- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.861
Canim bizim birada hep var hatta az once a101 deydim bir suru vardi. 7 lira orada. Olsun ya. Ben bazen ezip koyuyorum bazen butun 2 kasik atiyorum farketmez ama ezersen yemek daha kolay oluyor. Ben sabaha 1 yk aksam 1yk yedim hep.Canim dun gittim hemen aldim bali ama a101dekilerin oyle biseyden haberi bile yok baska biyerden aldim 35 liraydi corek otunu ezipmi attin icine canim bide gunde kac kere yedin
Insallah hersey cok guz3l olur canim korkma ilk gun biraz sıkıntı olsa da ertesi gune hic biraey kalmiyorBiraZdan yumurta toplamaya giricem biraz tirsmiyo degilim:) insallah hepimizin guzel sonuclari olur
4. günüm canım icmemeye çalışıyorum zatenKesinlikle bırak hiç düşünme hatta dumanından bile kaç. Bi taneden bişey olmaz deme. Zaten transferindenolmuş. Tam dikkat edeceğin günler. Buarada kaçıncı günün transferden sonra
Evet canimO zaman 3.gu pazar demisti zaten demekki o gun tekrar arayacaklar
Cok uzuldum canim hakkinda hayirlisi olsun insallah tez zamanda gelir mucizen...Kizlar benim negatif herkese tesekkurler
Canım hakkında hayırlısı buymus demek ki üzülme sakın bir dahakine inş olurKizlar benim negatif herkese tesekkurler
Hadi gözün aydın canım kaliteli olanları dondururlar demi benim ole olmuştu inş sıkı sıkı tutunur sanaKizlar embriyolog yine aradi cok korktum yairn arayacakti cunku. Sukur ki sorun yokmus 16 sida devam ediyormus ama 5 i cok cok kaliteliymis. transfer sali olacak dedi. Saati icin pazartesi tekrar arayacaklar
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne kadar üzülme desek de üzüleceksin. Ama inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun. Pes etme daha da güçlü ol.Kizlar benim negatif herkese tesekkurler
Dondurulmus tutma olasiligi daha fazla canim aslinda cok daha iyi olmustur belki de.
canım hayırlısı olsun donmuş embriyoların var onlarla devam edersin bu sefer olur inşaallahKizlar benim negatif herkese tesekkurler
climara diye bir bant mı bende kullanıyorum canım bana opudan sonra kullan dedi hala da duruyoSLM KIZLARRRRRRRRR
ya bugun doktor bant verdı bana o ne ki ayrıca duyduguma gore hamılelıkte verılıyomus ama benım 2. transferım bu ay sonu bılgısı olan varmı
Insallah canim insallahh gece esim ruya görmüş 2 tane bebgimiz oluyordu diyor biz yine hayallere basladik yaHadi gözün aydın canım kaliteli olanları dondururlar demi benim ole olmuştu inş sıkı sıkı tutunur sana
Insallah canim hayirlisi olur hepimiz icinUmarim dondurulacak saglikli embriyo olur. Opuyu pazartesi yapacaklar onumuzdeki hafta netlesecek her sey.
Insallah hersey yolunda olur canim. Insllahh garin hepsinin dollendigi haberini alirainSelam kizlar 7 yumurtam toplandi agrim hemen hemen hic yok. Dr ilaci az vermisti ondan bu kadar az oldu sanirim insallah dollenir de ugrastirmazlar beni bi daha
Canim bende opudan beri o banttan kullaniyorum daha transfer olmadim sarim dusuk engellemek icin hormon duzelnlicekSLM KIZLARRRRRRRRR
ya bugun doktor bant verdı bana o ne ki ayrıca duyduguma gore hamılelıkte verılıyomus ama benım 2. transferım bu ay sonu bılgısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?