- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
Ben normal hayatta pekmez hic sevmem hep midemi bulandirir,ılk ogrendigimde hamileligimi gaza gelip ac karna Icmeye başlamıştım sabahlari bi kasik.bi hafta falan istahim kesildi bisi yiyemedim,bulantı gibi bisi oldu.bırakınca meğer pekmezmis sebebi dedim.su an sikinti yok.her gece yarim litre gunluk sut içiyorum.yoğurt falan yemedigim Icin.hem Hazimsizligima ve siskinligime de ıyi geliyor.en kisa Zamanda kurrulursun insaAllah canim
Benimde karnin cok buyudu hamile pantolinu giyiyorum artik aksam tatli yedim dr tan ultrasonla baktigi yerde pit pit atiyo hatta vuruyo gibi oldu cok guzel ya sizde sol taraftami hissetiniz benim soldaAynen benim de oyle.ic karnim dar.hemen sivrildi.dün kameraya aldim hareket ettiği yeri.göbeğimde atar damarin attığı yeri demiyorum.bariz doktorun her baktığında bebegi buldugu yerde hareket var.dikkatli bakinca görüyorum esim de şaşırdı :)
Evet canım solda,soldan yumurtlamışım ben zati...Yeri hep aynıydı...Benimde karnin cok buyudu hamile pantolinu giyiyorum artik aksam tatli yedim dr tan ultrasonla baktigi yerde pit pit atiyo hatta vuruyo gibi oldu cok guzel ya sizde sol taraftami hissetiniz benim solda
Bende ultrasonda kayda aldım videoya nede büyümüşş hemennAynen benim de oyle.ic karnim dar.hemen sivrildi.dün kameraya aldim hareket ettiği yeri.göbeğimde atar damarin attığı yeri demiyorum.bariz doktorun her baktığında bebegi buldugu yerde hareket var.dikkatli bakinca görüyorum esim de şaşırdı :)
Bu da benim fasulyem. Herkes erkek hissediyor ama bakalım. Sağlıklı olsun benim için hiç önemli değil
benim de solda . yarın ikili teste gidicem çok heyecanlıyım yaaaa:) acaba cinsiyet ile ilgili birşey fark edilebilir mi? :))))Evet canım solda,soldan yumurtlamışım ben zati...Yeri hep aynıydı...
Bi ihtimal :) söylerse bizle de paylaşırsın canım emi :)benim de solda . yarın ikili teste gidicem çok heyecanlıyım yaaaa:) acaba cinsiyet ile ilgili birşey fark edilebilir mi? :))))
Merhaba,
Ultrason kağıdında gördüm dikkatimi çekti. Centrale gidiyorsun. Ben de Ctesi Aslı Hanım'a gideceğim. İnşallah memnun kalır devam ederim. Sen hangi doktora gidiyorsun? Hastaneden memnun musun? Bir de ultrason videosu veriyorlar mı?
Arkadaslar ozel hastaneyemi gidiyosunuz dr ucretleriniz ve dogum ucretlerinuz nekadar ben profesör e gidiyorum ucreti 65 dogum 950 gayet uygun benim ki sizinkiler nasil acaba
Bunu duyduğuma çok sevindim. 12. haftadayım bu 3. dr olacak. İlk Medikal Parka gittim. Hiç memnun kalmadım. Sonra Pendik Şifa'ya gittim. Yine bir yanım eksik kaldı. Ama yarın sanki işte bu diyecekmişim gibi geliyor :).Merhaba,
Benimde doktorum Aslı Hanım. Çok memnunum. Çok şeker doktorumuz. Genç ama tecrübeli. Hatta az önce geldim kontrolden. Çok şükür herseyimiz iyi. Hastaneden de memnunum. Daha önce polip operasyonu geçirdim. Çok ilgiliydi herkes. Suit oda da varmış. Onu da gezdim bugün. Tavsiye ederim.
Ultrason videosu verilmedi bana bende istemedim. Aklıma gelmedi açıkçası. İnşallah hepimiz sağlıkla devam ederiz.
Bunu duyduğuma çok sevindim. 12. haftadayım bu 3. dr olacak. İlk Medikal Parka gittim. Hiç memnun kalmadım. Sonra Pendik Şifa'ya gittim. Yine bir yanım eksik kaldı. Ama yarın sanki işte bu diyecekmişim gibi geliyor :).
Benim ablam da 15 haftalık hamile. İkimiz de Aslı Hanım dayız. Ve dediğim gibi memnunuz. Güleryüzlü ve sen sormadan coğu seyi kendisi acıklıyor. Umarım memnun kalır, devam edersin)
Çok sevindim canim.Bende bugün yaptirdim. Ense kalınlığına bakildimi seninKızlar ikili test sonucum çıkmış :) henüz elimde bi belge yok ama 10.000 de 1 ihtimal çıkmış sonucunuz, işler yolunda dedi doktorum :) Darısı size olsun inşallah :)
Evet cnm bakıldı. 0,5 mm çıktı. Senin bakıldımı sonuçlar ne zaman çıkıyor?Çok sevindim canim.Bende bugün yaptirdim. Ense kalınlığına bakildimi senin
Ben 3 kilo aldım,hamiş göbeğimde çıkmaya başladı
Merhaba ins. Bnde 2016 ocak ta alacagim bebisimi kucagima eskisehirden olan varmi :)