- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
Hayirli olsun:)Slm kızlar bende varım ocak annesiyim inşallah bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun:)Slm kızlar bende varım ocak annesiyim inşallah bende
sag salım bebegınızı kucagınıza alırsınız işallah tebrıkler....Slm kızlar bende varım ocak annesiyim inşallah bende
cnm crınnone jel kullanıyormusun ben gunde 2 defa kullanıyorumda ama suan sankı jelın hepsi geri gelıor neden acaba sendede varmı boyle bı durumhepinize teşekkürler kızlar
evet kullanıyorum doktor 12.haftaya kadar kullan bırak dedi fazlasını atıyor bende sabah akşam kullanıyorum çoğu çıkkıyor normalmişcnm crınnone jel kullanıyormusun ben gunde 2 defa kullanıyorumda ama suan sankı jelın hepsi geri gelıor neden acaba sendede varmı boyle bı durum
Gözünüz aydın:)Kızlar kontrolden geliyorum. Kalp atışını ve bebişi gördük. Şükürler olsun.
Çok tşkler darısı bekleyenlereGözünüz aydın:)
Benim var ama ilk günlerdeki kadar çok değil doktor ilaç verdi o biraz hafifletti. Ama hiç sağlıklı beslenemiyorum çünkü kokular mahvediyorKızlar bulantısı olan varmı? Nasıl geçiyor günler?
bennde sabah uyanınca cok şiddetlı oluyor gun içerısındede oluyor ama sabahkı kdr degıl tuzlu çubuk kraker yıyorumKızlar bulantısı olan varmı? Nasıl geçiyor günler?
Kızlar bulantısı olan varmı? Nasıl geçiyor günler?
Bende de aynı şekilde. İnş tadını çıkaracağımız günlerde gelecekBenim bazen bütün gün bulantım oluyor. hiö bir şey yiyemiyorum. bazende gayet normal şekilde devam ediyor.
Ben de yatıyorum ve sıkılıyorum kızlar çok midem bulanıyor her gün en az beş kez kusuyorum hayattan soğudum eşim Çalışıyor Oruç da tutuyor iftar ve sahur hazırlamak ölüm geliyor... Eşim bir de bir çeşitle asla oturmaz tatlısından salatasına meyvesinden pilavına her şey olsun istiyor...Selam kızlar nasılsınız? Nasıl geciyor günler? Ben yatiyorum ve cok sıkılıyorum benim gibi olan var mi?
Biz bugün gidip bebisleri gördük çok şükür.ikili tarama testinede 13temmuza gün verdiarkadaslar ıkılı tarama testını ne zaman yaptıracaksınız doktorunuz bırşey söyledımı?
Biz bugün gidip bebisleri gördük çok şükür.ikili tarama testinede 13temmuza gün verdiarkadaslar ıkılı tarama testını ne zaman yaptıracaksınız doktorunuz bırşey söyledımı?
benımde ikili tarama testı ve ense kalınlıgı 10 temmuzda yapılacak.ya bişey sorucam nette okudum tup bebekte bebegın down sendromu olma ıhtımali yuksek fln demışler sızler oyle bırsey duydunuzmu çok cnm sıkıldı...10 temmuza kadar nasıl beklıycem sonuçlarıda 1 hafta snra cıkıyormuşBiz bugün gidip bebisleri gördük çok şükür.ikili tarama testinede 13temmuza gün verdi