2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşallah canım cok tesekkür ederim walla stres benim ömrümü yedi ya
 
Canım doktoruna sorsan daha iyi olur bence kafana göre davranma sonuçta ikiside önemli...
 
Kızlar bugün dayanamadım ve test yaptım iki tane. Çok silik ama iki testte de ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah test doğrudur cuma günü kan testi için gidicez. Bugün transferin 7. Günü. Acaba aranızda böyle erken öğrenen oldu mu. Ümitlensem mi bilemiyorum.
 
Puregon 175 yaptim 5 gun bugun doktor kontrolum vardi. Pcosum oldugu icin bir suru folikul varmis. Boyutlar 9mm -13mm arasinda olan. 2 gun daha puregon kullanaxagim. Buna ek olarak cetrotide verdi. Carsamba kontrol. Butun yumurtalar buyurse dondurmamiz gerekebilir dedi. İlk tup bebek denemem. Beni nasil bir surec bekliyor bilemiyorum. Asilamadayken buyuyen yumurtalarim kendiliginden kuculmustu.
 
arkadsım da silikti çizgi erken yaptı ve şuan ıkız hamıle canım :)))
 
ohh ne güzel bebeklerin seninle demekki son güne kadar seni bırakmasınlar inşallah
 
canım merhaba, kalınlaşma problemim yok ama yine de narsuyunu transferden sonra içmeye başladım, sen öncesinde içiyormuşsun. beklme döneminde bana bir zararı olurmu bilgin var mı?
 
çok güzel bir haber, ben senin yerine ümitlendim bile :) inş devamı da gelir. darısı da bizlere Rabbim...
 
canım merhaba, kalınlaşma problemim yok ama yine de narsuyunu transferden sonra içmeye başladım, sen öncesinde içiyormuşsun. beklme döneminde bana bir zararı olurmu bilgin var mı?
Sanmiyorum canim sonucta dogal birsey bendefr kalinlasma sorybu yok ben saglam olsun diye ictim
 
kızlar merhaba bende bu ay dondurulmuş embriyo ile denicem ama e 2 değerim düşük. transfer öncesi kaç olması lazım bilen var mı 15 gündür estrofem kullanıyorum.
 

Ben de 8. Gn öğrenmiştim tatlım hayırlı olsun :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…