2016 Ocak AnneLeri..

Teşekkür ederim ya kızlar çok mutlu oldum ailede kimseyle doğru dürüst paylaşamıyorum Yüzümü güldürdünüz Allahta sizi güldürsün

Allah Razı olsun canım seninkinin cinsiyet için birşey dedi mi :)
Ben hiç erkek düşünmemiştim bi elti klasiği merakından Çin takvimine bakmış erkek olucak sanırım sülalede bi ilk ama benim ilk çocuğumda öyleydi doğum tarihleri bile aynı ama doğmadı diyip bidaha konuşmadı benle bende Allah'ım sağlıklı huzurlu bir evlat olsun yeter demiştim o günden beri
Allah Allah ne ilginc insanlar var.benimkine henuz bisi diyen yok canim.ikiliye Gec gidiyorum o nedenle.Belki gorunur diye :) Rabbim saglikli Hayirli evlatlar versin.cinsiyet muhim diil.benim derdim alisveris :)

Bende biraz toparlansam düşünücem sanırım alışverişi ama bebek karyolalarına bakıyorum en azından şimdilik :) çok güzel hepsi :)))

Gönlünden ne geçiyorsa Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim :)

Yok söylemedi annem de Israrla sor dedi ama aklıma hiç gelmedi benim , doktorumla Doğumlara çok kez girdiğimizden o Tür şeyleri değilde doğumla alakalı endişelerimi biliyor genelde o Konuları sorup konuşuyorum bir de eşimin gözünde doğuştan problem var o Yüzden ikili tarama falan benim için çok stresliydi gözünden burnundan konuştuk ense kalınlığına bile ben şimdi aklıma geldi de baktım

Yok söylemedi annem de Israrla sor dedi ama aklıma hiç gelmedi benim , doktorumla Doğumlara çok kez girdiğimizden o Tür şeyleri değilde doğumla alakalı endişelerimi biliyor genelde o Konuları sorup konuşuyorum bir de eşimin gözünde doğuştan problem var o Yüzden ikili tarama falan benim için çok stresliydi gözünden burnundan konuştuk ense kalınlığına bile ben şimdi aklıma geldi de baktım
Anladim canim.insaAllah sorunsuz sikintisiz geciririz hamileligimizi,dogumlarimizi..ben bisi Ogrenirsem haber ederim.kesin sonucu öğrenince de sen haber et emi.opuyorum cok:KK66:

Kızlar bulantı için onzyd 8mg ağızda dağılan tablet kullanan var mi. Bugün doktor bulantilardan hic birşey yiyememissin cok kilo vermissin bu ilacı iç diye bunu verdi bilen kullanan var mi acaba

Kaç kilo verdiniz ? Kilo verimi bebeği pek etkilemiyor eğer idrar tahliliniz de keton aseton çıkmadıkça

Annem hep zayıfladı benden daha beter 20 kilolara kadar ilaçlar da pek yaramadı ama bizler 3.800 altı doğmamışız bi sorunda yoktu bugün doktorum bana yine Anlattı kilo kaybım önemli değil dedi

Evet benim iki tane melegimolacak insallah. Beş kilo vermiştim. ne bileyim doktor çok kilo vermissiniz dedi telaşlandi beni de telaşlandırdı. Sanırım ikiz olduğu için ve ben hic yararlı bisey yiyemedigimi söylediğim iiçin. Artik yemelisin dedi. O ilacı verdi iste bende kimseden duymadım ondan sorayim dedim.

canım hiç telaşlanma bende 4 kilo verdim halada vermeye devam ediyorum. doktorum hiç sıkıntı değil o senden besinini alır dedi. kendi doktorum da hamile kaldığı kilodan 10 kilo eksik doğum yapmış. herkesin bünyesi değişir dedi.

Bendeee:KK43: göbiş belli ve biz ufaktan hareketlerimizide hissetmeyede başladık:)

mide bulantım, kusmam,iştahsızlık olmasına rağmen bende 3 kilo aldım. benimde göbeğim hafiften çıktı büyükler kilodur o diyorlar 3,5 aydan sonra göbek çıkar diyorlar valla hevesimi kırıyorlar. iyi bari cnm senin de göbek çıktıysa benimki de o zaman göbek değil bebek :))))

mide bulantım, kusmam,iştahsızlık olmasına rağmen bende 3 kilo aldım. benimde göbeğim hafiften çıktı büyükler kilodur o diyorlar 3,5 aydan sonra göbek çıkar diyorlar valla hevesimi kırıyorlar. iyi bari cnm senin de göbek çıktıysa benimki de o zaman göbek değil bebek :))))
Valla 2 gebeliğim o büyüklet çok biliyoo bebek küçük ama keseleri büyüyo :))) daha pek akıl edemediler benim iç karnım geniş değil ve hemencik sivrildii:))

Ne guzel İste Ya kkeşke öyle olsa o daha ggüzel. Sizin hic bulantiniz oluyor mu
Ben normal hayatta pekmez hic sevmem hep midemi bulandirir,ılk ogrendigimde hamileligimi gaza gelip ac karna Icmeye başlamıştım sabahlari bi kasik.bi hafta falan istahim kesildi bisi yiyemedim,bulantı gibi bisi oldu.bırakınca meğer pekmezmis sebebi dedim.su an sikinti yok.her gece yarim litre gunluk sut içiyorum.yoğurt falan yemedigim Icin.hem Hazimsizligima ve siskinligime de ıyi geliyor.en kisa Zamanda kurrulursun insaAllah canim :KK43:

Valla 2 gebeliğim o büyüklet çok biliyoo bebek küçük ama keseleri büyüyo :))) daha pek akıl edemediler benim iç karnım geniş değil ve hemencik sivrildii:))
Aynen benim de oyle.ic karnim dar.hemen sivrildi.dün kameraya aldim hareket ettiği yeri.göbeğimde atar damarin attığı yeri demiyorum.bariz doktorun her baktığında bebegi buldugu yerde hareket var.dikkatli bakinca görüyorum esim de şaşırdı :)

X