2016 ocak anneleri :)

benımde ikili tarama testı ve ense kalınlıgı 10 temmuzda yapılacak.ya bişey sorucam nette okudum tup bebekte bebegın down sendromu olma ıhtımali yuksek fln demışler sızler oyle bırsey duydunuzmu çok cnm sıkıldı...10 temmuza kadar nasıl beklıycem sonuçlarıda 1 hafta snra cıkıyormuş
Allah korusun ya sen Nette yazılanlara ne bakiyosun bosver onları. O kadar çok kişi varki artık tup bebekle anne olan ve hepsinin bebisleri nurtopu gibi. ALLAH nasil nasip ettiyse öyle tup veya normal yolla ne farkeder ki

Benim de kontrol gunum 10 temmuz. Hic gelmiyor sanki. Rabbim bebeklerimizi korusun.

Ben de yatıyorum ve sıkılıyorum kızlar çok midem bulanıyor her gün en az beş kez kusuyorum hayattan soğudum eşim Çalışıyor Oruç da tutuyor iftar ve sahur hazırlamak ölüm geliyor... Eşim bir de bir çeşitle asla oturmaz tatlısından salatasına meyvesinden pilavına her şey olsun istiyor...

Allah kolaylik versin. Cok sukur benim yemek uapmak gibi bir problemim yok. Annem vardi ramazan gelince gitti.simdi esmin ablasi bize bakiyor sagolsun :) Ben de mide bulantisi vardi ama kusma yok. Bir iki gundur biraz daha iyiyim.

Banuuu çok sevindim canım. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna.. Oğlum 9 aylık oldu.. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
çok uzun süredir burada bulunmuyorum. Hatırladığım kişilere bakıyordum. Bazılarının hamilelik günlüğünü görünce çok mutlu oldum. :anneadayı::nazar::emir_bebek:

Banuuu çok sevindim canım. Allah sağlıkla kavuştursun yavruna.. Oğlum 9 aylık oldu.. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
çok uzun süredir burada bulunmuyorum. Hatırladığım kişilere bakıyordum. Bazılarının hamilelik günlüğünü görünce çok mutlu oldum. :anneadayı::nazar::emir_bebek:

teşekkürler tatlım :KK15:
Ben de çok sık girmiyorum buraya..
Kocaman oldu seninki desene:KK66: Darısı başımıza:)

Kızlar bişey sorucam estrofem tb i ne kadar süre kullandınız bana doktor kalp atışlarını duyana kadar kullanacaksın dedi

"zehraebrar, post: 41530691, member: 590094"]Benim de Ocak da olacak gibi inş. 5 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım dondurulmuş emriyoyla 2. transferden biri tuttu :KK66: Sağlıcakla kucağımıza alırız inş.[/QUOTE]

Hayirli olsun.

Benim doktorumda estrofemi 8. Haftada bıraktırdı
weraa benım doktorum hıç vermedı bu ilacı sımdı herkes kullandgını soyluyor acaba kullanmamam bır sorun yaratmışmıdır rahımde.benım doktorum sadece crınone jel verdı hala onu kullanıyorum

X