2016 ocak anneleri :)

A
Ben kontrolden geldim simdi bin şükür gördük bebisleri. Biri kipir kipir digeri uyuyor.Kipirdak olanın cinsiyetine %51erkek dedi doktor. Bir fazlalık görüyorum ama çokta net söyleyemem dedi. Öteki arkası dönük yatiyodu:)
ayy ne güzel :) benim kontrol pazartesi. Gitmişken ikili testi de yaptırcam.

A
benim çok fazla bulantım yok şimdilik ama sabahları çok bitkin,halsiz oluyorum elim ayağım tutmuyor neden olabilir arkadaşlar?Buarada ben de kız olacakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı
rtan hcg hormonuna vucut alışmaya çalışıyo yakın zamanda geçer. Bende senin gibiydim ama bu haftaya çok enerjik başladım.

Ben kontrolden geldim simdi bin şükür gördük bebisleri. Biri kipir kipir digeri uyuyor.Kipirdak olanın cinsiyetine %51erkek dedi doktor. Bir fazlalık görüyorum ama çokta net söyleyemem dedi. Öteki arkası dönük yatiyodu:)
çook sevındım cnm senın adına...ıkılı tarama testını yaptırdın mı?

Selam kizlar....
Bende de gobis sanki bugun biraz cikti gibi. Bu hafta ben de iyiydim hamdolsun.
Bebis bana erkekmis gibi geliyor. Bakalim tutacak mi.
Yarin sabah 9 da kontrol var. Cok merak ediyorum. InsaAllah hersey yolundadir. Ense kalinligina bakacak ona gore ikili teste karar veririz demisti doktor.
Hepimizin yavrulari saglikli sihhatli olsun.

Salı gunu de benim ikili testim ve olcumlerim var inşallah guzel sonuçlar alırız. Bu arada bu hafta bende çok enerjik ve iyiyim maşallah:)
Selam canım. Benimkiler de ikiz 12. haftadayız. Dr um aldırmayı düşünmezsen ikili test yapma dedi bir de ikiz gebelikte bu testlerin hata payı yüksek oluyormuş yani Allah korusun olumsuz bir sonuç çıkarsa strese girmek istemem ama bi yandan da çoğu kişinin yaptırdığını görüyorum kafam karışıyor:KK43:

Selam canım. Benimkiler de ikiz 12. haftadayız. Dr um aldırmayı düşünmezsen ikili test yapma dedi bir de ikiz gebelikte bu testlerin hata payı yüksek oluyormuş yani Allah korusun olumsuz bir sonuç çıkarsa strese girmek istemem ama bi yandan da çoğu kişinin yaptırdığını görüyorum kafam karışıyor:KK43:
Hayırlısı olsun canim bebislerin. Ben iki doktora gidiyorum kontrole biri ikili testi istedi biri istemedi ben uvlu test yapıyorum onun yerine dedi.ama baştan beri gittiğim doktor kaan bey yaptıracak bende bisey demedim.kötü birşey çıkma ihtimalini düşünmek istemiyorum ben canim.Allaha emanet canlarimiz

Kizlar dun kontrolum vardi. Bebisimizi gorduk cok sukur. Ense kalinligi normal dedi doktor. Burun kemigi de olusmus cok sukur. Ikili test icin kan verdim 3 gun sonra cikacakmis. Kizlar bebegimin el kol hareketlerini gormek o kadar guzeldi ki. Rabbim bu duygulari herkese yasatsin. Muhtesem bi duygu.
Ilk muayenede uyuyordu ac gittigim icin doktor hadi uyan diyor yok. Oh diyor sirtustu yatmis uyuyor bu :)
tabi biseyler yiyince uyandi. Tavsiyem ac gitmeyin biseyler yiyin cikolata falan bebek o zaman hareketleniyormus.

Kizlar dun kontrolum vardi. Bebisimizi gorduk cok sukur. Ense kalinligi normal dedi doktor. Burun kemigi de olusmus cok sukur. Ikili test icin kan verdim 3 gun sonra cikacakmis. Kizlar bebegimin el kol hareketlerini gormek o kadar guzeldi ki. Rabbim bu duygulari herkese yasatsin. Muhtesem bi duygu.
Ilk muayenede uyuyordu ac gittigim icin doktor hadi uyan diyor yok. Oh diyor sirtustu yatmis uyuyor bu :)
tabi biseyler yiyince uyandi. Tavsiyem ac gitmeyin biseyler yiyin cikolata falan bebek o zaman hareketleniyormus.
Canım ne güzel mutluluklar bunlar gerçekten. Artık varlığını göstermeye başlıyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Bugün ikili test için doktora gittim. Bebeğim ne kadar büyümüş görünce şaşırdık. Herşeyi normal çok şükür. Ama hala cinsiyet için erken diyor doktorum.

Bugün ikili test için doktora gittim. Bebeğim ne kadar büyümüş görünce şaşırdık. Herşeyi normal çok şükür. Ama hala cinsiyet için erken diyor doktorum.
evet cnm bende ıkılı test için cuma gunu gıttım benım doktorumda cok erken dıyor bıdahakı randevum 1 ay snra verdı herhalde o zaman kesın bellı olur..

İyi bayramlar arkadaşlar. Tatlıya dikkat :) gereksiz kalori almayalım. Ama göbekler baya baya çıktı değilmi :)

X