- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.821
Canım bende geçen hafta başlamıştım iğneye hergün 300 gonalf yapıyordum, Son 2 günde Gonalf + Luveris yaptım bugün é2 değerim 293 çıktı ama benim çarşamba gününe kadar gelişme göstermemişti yumurtalar, Yumurta sayına görede deişir e2 değerin benim 6 ile 8 arası yumurta vardı ilk değerini hergün ikiye katlayarak bak bi arada baya fark var mı, benim internetten okuduğum kadarıyla her gün 2 ye katlarmışgonal-f 225 doz vuruluyorum pazar günü başladım bugün kontrol vardı 1443 çıknca estradiol dozu düşürdü
canım hakkında hayırlısı böylemiş demek bidahakine inş hepsi döllenir bu zamanda yumurta geliştirici şeyler yearkadaşlar benim ikinci tedavi olumsuz doktor aradı beklediğimiz tek embriyoda döllenmemiş.
doktorun dediği bu şekilde olabildiği ve bir daha ki ay adet bittikten sonra gel ilaçları alma.
Benim catlatma oncesi 1290 di benim dozum 187,5. Senin ne kadardideneyimli arkadaşlar lütfen bana cevap verirmisiniz? estradiol bugün 1443 çıkmış 5 doz gonal-f vuruldum bugün 6. vurulcam çok fazla değilmi bu sonuç çok tedirgin oldum iğnenin dozu düşürüldü bugün.7 tane 9-11 mm yumurta var dedi ve arkadan gelenlerde olacak
Canim sanirim biraz yuksek benim 12. Gun 940 cikmisti tam bilmiyorum ama doktorunla bir gorus istersendeneyimli arkadaşlar lütfen bana cevap verirmisiniz? estradiol bugün 1443 çıkmış 5 doz gonal-f vuruldum bugün 6. vurulcam çok fazla değilmi bu sonuç çok tedirgin oldum iğnenin dozu düşürüldü bugün.7 tane 9-11 mm yumurta var dedi ve arkadan gelenlerde olacak
sevindim canım gözün aydın maşallahkızlarrr az önce embriyolog aradı.. 29 yumurta toplanmıştı 20 si olgun çıkmış 16 sı döllenmiş kaliteleri 3. gün belli olur dedi o gün tekrar arayacaklarmış. duruma gör 3. günde olabilir 5. günde dediler ama sayı fazla olduğu için muhtemelen salı transfer olur dedi... garip hissettim şimdi 16 tane yavrum hastanede bekliyor bizi...kaçı gider acaba 5. güne? dondurma da 5. gün mü yapılıyor? bilgisi olan var mı bu konuda?
canım bilmiyorum ki dr söylemedi bende sormadımtransferi olan hic mi kimse yok en son e2 kacti ?
canım ya bunda da vardır bir hayır bir dahakine inş güzel sonuçlanırYumurtanın etrafında topaklaşmış damarlar varmış canım toplarken damar delinirse hayatı riskin olur dedi doktorum iptal etti
canım seninle aynıymış durumumuz geçen sefer benimde dorndurulmuş yum yoktu bunda sen de bal polen arı sütü yemiştin galiba onun çok faydası varanladım canım inşalllaaaahhh çok güzel çözünürler ve sımsıkı tutunurlar sana. geçene defa dondurulacak yumurtam yoktu o yüzden tedavide hep tereddütlüydüm şimdi en azından dondurulursa daha rahat olucam bilmiyorum ya hepimiz için hayırlısı inşallah
Can'ım ben transfer oldum ama inanın bana hiç böyle detaylı bilgiler verilmedi sizleri gördükçe çok şaşırıyorum benim 2. Tüp bebek denemem olmasına rağmen bazı şeyleri sizden öğreniyorumtransferi olan hic mi kimse yok en son e2 kacti ?
canım benim ilk tedavide 2000 de opu olmuştum normal bencedeneyimli arkadaşlar lütfen bana cevap verirmisiniz? estradiol bugün 1443 çıkmış 5 doz gonal-f vuruldum bugün 6. vurulcam çok fazla değilmi bu sonuç çok tedirgin oldum iğnenin dozu düşürüldü bugün.7 tane 9-11 mm yumurta var dedi ve arkadan gelenlerde olacak
çok sağol allah razı olsun, kimse cvp vermemişti.yani normaldir diyorsun zaten dr ilaca vücudun güzel cvp vermiş demişdi umarım bir problem olmaz. allah yardımcımız olsunCanım bende geçen hafta başlamıştım iğneye hergün 300 gonalf yapıyordum, Son 2 günde Gonalf + Luveris yaptım bugün é2 değerim 293 çıktı ama benim çarşamba gününe kadar gelişme göstermemişti yumurtalar, Yumurta sayına görede deişir e2 değerin benim 6 ile 8 arası yumurta vardı ilk değerini hergün ikiye katlayarak bak bi arada baya fark var mı, benim internetten okuduğum kadarıyla her gün 2 ye katlarmış
cnm çok sağol içimi rahatlattın allah önüne çıkarsın inşcanım benim ilk tedavide 2000 de opu olmuştum normal bence
225 di doz ama bugün 187,5 indirdiBenim catlatma oncesi 1290 di benim dozum 187,5. Senin ne kadardi
allah tamamına erdirsin inş, doğru söylüyorsun çok inceliyoruzSelam kızlar bugün doktora gittik betahcg değerim 205 olması çok iyi bi değer dedi. Allahıma şükürler olsun. İnşallah sizlerde hayırlı haberleri alacaksınız. Yalnız yazılarınızı okuyorum. Çok fazla herşeyi inceliyorsunuz. Benim ilk denememdi. Acemilikten mi bilmiyorum ben ilaçların adını bile tam bilmiyorum. Bence rahat olun biraz ve transferden sonra en az iki gün yatın.
amin canım inş allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sende stres olma zaten kötü bir şey olsa dr lar söyler onlara güvencnm çok sağol içimi rahatlattın allah önüne çıkarsın inş
Yumurta geliştirici neler yemeliyim ve neler yapmalıyım bana bilgi yazarsanız çok sevinirimcanım hakkında hayırlısı böylemiş demek bidahakine inş hepsi döllenir bu zamanda yumurta geliştirici şeyler ye
Selam kızlar bugün doktora gittik betahcg değerim 205 olması çok iyi bi değer dedi. Allahıma şükürler olsun. İnşallah sizlerde hayırlı haberleri alacaksınız. Yalnız yazılarınızı okuyorum. Çok fazla herşeyi inceliyorsunuz. Benim ilk denememdi. Acemilikten mi bilmiyorum ben ilaçların adını bile tam bilmiyorum. Bence rahat olun biraz ve transferden sonra en az iki gün yatın.