2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Kızlarrr merhabalar dün giremedim çok yazamadım haliyle.
Hurma çok susatıyor! Deneyimledim çünkü sahurda değilde iftards tüketmeye bakın derim.
Dün çok kötü şeyler yaptm haliyle bugün + gördüm :KK43: yine orçlu değildim.
Sahurda biraz yemiştim, sabah hastaneye gittim. Eve geldim
Öğlen;
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Yarım haşlanmış mısır yedim.
Gün arasında atıştırmalık minik minik parçalar şeklinde böreek yedimmmm :KK43: iki üç kaşık sütlaç yedim.
Akşam da
2 kase mercimek çorbası
1 dilim ev yapımı patlıcanlı börek
1 bardak ayran içtim
:KK43: çok kötü oldu bu ama napayım mecburdum :KK43:
Bugün oruçluyum çok şükür. Sahurda ;
1 kase mercimek çorbası
1 su bardağı süt
Bi çimdikte beyaz ekmek
1 tane zeytin yedim. İnşallah bugün açığı kapatırım :KK43:

Kızlarrr merhabalar dün giremedim çok yazamadım haliyle.
Hurma çok susatıyor! Deneyimledim çünkü sahurda değilde iftards tüketmeye bakın derim.
Dün çok kötü şeyler yaptm haliyle bugün + gördüm :KK43: yine orçlu değildim.
Sahurda biraz yemiştim, sabah hastaneye gittim. Eve geldim
Öğlen;
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Yarım haşlanmış mısır yedim.
Gün arasında atıştırmalık minik minik parçalar şeklinde böreek yedimmmm :KK43: iki üç kaşık sütlaç yedim.
Akşam da
2 kase mercimek çorbası
1 dilim ev yapımı patlıcanlı börek
1 bardak ayran içtim
:KK43: çok kötü oldu bu ama napayım mecburdum :KK43:
Bugün oruçluyum çok şükür. Sahurda ;
1 kase mercimek çorbası
1 su bardağı süt
Bi çimdikte beyaz ekmek
1 tane zeytin yedim. İnşallah bugün açığı kapatırım :KK43:
Canim borek ve atistirmalik biraz da sütlac işi bozmuş ama iftarda ve sahurda cok dikkat et.

Son düzenleme:
:KK15::KK15::kk77::kk77:Merhaba kızlar,
Ben de düşe kalka devam ediyorum rejime :) sahurda haşlanmış yumurtayı kesinlikle öneririm baya tutuyor hem de protein kaynağı :KK66: menülerde mercimek çorbasını çok sık kullanmayın bence çünkü kb değeri çok yüksek :duduk:
Kötü bir şey yiyeceğiniz zaman kendinizi zayıf hayal edin ve uzaklaşın ordan hatta mümkünse eve hiç sokmayın ya da en azından göz önünde bulundurmayın :kk77:
Hepimize kolay gelsin :KK15:

Kizlar yarin tartiliyoruz.1 hafta cok emek verdik bende ciddi anlamda fedakarlik yaptim.gecen sene pideleri acayip yiyordum.ekmege hamura cok duskunum.dun nette elmali pasta gordum.baktim baktim icim gitti.icimden acaba olsaydi kac tane yerdim dedim.diyelim elmali pasta yaptim ayni gun en az 7 8 tane yiyebilecek kapasitedeyim.ama simdi ideal kiloma ulasirsam 2 tane anca yerim dedim kendi kendime.niyeyse ya beni o an bi dusunce aldi gitti.baya bi etkilendim demek goruntuden:KK48:

aaa masallah çok iyi gidiyorsun 2,5 kgyu 5 günde vermek... süper bir rakam
Çok teşekkür ederim :)

Büyük ihtimalle ödem attım. Dilerim gerisi gelir.

Dün iftarda 200 gr ızgara tavuk göğüs, salata, 1dilim pide yedim. Sonrasında 3 kaşık helva :)

Sahurda sebzeli bulgur haşladım yanında yoğurt ile yedim.

İftara davetliyim bakalım neler olacak :)

Bende gecen sene sahurda patates kızartması pohca börek yapardım.evimiz pidecilere yakın iç hazirlar kıymalı kasarlı pide yaptırırdim.zahmetsiz olurdu.
Bu sene kepek ekmek hariç ekmek pide asla tüketmiyorum.tatlı görmek istemiyorum çünkü dayanamıyorum.yaparsam sütlü tatlı genelde puding tercih ediyorum.zaten uzun zamandan beri pirinç pilavı yemiyorum.canım çok isterse bir iki kaşık okadar.ama ramazanda oda yok:-)
İftar bir şekilde gidiyor da sahur da dönüp dolaşıp haşlanmış yumurtaya acıliyor vutun kapılar.
Bayrama 62,girmek istiyorum inşallah olur :-)

KIZLAR BEN HİÇ VEREMEDİM suyumu içtim dün yemek bile çok az yedim 1 kase çorba ve patlıcanlı yoğurt çok az ekmek 1 tane dondurma bu kadar sahurada kalkmıyorum ama hiç kilo veremiyorum :KK43: hep aynı mıhh gibi çakıldım
Cnm vucut uzun sureli açlık durumlarında yağları depo yapma moduna geçer.sen sahura da kalkmadığından kilo veremezsin Ztn.az yemek değil sağlıklı yemek amac

Bende gecen sene sahurda patates kızartması pohca börek yapardım.evimiz pidecilere yakın iç hazirlar kıymalı kasarlı pide yaptırırdim.zahmetsiz olurdu.
Bu sene kepek ekmek hariç ekmek pide asla tüketmiyorum.tatlı görmek istemiyorum çünkü dayanamıyorum.yaparsam sütlü tatlı genelde puding tercih ediyorum.zaten uzun zamandan beri pirinç pilavı yemiyorum.canım çok isterse bir iki kaşık okadar.ama ramazanda oda yok:-)
İftar bir şekilde gidiyor da sahur da dönüp dolaşıp haşlanmış yumurtaya acıliyor vutun kapılar.
Bayrama 62,girmek istiyorum inşallah olur :-)
Insallah canim.bende bu sene sahura ozel hazirlik yapmiuorum

Ekmek benim en sevdigim şey.bana ekmek domates peynir vet başka yemek aramam.aaaah ah alıştım ama napim mecbur.öyle çok yiyordum ki ekmeği.sabah yarım ekmek tarla başlayıp ohoo.ama yok istediğim kiloya ulaşayım ben de ara sıra yerim.hedefe ulaşmadan haram bana:olamaz:

Günün Özeti sahurda iki haslanmis yumurta zeytin ve bi avuç kiraz yedim iftara bi kase çorba bi tabak fasulye yemeği biraz kiraz yedim bukadar ekmek yok hurma artık hiç yok ....

İftar = Yarım kase şehriye çorbası, 5 misket köfte, 1kepçe mantar sote, 3 kaşık pilav, cacık :oha:
Sahurda da Allah Kerim :KK76:

Günün Özeti sahurda iki haslanmis yumurta zeytin ve bi avuç kiraz yedim iftara bi kase çorba bi tabak fasulye yemeği biraz kiraz yedim bukadar ekmek yok hurma artık hiç yok ....
Ben 1 tane yumurta yiyorum gunduz norbence indir 1 r
İftar = Yarım kase şehriye çorbası, 5 misket köfte, 1kepçe mantar sote, 3 kaşık pilav, cacık :oha:
Sahurda da Allah Kerim :KK76:
Cok iyi bence ekmek ve sekerli birsey yok

Yumurta 1 de yesek açız 2 de yesek açız.bence 1 e indir bari kalori al almis olursun

Bayanlar ben bugun 2 tabak sarma yedim.cok ozlemistim.ekmek yemedim.yarim parca güllac yedim.sarmada kacirdim biliyorum ama dayanamadim
Neyse olan oldu bir kere.sahurda zeytin peynir 1 haslanmis yumurta ve karpuz yiyip ekmek kesinlikle yemeyerek dengeyi saglamis olurum insallah.bugun tartildim iyo bi grafik vardi umarim bu aksamki sarmalar yarinki tartimı etkilemez

Ekmek benim en sevdigim şey.bana ekmek domates peynir vet başka yemek aramam.aaaah ah alıştım ama napim mecbur.öyle çok yiyordum ki ekmeği.sabah yarım ekmek tarla başlayıp ohoo.ama yok istediğim kiloya ulaşayım ben de ara sıra yerim.hedefe ulaşmadan haram bana:olamaz:
Evet oyle yada boyle birsekilde vermemiz lazim.ideal kiloya gelince zaten dengede tutariz karbonhidrati

Saat kacta tartilicaz gec saatlerde yapilan tartida su cok atildigi icin gercekci olmuyor bence

X