Fasulye gibiydi kesesiBebeginizin ilk ultrason resminde nasil peki paylasirnisiniz yada.kendiniz bakip soylermisiniz.yuvarlak nohut gibimi.uzun pirinc veya kuru fasulye gibimi.bakalim burda okudugumuz dogrumu .eger kiziniz olacaksa yuvarlak nohut gibi olmali
Alttan mi bakildi senin kalp atislarna2. Ultrosnumuzdu bu bizim ilk kalp atışlarıı
Hayır üsttenAlttan mi bakildi senin kalp atislarna
Yakin geldide baya yakindan cekince heralde hayirli olsun bakalm :))Hayır üstten
Kesesi degil.bebeginizin vucudun sekli nasildi demistimFasulye gibiydi kesesi
11+0 ile 13+6 Arasi yapiliyor.ben 12+5 te gidecegim kismetse.Himm benim daha var ozaman 8 haftalik suan
sizin me kadarlik suan11+0 ile 13+6 Arasi yapiliyor.ben 12+5 te gidecegim kismetse.
Benim ablamada 12 haftada kiz dediler 16 haftada erkek oldu arkadasimdada ayni durum oldu bence 12hafta erken kiz diyosa degisme imkani cok bence hayirlisi olsun yinedeBak işte üstte yükledim tek farkı ilk kızım çok geç belli olmuştu herşeyi 13 haftada görnştük buysa 2 aylık herşeyi belirgindii bilmem artk hayırlısı
11+5 cnmsizin me kadarlik suan
Allah yardimcin olsun canim.umarim olumsuz bisi yoktur..) asiri Sari akinti olmussa o da kahverengi leke gibi gorunebiliyor.gecmis olsun canim.Sonuclari paylasirsin bizimle.Gunaydin millet benden dun hafif kahverengi leke gelmis bugün doktora gtcem lutfen dua edin bisey b olmasm
Sen bebişi özlemişsin ondan sonra lekelerin oluşmuş :)))) Çok sevindim canımGittim doktora cok şükür bisey yok dedi kahverengi degil kirmizi olursa sorun dedi of cok korktm ya
o yerlesme kanamasi diye biliyorum allaha sukur bisey olmamis kac haftaliksiniz acabaGunaydin millet benden dun hafif kahverengi leke gelmis bugün doktora gtcem lutfen dua edin bisey b olmasm
Doktor yerlesme kanamasi demedi ama ben adet zamanlarm su aralr dedim olabilir ama takma kahverengiyi kirmizi olmadığı sürece dedi kanama alanina falan bakti yok yok bisey dedi 8 +5 gunluk adete gore ama doktor 8 haftalk dedi yani bilemiorum 2 aylik heralde :)o yerlesme kanamasi diye biliyorum allaha sukur bisey olmamis kac haftaliksiniz acaba