Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gittim cnm yedim tatlı kızımdan tecrübeliyim bu konularda rahatsızım diye 10 günde 1 uktrsndayım imşllh iyi olurrBence korkma her bebek Anne karninda bir degil.ultrasona gitmeden once Tatli bisiler yemeni tavsiye ederim.bebisler tatliya duyarli.birde ne zaman gittin ultrasona En son??
11. Haftada hareket ediyormubugun doktora gittim. canım benimde hareket etmiyor çok ama maşallah kalp atışı iyi. korkma bence. burda öğretmenim yazmştı çikolata yedim diye bende yedim ama benimki hareketli değildi. ablamda hamile benim aramızda 2 gün var. maşallah onun bebeşişi kıpırdı kıpırdı takla atacak gibiydi. :)
Arkadaslar Bi cogunuz Biliyosunuzdur zaten ama bilmeyen Arkadaslar icin telefonunuza play store dan Dr serkan oral in hamilelik rehberi programi ile hafta hafta hamilelik rehberi diye baska bi program var.bunlari indirmenizi tavsiye ederim.muhtemel dogum Tarihinizi yada son adet tarihinizi girdikten sonra kacinci haftada oldugunuzu.bebeginizin karninizda nasil oldugunu,gelisimini,Hamilelere onerileri bulabilirsiniz.Ozellikle ilk soyledigim program guzel baya.bebegim Karnimda Bu kadar olmus diyosunuz kolayliklar dilerim.
Bende 8 haftalik gebeyim ama cok midem bulaniyo.hic bisey yiyemiyorum.siz daha faydali olacak neler yiyosunuz en azindan onlari bari yemeye calisayimselam benim Bulantılar ım azaldı çok şükür ilaç kullanmadım ama tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum tatlı kesinlikle yemiyorum midem az bulanıyor
Benimde hep sol tarafim acidi ilk zamanlar:) ama simdu kalmadi agrim.benim 2. Cocugum olacak nasipse.sizindemi ikinciBenimde sol tarafimda bu sene boyle heralde herkesin sizin ikinci hamileliginizmi kac haftaliksiniz sizdemi solda hissettiniz ikili test yaptirdunizmi
Benimde solda bi kizim var bu ikinci bebegim kizim sagdaydi bakalim hayirlisi sizin ilk cocugunuz ne taraftaydiBenimde hep sol tarafim acidi ilk zamanlar:) ama simdu kalmadi agrim.benim 2. Cocugum olacak nasipse.sizindemi ikinci
Ultrason resmini koyarmisin benimki gibiymi merak ettimBenim 11+3 bugun.10+5 te gitmistim kipir kipirdi...gitmeden once cikolata yedim tabi,doktor rusvetini onceden vermissin dedi :)) benim de sol taraftaydi suan basi saga yatik.ayni durumdayiz
Ilkimdede sanirim sol tarafim aciyodu 2 yasinda oglum var.ikincidede ayni sol tarafim acidi.iki cocugununuzun arasi kac yasBenimde solda bi kizim var bu ikinci bebegim kizim sagdaydi bakalim hayirlisi sizin ilk cocugunuz ne taraftaydi
Koydum canim asagidaUltrason resmini koyarmisin benimki gibiymi merak ettim
Baya kurufasulyeye benziyo ama bilemedimki kadinlar klubnde yazilana gore erkek sanirim:) benim ilk oglumun ulrrason resminde ilk once pirince buyudukce kuru fasulyeye benziyodu:)Koydum canim asagida
BAYANLAR KADINLAR KLUBUNDE OKUMUSTUM GECEN GUN.BEBEGINIZIN ILK ULTRASON RESMINDE BEBEGINIZ UZUNSA PIRINC GIBI VEYA KURU FASULYE GIBI ERKEK..EGER YUVARLAKSA NOHUT GIBI KIZI OLACAK YAZIYODU.SIZINKILER NASIL? BIRDE IKINCI VEYA UCUNCU HAMILELIGI OLANLAR ONCEKI COCUKLARININ ULTRASON RESMINE BAKABILIRMI.ACABA BU BILGI DOGRUMU OGRENMIS OLURUZ
Baya kurufasulyeye benziyo ama bilemedimki kadinlar klubnde yazilana gore erkek sanirim:) benim ilk oglumun ulrrason resminde ilk once pirince buyudukce kuru fasulyeye benziyodu:)
Ama annesi senin bebisin kurufasulyeye benziyosa ben napiim:) bakalim cinsiyetini ogrendiginizde goruruz bilginin dogru olup almadigini:)Cinsiyet konusunda benim kadar araştırma yapan olmamıştır herhalde,benim için sağlıklı olmasının dışında hiç bir şey önem arzetmemesine rağmen sırf merakımdan araştırdım...Hatta çetele tuttum...Duruma uyanla uymayanların sayısı aynı gibi...O nedenle haftanı bekle bence canım,araştırmalar boşa çıkıyor :))) Ayrıca fasulye diil benim çocuğum fındığım diye seviyorum ben onu,tamam mı teyzesiiiiii
Bencede hic nohuta benzemiyo:) yani yuvarlak olmayanlar erkek oluyomus.nasipse hepimiz bikac ay ivinde ogrenirizBu da benim fasulyem. Herkes erkek hissediyor ama bakalım. Sağlıklı olsun benim için hiç önemli değil
Benimde 10 haftalikken kafasi bu taraftaydi simdi sola donmus sanirim buyudukce cok tatli bebisiniz masallah burda kac haftalik haliKoydum canim asagida