2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Canım ben önceden dukan diyeti yapıyodm, eşimde ara ara yapıyor. Onun temel malzemesi olan doğalsan marka yulaf kepeği karışımı hep bulunur evde. Baya paket paket almıştık migrosta bulunuyor her Zaman gelmiyo diye depoladık :) toz şeklinde satılıyor günlük üç kaşık yenmesi gerekiyo. Yulaf kepeği olursa sadece karışmsız o 2 kaşık.
1,5 su bardağı süt
9 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı ( 3 günlük ekmek çıkması için)
1 kabartma tozu
2 yumurta
Ben süt tozuda ekliyorum kıvam olsu diye ama eklenmese de olur oda 1 kaşık.
Çok az tuz
Hepsini karıştırıp kaba döküp pişiriyorm. Tadı yenmicek gibi değil çok hoş ben alışkınım yani en azından ekmek kadar kalorili değil ve doygunluk hissi veriyor..
teşekkürler canım.ramazan bitsinde bakarım belki bende başlarım yulaf ekmeğine

İnternetimin azizligine uğradım uzun zamandır yok yarın yenilenecek inşallah. Ben ilk hafta iyi başlamıştım ikinci hafta bozdum kendimi kötü hissediyorum. İki gündür sahurda sadece karpuz peynir yiyorum bu akşamdan itibaren iftara da sinir koyacağım inşallah tabağımı ayırmadan olmayacak böyle. Çok güzel kilo veren arkadaşlar var tebrik ediyorum darısı başıma inşallah
valla bi bozunca toparlamak lazım aynı gün sahurda.yada bi sonraki gün.yoksa ipin ucu kaçıyor

günaydın kızlar ben bu hafta tartılmadım yediğimede dikkat etmedim kabızlık sorunuda yaşıyorum birkaç gündür. şahtım şahmaran oldum tamda :)

günaydın kızlar ben bu hafta tartılmadım yediğimede dikkat etmedim kabızlık sorunuda yaşıyorum birkaç gündür. şahtım şahmaran oldum tamda :)
neyse sağlık olsun canım.bu hafta yediğine dikkat et.bak ne gğzel verceksin eminim.ekmeği şekeri aburcuburu kes sadece.illaki gider

Selam kızlar
Ben aranıza yeni katılıyorum. Ramazan başlangıcında tartildim 84 kg di.bugün tartildım 81.3 kg. Moralim biraz yerine geldi ama hala çok fazla var. Daha hizli nasıl verebilirim

kızlar kusura bakmayın,iftara misafirim vardı hazırlık falan derken tartılmayı unuttum ama bugün eve gidince tartılıp bildirim yapacağım.

Selam kızlar
Ben aranıza yeni katılıyorum. Ramazan başlangıcında tartildim 84 kg di.bugün tartildım 81.3 kg. Moralim biraz yerine geldi ama hala çok fazla var. Daha hizli nasıl verebilirim
MERHABA CANIM.SENİDE KATALIM LİSTEYE OZAMAN :KK66:

valla bi bozunca toparlamak lazım aynı gün sahurda.yada bi sonraki gün.yoksa ipin ucu kaçıyor
Bundan sonra inşallah daha dikkatli olacağım. Bu arada kilo bildirimi yapmayı unutmuşum guncel kilom 63.8 :KK43: . Bu topik Anasayfaya kısayol olarak eklenemez mi acaba ben sürekli google kullanarak giriyorum zor geliyor

Kızlar ben çok kötü bişi yaptım :KK43:
Sahurda eşimle dışarda yedik, o kendine bir sürü puaça simit börek aldı. Benmde canm çok çekti yarım tereyağlı simit, çeyrekte peynirli simit yedim :KK43: çookk üzüldüm ama yedim :KK43: çok pişmanım.
Bu akşam olabildiğince az yemem lazım. :KK43:

Kızlar ben çok kötü bişi yaptım :KK43:
Sahurda eşimle dışarda yedik, o kendine bir sürü puaça simit börek aldı. Benmde canm çok çekti yarım tereyağlı simit, çeyrekte peynirli simit yedim :KK43: çookk üzüldüm ama yedim :KK43: çok pişmanım.
Bu akşam olabildiğince az yemem lazım. :KK43:
Canim pisman olma sen yine az yemissin.1 tam simit bile degil

Canim pisman olma sen yine az yemissin.1 tam simit bile degil
Ama neredeyse 500 kalori aldım sahurda çok kötü. Normalde 300 ü geçmemesi lazımdı. Dün gece ne güzel saf beslenmiştim. Bayrama kadar 70 olmam lazım hala yerimde sayıyorm çok.sinr bozucu

Kesinlikle ve kesinlikle yulaf keğeğinin mucizesine şahit oldum şuan.
Dün yulaf kepeği yedim, biliyosunuz duraklamadaydım. Sahurda simit yemiş olmama rağmen 76,7 çıktım.
Yulaf kepeğine devam edicem yediğim zaman gerçekten verdim.
Yemediğim zaman duraklama yaşıyorum. İnşallah devam eder pazar günü -2 ile girmek istiyorum. 75 olmalıyım. İnşallah inşallah

İftarda ;
1 kase yoğurt
1 tabak barbunya yemeği
Yulaf kepeği ekmeği
Çok ufak mozaik pasta

In
Kesinlikle ve kesinlikle yulaf keğeğinin mucizesine şahit oldum şuan.
Dün yulaf kepeği yedim, biliyosunuz duraklamadaydım. Sahurda simit yemiş olmama rağmen 76,7 çıktım.
Yulaf kepeğine devam edicem yediğim zaman gerçekten verdim.
Yemediğim zaman duraklama yaşıyorum. İnşallah devam eder pazar günü -2 ile girmek istiyorum. 75 olmalıyım. İnşallah inşallah
Insallah canim.bende bu hafta agzima gram ekmek surmeyecem.1 2 lokma bile.bakalim pazara nasil olcaz.simdiden beklemedeyim sabirsizlikla.

In

Insallah canim.bende bu hafta agzima gram ekmek surmeyecem.1 2 lokma bile.bakalim pazara nasil olcaz.simdiden beklemedeyim sabirsizlikla.
Yiyo muydun önceden canım ben hiç yemiyorum tek pilav oda iki kaşığı geçmedi Allâhtan iradem kuvvetli ondan gidiyo bu kadar çok

Sahurda smoothie yaptım kızlar bakalım tutacak mı beni :)
Yarım bardak light yoğurt
Yarım bardak süt
Yarım bardak yulaf ezmesi
Bir tutam gojiberry
Yarım muz
Tarçın zencefil zerdaçal karışımından bir tatlı kaşığı

Sahurda ;
Yarım salatalık
2_3 çeri domates
1 kibrit kutusu tulum peyniri
1,5 kaşıktan yulaf kepeği ekmeğim
1 bardak çay (tatlandırıcılı)

Kusura bakmayın ben pazar günü bildirim yapamamıştım dün tartildim 76.5 çıktım.600 gr vermiştim çok az bence yaaa

kızlar bende çok geç kaldım hafta sonum çok yoğun geçiyor dün de oğlumu hastaneye falan götürdüm ancak bugün girebiliyorum nete. geçen hafta 63.1 olmuştum şimdi 62.3 giden -900 gram allah bin bereket versin :KK70:

X