- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.301
Insallah canim oyle umut ediyorumAllah'ın izniyle herşey çok güzel olcak canım, embriyolğundan sağlıklı yumurta heberleri alırsın inş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim oyle umut ediyorumAllah'ın izniyle herşey çok güzel olcak canım, embriyolğundan sağlıklı yumurta heberleri alırsın inş :)
2. Denemem canim insallah da olumlu ve son olurİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım kaçıncı denemen
Kızlar sonuçlarınızı paylaşın sizlerde pozitif sonuç alanlar bizlere umut oluyorsunuz.
CNm yaptırma ben hemşire yim canlı virüs değil ama riske girme bence.Gebelikte duruma göre doktorun uygun görürse ileriye aylarda yada doğum sonrası yaptirirsiniz. Aşılar erken yapılmaz geç yapılması sorun olmaz cnm.kızlar benım hepatıt b asımın 3 .dozu tam adet oldugum tedavi için gttıgım sürecle denk geliyor. adetten 1 hafta önce aşıyı olsam benım tedavımı olumsuz etkılermı sonucta virus aşı. nolur yardımmmm...
Dualarim sizlerle inşallah nur topu gibi sağlıklı bir kuzun olurarkadaşlar bu gün transferim olacak aradilar gidiyorum hastaneye , duâ edin insallah guzel sonuc aliriz
Hayırlı olsun diyelim o zaman.çok güzel bir haber, ben senin yerine ümitlendim bile :) inş devamı da gelir. darısı da bizlere Rabbim...
Yok değildi canım ilk denemem.dondurulmuş muydu canım seninki?
Hadi hayirli ugurlu olsun bebisler sımsıkı tutunsunarkadaşlar bu gün transferim olacak aradilar gidiyorum hastaneye , duâ edin insallah guzel sonuc aliriz
Amin inşallah güzel sonuçlar alalım güzel haberler verelim birbirimize..Insalah canim buradaki herkes pozitif alsin ilk olalim yaaaa ugurlu olsun bu ay.
Kaç tane yumurtan olustu canım senin benşmde rezervde aZalma vardıFSH ı bilmiyorum canım benim amh hormonum 1.23 çıkmıştı 3 ay önce doktorum da düşük Yumurtalık rezervi demişti
Umuttttcum hayırlı olsun benimde bugun aon iğne carsamba opu oluyorum.Kizlar persembe opu oluyorum yarin son igne ve catlatma ignesi. Sonuna geldik sukur insallah hersey cok guzel gider yaaaa hayal kuramiyorum yine dumyam basima yikilacak diye
İnşallah bundan herşey güzel olsun bihterixcim. İnş pıtbpıt kalp atışlarını hep duyarsın.İnşallah canım sevinsem mi bilemiyorum daha önce de iki defa hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum. Kalp atışlarını duyuncaya kadar emin olamıyorum
Adetin 2. Günü 3-4 sağda, 3-4 solda oluştu canım ama bunlar kendiliğinden olanlar, hergün 300 gonalf yapıyorum çarşamba tekrar gitcem bakalım çoğalma olmuş mu inşallah çoğalıp büyumuşlerdirKaç tane yumurtan olustu canım senin benşmde rezervde aZalma vardı
Hakkında hayırlısı olsun canimKizlar persembe opu oluyorum yarin son igne ve catlatma ignesi. Sonuna geldik sukur insallah hersey cok guzel gider yaaaa hayal kuramiyorum yine dumyam basima yikilacak diye
Cok iyi inş güzel gğzel gelişirler.Adetin 2. Günü 3-4 sağda, 3-4 solda oluştu canım ama bunlar kendiliğinden olanlar, hergün 300 gonalf yapıyorum çarşamba tekrar gitcem bakalım çoğalma olmuş mu inşallah çoğalıp büyumuşlerdir
İnşallah canım senin amh kaç, kaç tane oluşuyoCok iyi inş güzel gğzel gelişirler.
İlk öncelikle tedavin hayırlı olsun. Benim 2 tüp bebek denemem ilki 8 haftalık hamileyken kayıpla sonuçlandı.bende iki adet polip var tedavi aşamasında kontrolde iyice netleşti doktor tedaviyi yarım bırakıp ameliyat sonraki ay tekrardan tedaviye başlayalım dedi ama biz devam kararı aldık.hayırlısı zaten bu tedavin de kayip la karşılaşırsa kesin ameliyat olacağım için buna devam karari aldimPuregon 175 yaptim 5 gun bugun doktor kontrolum vardi. Pcosum oldugu icin bir suru folikul varmis. Boyutlar 9mm -13mm arasinda olan. 2 gun daha puregon kullanaxagim. Buna ek olarak cetrotide verdi. Carsamba kontrol. Butun yumurtalar buyurse dondurmamiz gerekebilir dedi. İlk tup bebek denemem. Beni nasil bir surec bekliyor bilemiyorum. Asilamadayken buyuyen yumurtalarim kendiliginden kuculmustu.
Ben de hastanede doktoru bekliyorum 2 adet normal doğumu varmış. En az iki saat bekleyeceğiz. Ama doktorun cumartesi günkü tahminine gore çarşamba opu ama tabii bu muayeneden sonra daha keainlesecekKizlar persembe opu oluyorum yarin son igne ve catlatma ignesi. Sonuna geldik sukur insallah hersey cok guzel gider yaaaa hayal kuramiyorum yine dumyam basima yikilacak diye