2016 Ocak AnneLeri..

Masalllah ya cok gzel evet darisi basima insallah hemen kurtulurum bende

Benimde karnin cok buyudu hamile pantolinu giyiyorum artik aksam tatli yedim dr tan ultrasonla baktigi yerde pit pit atiyo hatta vuruyo gibi oldu cok guzel ya sizde sol taraftami hissetiniz benim solda

Benimde karnin cok buyudu hamile pantolinu giyiyorum artik aksam tatli yedim dr tan ultrasonla baktigi yerde pit pit atiyo hatta vuruyo gibi oldu cok guzel ya sizde sol taraftami hissetiniz benim solda
Evet canım solda,soldan yumurtlamışım ben zati...Yeri hep aynıydı...

Bende ultrasonda kayda aldım videoya nede büyümüşş hemenn

Merhaba,
Ultrason kağıdında gördüm dikkatimi çekti. Centrale gidiyorsun. Ben de Ctesi Aslı Hanım'a gideceğim. İnşallah memnun kalır devam ederim. Sen hangi doktora gidiyorsun? Hastaneden memnun musun? Bir de ultrason videosu veriyorlar mı?

Bu da benim fasulyem. Herkes erkek hissediyor ama bakalım. Sağlıklı olsun benim için hiç önemli değil

Merhaba,
Benimde doktorum Aslı Hanım. Çok memnunum. Çok şeker doktorumuz. Genç ama tecrübeli. Hatta az önce geldim kontrolden. Çok şükür herseyimiz iyi. Hastaneden de memnunum. Daha önce polip operasyonu geçirdim. Çok ilgiliydi herkes. Suit oda da varmış. Onu da gezdim bugün. Tavsiye ederim.
Ultrason videosu verilmedi bana bende istemedim. Aklıma gelmedi açıkçası. İnşallah hepimiz sağlıkla devam ederiz.

Arkadaslar ozel hastaneyemi gidiyosunuz dr ucretleriniz ve dogum ucretlerinuz nekadar ben profesör e gidiyorum ucreti 65 dogum 950 gayet uygun benim ki sizinkiler nasil acaba

istanbul avrupa yakasında gittiğiniz hastaneler veya doktorlar var mı memnun kaldığınız... tabi ssk ile gidilebilecek

Arkadaslar ozel hastaneyemi gidiyosunuz dr ucretleriniz ve dogum ucretlerinuz nekadar ben profesör e gidiyorum ucreti 65 dogum 950 gayet uygun benim ki sizinkiler nasil acaba

Ben özelede gidiyorum devlete de özele giriş 55 TL Ve doktor ddoğum yaptirmiyormus. Ama ben doğumunu eskişehirde yapacağım zaten yazın doktorumu oradan ayarlayacagim. Sizinki çok iyiymis özelliklede dogum çok uygun doktorunuz iyidir inşallah.

Bunu duyduğuma çok sevindim. 12. haftadayım bu 3. dr olacak. İlk Medikal Parka gittim. Hiç memnun kalmadım. Sonra Pendik Şifa'ya gittim. Yine bir yanım eksik kaldı. Ama yarın sanki işte bu diyecekmişim gibi geliyor :).

Benim ablam da 15 haftalık hamile. İkimiz de Aslı Hanım dayız. Ve dediğim gibi memnunuz. Güleryüzlü ve sen sormadan coğu seyi kendisi acıklıyor. Umarım memnun kalır, devam edersin)

İnşallah.. Yarın yazacağım şnşallah gelişmeleri. Randevum 14:00'te
Benim ablam da 15 haftalık hamile. İkimiz de Aslı Hanım dayız. Ve dediğim gibi memnunuz. Güleryüzlü ve sen sormadan coğu seyi kendisi acıklıyor. Umarım memnun kalır, devam edersin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…