- 12 Eylül 2014
- 70
- 40
- 35
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-cmv-sitomegalovirs.htmlherkese merhabalar... CMV IgM ve CMV IgG testleri hakkında bilgisi olan var mı? CMV IgG değerim yüksek çıkmış... doktoruma da ulaşamadım stres oldum..bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
herkese merhabalar... CMV IgM ve CMV IgG testleri hakkında bilgisi olan var mı? CMV IgG değerim yüksek çıkmış... doktoruma da ulaşamadım stres oldum..bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
Çoooook teşekkür ederim :)http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-cmv-sitomegalovirs.html
bu konuya bir bak istersen...
Çok teşekkür ederim.. Halen Dr.a ulaşamadım ama içim rahatladı :)Anne kanında bakılan CMV IgM antikoru pozitif ise hastalık yeni geçiriliyor demektir. CMV IgG antikoru pozitif ise eskiden geçirilmiş demektir.
Benimde öyle çıkmıştı. Sorun yok. Eskiden geçirmişiz.
ne güzel maaşallah... umarım bizler de güzel haberler alırız :)Kızlar ikili test sonucum çıkmış :) henüz elimde bi belge yok ama 10.000 de 1 ihtimal çıkmış sonucunuz, işler yolunda dedi doktorum :) Darısı size olsun inşallah :)
Üç gün içerisinde çıkar demişti doktorum ama dün yaptırdım, bugün çıkmış sonuçlar. 3-7 gün arası değişiyor sanırım normaldearkadaşlar merhaba nasılsınız
bir şey danışacağım size ikili testin sonucu hemen çıkıyor mu?
Üç gün içerisinde çıkar demişti doktorum ama dün yaptırdım, bugün çıkmış sonuçlar. 3-7 gün arası değişiyor sanırım normalde
Rica ederim cnm :) Ben mümkün olduğunca rahat olmaya çalıştım (Zira içime bir Polyanna oturdu sanırım annelik içgüdüsüyle:) ama haklısın insan tedirgin oluyor, telefon çalınca kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse:) Hayırlısıyla güzel sonuçları alırsın inşallah sen deteşekkür ederim cnm bende cuma günü gircem teste insan bir tedirgin olmuyor değil yani :)
Bak benimki seninkinden kucuk gecen hafta gordum kipir kipirdi.normal hareketli olmasi :) cinsiyetine dair bisi dedimi,aramizda En buyuk seninkiCanım doktor ultrasyonla Detaylı inceliyor daha sonra kan testi yaptırıyorsun :)
Kızlar bu arada ben doktordan yeni geldim ve bebek bildiğiniz karnımda zıplıyordu doktorda baya izledi izledi Güldü düzgün kontrol yapamadı başta bu normal mı yani ben o an ikili tarama heyecanı Yüzünden burnunu göremiyorum gözleri nerde demekten onu soramadım
Oyyy kuzum yerim onu,senle burda ilk yazistigimizda benim Icime Erkek dogmustu seninki Hic tanimamama ragmenErkek olabilir dedi ama kesin bişey demedi cinsiyet için görüntüsünü atayım teyzesi :) Eki Görüntüle 1564649
Cok tatli veled ya :)Erkek olabilir dedi ama kesin bişey demedi cinsiyet için görüntüsünü atayım teyzesi :) Eki Görüntüle 1564649