Benim kardesim gecen yil hamileydi onun 7 haftalik ultrasonda bebegi top gibi yuvarlak kizi oldu benim ki ince uzun kolu bacagi var bakalim benim ki ne olcak erkek olursa dogru dicem ama kardesimin ki tutuyo yaniBAYANLAR KADINLAR KLUBUNDE OKUMUSTUM GECEN GUN.BEBEGINIZIN ILK ULTRASON RESMINDE BEBEGINIZ UZUNSA PIRINC GIBI VEYA KURU FASULYE GIBI ERKEK..EGER YUVARLAKSA NOHUT GIBI KIZI OLACAK YAZIYODU.SIZINKILER NASIL? BIRDE IKINCI VEYA UCUNCU HAMILELIGI OLANLAR ONCEKI COCUKLARININ ULTRASON RESMINE BAKABILIRMI.ACABA BU BILGI DOGRUMU OGRENMIS OLURUZ
10+5 ti burda canim.simdi 11+4.Haftaya Bugun ense kalinligina baktircaz.doktor belki tuyo verir,paylasirim ben DeBenimde 10 haftalikken kafasi bu taraftaydi simdi sola donmus sanirim buyudukce cok tatli bebisiniz masallah burda kac haftalik hali
Ustteki kardesimin alttaki benim ayni hafta ayni gun fotograflariBenim kardesim gecen yil hamileydi onun 7 haftalik ultrasonda bebegi top gibi yuvarlak kizi oldu benim ki ince uzun kolu bacagi var bakalim benim ki ne olcak erkek olursa dogru dicem ama kardesimin ki tutuyo yani
Hayırrlı haberlerle dönüyoruzzz çok şükürr sanırım bir kızım daha olucak
Hayirlisi olsun kac haftaliksiniz erken ogrenmissinizHayırrlı haberlerle dönüyoruzzz çok şükürr sanırım bir kızım daha olucak
Ilkimdede sanirim sol tarafim aciyodu 2 yasinda oglum var.ikincidede ayni sol tarafim acidi.iki cocugununuzun arasi kac yas[/QUOT. Bes yas olcak allah izin verirse oyle planladik
Kac haftalik boyu kac cm olmus benimde 15 temmuzda randavum insallah ogreniriz benimde ense kalinligi 1.10 mus rabbim hayirli evlatlar nasip etsinSelam kızlar, ben de bugun ikili test yaptırdım ve ense kalınlığına bakıldı. Çok şükür 0,5mm çıktı, test sonucunu da Cuma alıcaz. Heyecanla bekliyoruz sonucu. Buarada cinsiyetle ilgili bişi söylemedi 3 hafta sonra netleşecek. Ama miniğim biraz dürtmenin sonrasında hareket etti, döndü falan muhteşem bişeydi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve yaşadıklarımız için bi kez daha binlerce şükür
11+4 bugün itibariyle ve 56 mm olmuş boyu gayet normal dedi dr. 1,10 da gayet normal bildiğim kadarıyla sağlıkla gelsinler inşallah :)Kac haftalik boyu kac cm olmus benimde 15 temmuzda randavum insallah ogreniriz benimde ense kalinligi 1.10 mus rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
ay hadi maşaAllah,inşaallah güzel çıkar sonuçlarınız...fotoğraf paylaşsana annesiii :)Selam kızlar, ben de bugun ikili test yaptırdım ve ense kalınlığına bakıldı. Çok şükür 0,5mm çıktı, test sonucunu da Cuma alıcaz. Heyecanla bekliyoruz sonucu. Buarada cinsiyetle ilgili bişi söylemedi 3 hafta sonra netleşecek. Ama miniğim biraz dürtmenin sonrasında hareket etti, döndü falan muhteşem bişeydi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve yaşadıklarımız için bi kez daha binlerce şükür
Teşekkür ederiz, inşallah bakalım :) yükledim sanırım :)ay hadi maşaAllah,inşaallah güzel çıkar sonuçlarınız...fotoğraf paylaşsana annesiii :)
Bizimki yorum yapmak istemedi sordum da :) Nasip :))0.18 bizimde bizde 2 liye girdik ben erkek gibi gördüm doktor kıza benziyo dedii amann sağlıklı yaaaa
Bebeginizin ilk ultrason resminde nasil peki paylasirnisiniz yada.kendiniz bakip soylermisiniz.yuvarlak nohut gibimi.uzun pirinc veya kuru fasulye gibimi.bakalim burda okudugumuz dogrumu .eger kiziniz olacaksa yuvarlak nohut gibi olmaliHayırrlı haberlerle dönüyoruzzz çok şükürr sanırım bir kızım daha olucak
2 li testi bebek ne kadarlikken yaptirdiniz.suresi hangi haftalar arasi oluyoSelam kızlar, ben de bugun ikili test yaptırdım ve ense kalınlığına bakıldı. Çok şükür 0,5mm çıktı, test sonucunu da Cuma alıcaz. Heyecanla bekliyoruz sonucu. Buarada cinsiyetle ilgili bişi söylemedi 3 hafta sonra netleşecek. Ama miniğim biraz dürtmenin sonrasında hareket etti, döndü falan muhteşem bişeydi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve yaşadıklarımız için bi kez daha binlerce şükür
12 ile 14 hafta arasi diye biliyorum ben benim 12+0da yapildi2 li testi bebek ne kadarlikken yaptirdiniz.suresi hangi haftalar arasi oluyo