2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Verirsin inşallah :)

Bence bu grup yazı süper bitirecek. Çok güzel bir enerji var çünkü. Hep birlikte birbirimize destek olarak başarıcaz.

Başarmalıyız çünkü vermem gereken 34 kg var :-)

Destek olun bana ulennn:KK70:
YA RAMAZAN
dün tartıldım 69,10 bu sabah 68,70 sevindim ne yalan söyleyeyim :)
CANIM SENLE KİLOMUZ AYNI ŞUAN BENDESABAH TARTILDIM. 68.7 YİM.BENDE ALMIŞ GÖRÜNÜYORUM AMA BENCE ÖDEM VAR BENDE.ALACAK BİRŞEY YEMEDİMKİ

Bakalim bu hafta nolcak valla cok merak ediyorum gecen hafta cogumuzda bi düsüs oldu.seyir nasil olcak. Ya kızlar kiyafetler genisledi diyorsunuz ama ben hic farketmedim.2.5 kilo nasil hic farkettirmedi kendisini anlamadim.offf karnimda abartmiyorum 5 kg yag vardir en az.bi oralarda baslasa erimeye ya.

günaydın kızlar bugün 68,10 - 600 gr süperrr :)))) açıkçası kendimi çok fit hissediyorum inş. böyle devam eder. 2 gündür kabızlık sorunum vardı şişim diyordum ya onun aştım sanırım yoksa yediklerim hep aynısı ama muylu oldum :)):halay::KK76:

günaydın kızlar bugün 68,10 - 600 gr süperrr :)))) açıkçası kendimi çok fit hissediyorum inş. böyle devam eder. 2 gündür kabızlık sorunum vardı şişim diyordum ya onun aştım sanırım yoksa yediklerim hep aynısı ama muylu oldum :)):halay::KK76:
hadi bakalım hayuırlı olsun.çözülme başlamış :KK66:

İftar = Mercimek Çorbası ,1 Tabak Kıymalı Makarna , Yoğurtlu Semizotu,

Ara = 2 dilim baklava 1 top dondurma

Sahura kadar yarım litre sodalı yeşilçay , 1,5 lt su

Sahur=cevizli yulaflı yoğurt

Arkadaşlar benim evde tartım bozuldu o yüzden cuma günleri işyerinde tartılıp bildirim yapacağım.

Şimdi tartıldım 93 kg olmuşum :halay:

Canlar ben dün gece tolare yaptım kendime..
İlk defa bu kadar çok pide yedim, köfte patates kızartması yedim. Yarım bardak kola içtim, bi bardak ayran içtim, karpuz yedim, koca bi kase dondurma yedim :)
Ama sahurdaaaaa
2 tane salatalık, kibrit kutusu tulum peyniri, 4-5 parça karpuz yedim.
İnşallah dengelerim :)

Canlar ben dün gece tolare yaptım kendime..
İlk defa bu kadar çok pide yedim, köfte patates kızartması yedim. Yarım bardak kola içtim, bi bardak ayran içtim, karpuz yedim, koca bi kase dondurma yedim :)
Ama sahurdaaaaa
2 tane salatalık, kibrit kutusu tulum peyniri, 4-5 parça karpuz yedim.
İnşallah dengelerim :)
Dengelersin canim.bosver iyi yapmissin.zaten bunyeyi sasirtmakta önemli.bende gecen gun duraksamisti.baya bi yedim ertesi gun hic almadigim gibi eksilmede vardi.

İftar = Etsiz bezelye yemeği, kıymalı makarna, yoğurt

Ara = 2 dilim baklava - 2 kupa açık şekersiz çay

2 lt su içildi

Sahur = yulaflı cevizli yoğurt

Kızlarrr moralim çok bozuk.
Dün akşam yemek yedikten snrs tartıya çıktım 79,4 gördüm :KK43:
Şimdi çıktım, 77,2 çıktım :KK43: çok üzgünüm neden böyle oldu şimdi. Regle 5 gün var. Ödem olabilir mi?? :KK43:

Kizlar ben bekarken cok fittim 57 kg.3 sene sonra 65 oldun o kiloyla hamile kaldim.hamilelikte cok yedim 20 kg aldim.somra süt olsun diye yedim ama hep seker ve karbonhidrat turu beslendim.simdi inatci kilolar gitmiyor.kendi ideal kilonuza ulasmadan bebek yapmayin ve gebeyken abartili yemeyin.yoksa o kilolarin gitmesi cok zor oluyor
Aynı ben valla.bekarken 56 kiloydum.
Aşiri yemeler tatlı krzlri nide kazinmalari yoktu.
Evlenince oldu:-)bide üstüne çocuk emzirme derkeen kendimi taniyamaz hale gelmiştim.annemden bile kilolydum.annem 72ben 76 -80 arasındaydim.
Ama ben dünyanın en güzel kadiniyim havasındaydim.:-)ne zaman artık ciddi anlamda kendimden soğudum o zamn tamam zayıfla artık dedim.son kilolar artık 60a çok az kaldı çok şukur:)

İftar = 1 kase yeşil mercimek çorbası, 1 porsiyon fırın tavuk, 1 dilim pide, salata

Ara= 2 dilim baklava - yeşil çay

Kızlarrr moralim çok bozuk.
Dün akşam yemek yedikten snrs tartıya çıktım 79,4 gördüm :KK43:
Şimdi çıktım, 77,2 çıktım :KK43: çok üzgünüm neden böyle oldu şimdi. Regle 5 gün var. Ödem olabilir mi?? :KK43:
Ama yemek yedikten sonra neden tartıldinki.tabiki fazla cikarsin

Aynı ben valla.bekarken 56 kiloydum.
Aşiri yemeler tatlı krzlri nide kazinmalari yoktu.
Evlenince oldu:-)bide üstüne çocuk emzirme derkeen kendimi taniyamaz hale gelmiştim.annemden bile kilolydum.annem 72ben 76 -80 arasındaydim.
Ama ben dünyanın en güzel kadiniyim havasındaydim.:-)ne zaman artık ciddi anlamda kendimden soğudum o zamn tamam zayıfla artık dedim.son kilolar artık 60a çok az kaldı çok şukur:)
Evet canim bende bi ara asiri kiloluyken bi özguven tavandi.sonra aynada kendimi cok cirkin hissetmeye baslayinca kendim bu sekil mutlu olamayacagima karar verdim.kilo kompleksi olan bi insan oldum ciktim.ama 65 olana kadar vermek zorundayim.sonrasi Allah kerim

X