2016 Ocak AnneLeri..

2. Ultrosnumuzdu bu bizim ilk kalp atışlarıı

Eklentiler

• IMG_20150605_191200.jpg
    IMG_20150605_191200.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 65
Bak işte üstte yükledim tek farkı ilk kızım çok geç belli olmuştu herşeyi 13 haftada görnştük buysa 2 aylık herşeyi belirgindii bilmem artk hayırlısı

Bak işte üstte yükledim tek farkı ilk kızım çok geç belli olmuştu herşeyi 13 haftada görnştük buysa 2 aylık herşeyi belirgindii bilmem artk hayırlısı
Benim ablamada 12 haftada kiz dediler 16 haftada erkek oldu arkadasimdada ayni durum oldu bence 12hafta erken kiz diyosa degisme imkani cok bence hayirlisi olsun yinede

Gunaydin millet benden dun hafif kahverengi leke gelmis bugün doktora gtcem lutfen dua edin bisey b olmasm

Gunaydin millet benden dun hafif kahverengi leke gelmis bugün doktora gtcem lutfen dua edin bisey b olmasm
Allah yardimcin olsun canim.umarim olumsuz bisi yoktur..) asiri Sari akinti olmussa o da kahverengi leke gibi gorunebiliyor.gecmis olsun canim.Sonuclari paylasirsin bizimle.

Gittim doktora cok şükür bisey yok dedi kahverengi degil kirmizi olursa sorun dedi of cok korktm ya

Evet ya özlemişim cokcok 2 cm olmuş :) cok teşekkür ederm :)

o yerlesme kanamasi diye biliyorum allaha sukur bisey olmamis kac haftaliksiniz acaba
Doktor yerlesme kanamasi demedi ama ben adet zamanlarm su aralr dedim olabilir ama takma kahverengiyi kirmizi olmadığı sürece dedi kanama alanina falan bakti yok yok bisey dedi 8 +5 gunluk adete gore ama doktor 8 haftalk dedi yani bilemiorum 2 aylik heralde :)

X