- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Anladım. Şanslısın yine de, yumurta rezerv azlığından hamile kalıp sağlıklı doğuran çok var, inşallah Allahım hayırlısıya bebeğine kavuştursun hepimizi.Bizimki yumurtalık rezervi azlıgı canım, diger arkadaşlarıda bilmiyorum
evet canım ankaradayım gazi üniversitesine gidiyorum ben...çikolata kistim var o yuzden 3 ay kistleri ilaçla baskılayıp ondan sonra tüp bebek yapılacak, sen hangi hastaneye gidiyorsun
ankarada hangi merkeze gidiyorsun canımMerhaba arkadaşlar bende ocakta tüp bebek yaptırıcam Ankara'da bizim sorun erkek infertile si insallah bu topikteki herkes hamile kalır (âmin)
benim de hem çikolata kistim hem de pıhtılaşma sorunum var canım, inşallah hayırlısıyla olur tüp bebek hepimizinEkim ayında kurtaj oldum ben de. Ocak ayında nasipse dondurulmuş denemeyi dusunuyorum.. Geçen hafta pıhtılaşma sonucum çıktı ve bende mtfhr 1298 homozigot çıktı. Pıhtılaşma varmış ve iğne kullanmam gerekiyormus. Bizde sorun esimde. Sperm çok az,hız sıfır ve kuyruklar sorunlu. İki haftaya kadar da genetik sonucum çıkacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canımbenim de hem çikolata kistim hem de pıhtılaşma sorunum var canım, inşallah hayırlısıyla olur tüp bebek hepimizin
Merhaba canım ben Centrum hastahanesi Prof Recai papuçcuya gidicem ocakta inşallahankarada hangi merkeze gidiyorsun canım
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım ....ben de gazı Hastanesi Nuray bozkurt a gidiyorumMerhaba canım ben Centrum hastahanesi Prof Recai papuçcuya gidicem ocakta inşallah
sadece yumurtalık rezervi azlıgı deil canım, şükür o kadar fazla düşük deil degerlerim amh 1.88 çıktı, sebepsiz infertilitede var , herşeyim normal bu degerle olmasıda lazım ama olmuyor hayırlısı bakalım inşallah tüp bebek tutar hepimizinAnladım. Şanslısın yine de, yumurta rezerv azlığından hamile kalıp sağlıklı doğuran çok var, inşallah Allahım hayırlısıya bebeğine kavuştursun hepimizi.
İnşallah canım sen Ankara'da mı oturuyorsun eğer özel değilse sizin sorun ne?İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım ....ben de gazı Hastanesi Nuray bozkurt a gidiyorum
Ekim ayında kurtaj oldum ben de. Ocak ayında nasipse dondurulmuş denemeyi dusunuyorum.. Geçen hafta pıhtılaşma sonucum çıktı ve bende mtfhr 1298 homozigot çıktı. Pıhtılaşma varmış ve iğne kullanmam gerekiyormus. Bizde sorun esimde. Sperm çok az,hız sıfır ve kuyruklar sorunlu. İki haftaya kadar da genetik sonucum çıkacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sadece yumurtalık rezervi azlıgı deil canım, şükür o kadar fazla düşük deil degerlerim amh 1.88 çıktı, sebepsiz infertilitede var , herşeyim normal bu degerle olmasıda lazım ama olmuyor hayırlısı bakalım inşallah tüp bebek tutar hepimizin
Evt canım. İnşallah dediğin gibidir. Bir sonraki denemede kavusurum inşallah bebegime. Çok üzülüyorum çok acı cekiyorum ama naaipten ötesi olmuyor. Rabbim hepimize nasip etsin mucizesiniMErhaba arkadaşım hiç üzülme kuyruk anomalisi en kolayı, baş anomalisi zor. Genetik test dediğin kanda kromozom testi( karyotip) mi?
ankarada oturuyorum canım... çikolata kistim var ve pıhtılaşma sorunum var canım, senin neydi sorununİnşallah canım sen Ankara'da mı oturuyorsun eğer özel değilse sizin sorun ne?
Bende bi sorun yok dediler canım ama böyle pek testte yapılmadı sadece hormon testi yapıldı onlarda normal çıktı bizim sorun eşimde canım sperm sayısı Hızı ve hareketliliği az bu yüzden tedavi gördü eşim ama hala gebelik yok bizde Ankara Centrum tüp bebek merkezinde Recai hocada tedavi görmeye karar verdikankarada oturuyorum canım... çikolata kistim var ve pıhtılaşma sorunum var canım, senin neydi sorunun
Hakkımızda hayırlısı canım ne zaman basliycaksin tedaviye inşallahBende bi sorun yok dediler canım ama böyle pek testte yapılmadı sadece hormon testi yapıldı onlarda normal çıktı bizim sorun eşimde canım sperm sayısı Hızı ve hareketliliği az bu yüzden tedavi gördü eşim ama hala gebelik yok bizde Ankara Centrum tüp bebek merkezinde Recai hocada tedavi görmeye karar verdik
Âmin canım inşallah hayırlısı olur ben bu ay nette. Araştırıp bulduğum bi kaç test yaptırıcam Ocak ayının ilk haftası başlıycaz inşallah bu topik hayırlı olur hepimize bu defa bu topik hamilelerle dolup TaşarHakkımızda hayırlısı canım ne zaman basliycaksin tedaviye inşallah