde yapmaz insallah aynı seyi
Merhaba kızlar elimde bir paket molfix bez kaldı. Arada bağlamayı denedim ama yine de kızımı pişik yapıyor sizce o bezi ne yapmalıyım
Yapma dedim ama bugunde devam ediyo emmemek için cirpiniyo resmen niye boyle yapiyo anlmadm ki ya birakirsa cok uzulurumİnş canım
Evet tanidigim bi bayan var mahallede ben bakarim dedi..evime gelcek ..cok yakinz..bayram donusu basliycak.seminerde biraz zorlancaz ama bekliycem artik cunku hepten yabanciya emanet etmek dha zor olacaktiBakıcı buldun mu canım ?
Yok canim biraz kizardi ama sisme olmadiCanim aşı nasıl geçti bacağı sistimi
Hosgeldin eylulde bende basliyorum..sagacak kadar sutum yok pompamda yok ama kullananlar medala ve aventi oneriyor..kızlarrrr :)
selamunaleykum ayy sayfalar nsl da ılerlemıs
tatıle gıt fındık topla ıs guc yemek derkenn rsmen bır aydır gıremedım buraya nasılsınız umarım herkes ıyıdır
bebısler buyuyor ya masallah ek gıdalar vs vs :)
eskıler de burada mı aceppp @DilberiRana karincam S serppp @Topitikk @maii ve dıger sayamadıklarım hepınızı ozledım
bırde danısmak ıstedıgım konu var sıze
eylulde okula baslıyorum calısan annelerın fıkrıne ıhtıyacım var elektrıklı gogus pompası alacagım ama hangısı ıyıdır hangısınden alayım
cok uzuluyorum oglusumdan ayrılacagım ıcın daha hıc bıberon kullanmadı sureklı emıyor
bu durum benı uzuyor ((
İlk baslarda cok zor oluyor ayrilmak aglamamak icin kendimi zor tutmustum ama zamanla alisiyorsun benim kizimda biberon almiyordu hic lansinoh aldim burdaki arkadaslarin tavsiyesi ile cok memnun kaldim bir tek onu aliyor. Elektrikli pompa olarak ben aventi kullaniyorum çok memnunum. Hem güzel sagiyor acitmiyor hem de temizligi kolay oluyor tavsiye ederim
ııyım canım elhamdulıllah ugrasıyoruz bebıslerle:) ben toplamadım yemek yaptım cnm ama baya yogun oluyor yaa vallaM melankoliaLover sağol canım sen nasılsın? :) vaay Fındık mı topladııın? Süper:)biz de iyiyiz.uzun süredir Sıkça girmiyordum ben de..büyüyorlar bir şekilde maaşallah.olan bize oluyor :)))
Ayrılık kısmı zor canım avent çok iyi demişti herkes.
Hoşgeldin canım merhaba nasılsın ben burdayım da okuyorum ama pek yazamıyorum çok seviyorum bu platformu, iyiki hepiniz varsınız
Tamam canım anladım sağol çok teşekkür ederim Allah razı olsun
ayy cnm bebısler nasılll ıkızler :) ne kadar cabuk buyuyorlar yetısemıyoruzzCanım benim ben de seni özledim alışkamlık yaptı artık burası bize. Bende lansinoh var çok memnunum canım çift olanından almıştım ilk kızımda ama ikisini birden hiç kullanmadım tabi bi yönden iyi oldu hala yedek parçalarıma dokunmadım :))
merhaba cnm bende bu zamana kadar hep molfıx kullandım ama 5 numaraya gectık suanda ve hıc memnun degılım bezın ıcerısnde sılıca gel gıbı puturlu bıseler var ve asırı koku yapmaya basladı :/ daha kullanmayı dusunmuyorumMerhaba kızlar elimde bir paket molfix bez kaldı. Arada bağlamayı denedim ama yine de kızımı pişik yapıyor sizce o bezi ne yapmalıyım
bebıse kım bakacak cnm ayrılmak cok zor gelıyorHosgeldin eylulde bende basliyorum..sagacak kadar sutum yok pompamda yok ama kullananlar medala ve aventi oneriyor..
Canm her zaman kullanıyordum molfixi doğumdan beri ama 4numaradan 3tane bağladm pişik oldu anlamadım. Sağlık ocağı iyi fikir teşekkürler.Acmadiydan belki geri iade. Ya da sağlık ocağına verebilirsin. İhtiyacı olana verirler.
Cnm bu paket bitince bnde canbebe ve komili denemek istiyorum bklm nolcakCanm her zaman kullanıyordum molfixi doğumdan beri ama 4numaradan 3tane bağladm pişik oldu anlamadım. Sağlık ocağı iyi fikir teşekkürler.
M melankoliaLover Peki canm yeni bez buldun mu bende artık molfix kullanmak istemiyorum prima aldm oda sanki hep çok çiş yapmış gibi ıslak ıslak geldi beğenmedim. Komili almayı düşünüyorum ama eminde değilim :/
Canm benm çevremde iki kişi kullanıyor çok memnunuz dediler ben komili almayı düşünüyorum. Yeni bez denediğinde banada yazarsan sevinirim :)Cnm bu paket bitince bnde canbebe ve komili denemek istiyorum bklm nolcak
Berbat o cok köpüklü ben canbebe ıslak ve bezini kullanıyorum cok memnunumKizlar son zamnda sleepy sensitive i oneren cok fazla oldu. Kullanan var mi bebegine?