- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 37
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
ben niğdedeyim ama konyaya tedaviye gidiyorum.novafertil ali sami gürbüz doktorum.rezervim düşük.yumurta gelişmiyor.aralık sonu gibi tekrar tedavi düşünüyoruz.siz nereye gidiyorsunuz.merhaba ben konyadayım kimse var mı buradan
Hoş ggeldin canim. Gene ortak.bir.topikte buluştuk.inşallah bu kez sonu bebekli olurben niğdedeyim ama konyaya tedaviye gidiyorum.novafertil ali sami gürbüz doktorum.rezervim düşük.yumurta gelişmiyor.aralık sonu gibi tekrar tedavi düşünüyoruz.siz nereye gidiyorsunuz.
hoş bulduk cnm.inşallah bebeğimize kavuşuruz tez vakitte..Hoş ggeldin canim. Gene ortak.bir.topikte buluştuk.inşallah bu kez sonu bebekli olur
Amin canim. Kurtaj sonrası Dinleniyorum. Okulların kapanmasını bekliyorum yarı yıl tatilde tekrar deneyecem insallahhoş bulduk cnm.inşallah bebeğimize kavuşuruz tez vakitte..
öğretmen misin.ben öğretmenim.meslektaş mıyız acabaAmin canim. Kurtaj sonrası Dinleniyorum. Okulların kapanmasını bekliyorum yarı yıl tatilde tekrar deneyecem insallah
Evet canım ben de öğretmenimöğretmen misin.ben öğretmenim.meslektaş mıyız acaba
ne güzel meslektaşız.inşallah bebeklerimizi konuşacağımız günler de gelir...Evet canım ben de öğretmenim
Canim Merhaba benim de çikolata kistim var bir de hidrosalpinks var . Laparoskopi onerdi doktor ama tup bebek yaptırmak istiyorum. Kistleri baskilamak için hangi ilacı kullaniyorsunevet canım ankaradayım gazi üniversitesine gidiyorum ben...çikolata kistim var o yuzden 3 ay kistleri ilaçla baskılayıp ondan sonra tüp bebek yapılacak, sen hangi hastaneye gidiyorsun
merhaba, benimde çikolata kistim var. bu ay ben de kistin etkisini azaltmak için ilaç kullanıyorum. ocak gibi tüp bebek için tekrar deniycez. inşallah hep birlikte hayırlı sonuçlar alırız..evet canım ankaradayım gazi üniversitesine gidiyorum ben...çikolata kistim var o yuzden 3 ay kistleri ilaçla baskılayıp ondan sonra tüp bebek yapılacak, sen hangi hastaneye gidiyorsun
inşallah canım, daha hiç kimse tedaviye başlamadıya ondan bu kadar sessiz sanırım sayfa, benim bu ayın sonunda lucrine başlıycaz inşallah senin tedavi uzun protokolmü canıminşallah hep birlikte hayırlı sonuçlar alırız.bu sayfada müjde verebiliriz.sayfa çok sessiz.biraz hareketlendirelim arkadaşlar nerelerdesiniz.bilgi verin tedavi süreçleri hakkında...
merhaba 2. tüp bebek denemem olacak, bende ayın 18 inde lucrine başlıycam. sanırım ben de uzun protokole geçtim. :)inşallah canım, daha hiç kimse tedaviye başlamadıya ondan bu kadar sessiz sanırım sayfa, benim bu ayın sonunda lucrine başlıycaz inşallah senin tedavi uzun protokolmü canım
ben bu ay adet olunca tekrar gideceğim doktors.daha önce 4 kere denedik ama yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı.transfere hiç gidemedim.rezervim düşük o yüzden sıkıntı yaşıyoruz.inşallah bu sefer gelişir de dondurabiliriz embriyo...inşallah canım, daha hiç kimse tedaviye başlamadıya ondan bu kadar sessiz sanırım sayfa, benim bu ayın sonunda lucrine başlıycaz inşallah senin tedavi uzun protokolmü canım
Canım bu ay beslenmene biraz dikkat etsen nasıl olur ki. Bal corek otu tarçın karışımı yesen. Balık,meyve,her sabah bir tane haşlanmış yumurta yesen süt icsen fayda etmez mi kiben bu ay adet olunca tekrar gideceğim doktors.daha önce 4 kere denedik ama yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı.transfere hiç gidemedim.rezervim düşük o yüzden sıkıntı yaşıyoruz.inşallah bu sefer gelişir de dondurabiliriz embriyo...
tedavin hayırlı olsun canım, sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip olsun.merhabaaaaaaönümüzdeki hafta transferim olacak inşallah. yolun bol hormonlu kısmı bitti :) hepimize Allah kolaylık versin. süreç hakkında falan aklınıza takılan sorularda yardımcı olurum
ayyy ne güzel darısı bizim başımıza inşallah :) senin ilk tüp bebekmi canım ?merhabaaaaaaönümüzdeki hafta transferim olacak inşallah. yolun bol hormonlu kısmı bitti :) hepimize Allah kolaylık versin. süreç hakkında falan aklınıza takılan sorularda yardımcı olurum
mrb canım benimde ilk tüp bebek olacak benim sebepde rezerv azlıgı :)merhaba 2. tüp bebek denemem olacak, bende ayın 18 inde lucrine başlıycam. sanırım ben de uzun protokole geçtim. :)
sebep çikolata kisti.
mrb canım benimde rezervim düşük denildi senin amh hormonun kaç çıkıyor ki, bende korkuyorum transfer edilecegi güne yumurtam kalmazsa diyeben bu ay adet olunca tekrar gideceğim doktors.daha önce 4 kere denedik ama yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı.transfere hiç gidemedim.rezervim düşük o yüzden sıkıntı yaşıyoruz.inşallah bu sefer gelişir de dondurabiliriz embriyo...