2016 ocak anneleri :)

weraa benım doktorum hıç vermedı bu ilacı sımdı herkes kullandgını soyluyor acaba kullanmamam bır sorun yaratmışmıdır rahımde.benım doktorum sadece crınone jel verdı hala onu kullanıyorum
Ben çok kritik bi ilaç olduğunu düşünmüyorum. Hatta çekinerek kullanmıştım. Çünkü bebek erkekse östrojen hormonuna maruz kalıyo diye. Ama şükür erken bıraktırdı. Hiç takılma. Coraspin elevit ve ferrum forta devam

Ben çok kritik bi ilaç olduğunu düşünmüyorum. Hatta çekinerek kullanmıştım. Çünkü bebek erkekse östrojen hormonuna maruz kalıyo diye. Ama şükür erken bıraktırdı. Hiç takılma. Coraspin elevit ve ferrum forta devam
cok tsk ederım.beım suan kullandgım ilaçlar crınone jel.corasprın.decavıt

Benim ara ara çok fazla oluyor yerimden kalkamiyorum koca gün bazende hiç bişey yok. Sağlık ocağı hemşiresi usutmelten olduğunu soylefi
benımde arasıra fzla oluyor bazende hıç olmuyor uşutmklevalakkası yok bence rahım buyudugu için oluyormuş şuan bıraz azaldı ama yınede arada oluyor

Regl dönemim geldiğinde oldu kasık ağrım onun dışında olmadı. Kimi arkadaşlarımın 11. Haftada cinsiyeti belli olmuş çok kesin olmasada. Bizde merakla bekliyoruz. Gönlünüzden ne geçiyor yada içiniZe ne doğuyor psylaşın bakalım öğrenince tutacakmı arkadaşlar ? Benim daha çok kız doğuyor ama bakalım :))

Şuan ki göbişler tam kilo göbişi gibi duruyo. Bende biraz daha büyüsünde hamile olduğum belli olsun diyorum :)
benım göbegımde bırde alt kasıgımda bayagı şişlik oluştu cok zayıf bırı degılım ama yavas yavas bellı olmaya baslıyor bence...

Regl dönemim geldiğinde oldu kasık ağrım onun dışında olmadı. Kimi arkadaşlarımın 11. Haftada cinsiyeti belli olmuş çok kesin olmasada. Bizde merakla bekliyoruz. Gönlünüzden ne geçiyor yada içiniZe ne doğuyor psylaşın bakalım öğrenince tutacakmı arkadaşlar ? Benim daha çok kız doğuyor ama bakalım :))
benım gönlumden erkek gecıyor bakalım hyrlısı...

Ben çok kilolu değildimondan sanırım herkes anlıyorsunuz hamileligimi.bana herkes erkek diyor ama ben bir kız bir erkek diyorum

benim çok fazla bulantım yok şimdilik ama sabahları çok bitkin,halsiz oluyorum elim ayağım tutmuyor neden olabilir arkadaşlar?Buarada ben de kız olacakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı

Ben kontrolden geldim simdi bin şükür gördük bebisleri. Biri kipir kipir digeri uyuyor.Kipirdak olanın cinsiyetine %51erkek dedi doktor. Bir fazlalık görüyorum ama çokta net söyleyemem dedi. Öteki arkası dönük yatiyodu:)

X