2016 Ocak AnneLeri..

Ys arkadaşlaar yorumlardandan dikkat ettiğime göre çoğumuzun sol kasığında ve ağrıda çoğunlukla orda:) hayır olsunn grtçi benimde bebeğim soldaydı ama 2 defadır sağda:)

bu hafta 8. haftaya giriyorum ben de arkadaşlar çok zor geçiyor bulantı kusma halsizlik mide yanması hepsi var bende çok iştahsızım yemek yiyemiyorum bir de idrarda enfeksiyon çıktı bol su içiyorum inşallah bugünler geçer Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder anne olmak hem çok zor hem de çok güzelmiş:)

Merhaba bende ocak annesiyim ikinci gebeliğim daha küçücük bi bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim sevinsemmi üzüsemmi bilemedim.

Amin insallah allah hepimizin yardimcisi olsun insallah gercektende cok zor. Dranamine bende ise yaramadi metpamid de ise yaramadi ne yesem cikiyor napcam bilmiyorum insallah artik gecer

Ys arkadaşlaar yorumlardandan dikkat ettiğime göre çoğumuzun sol kasığında ve ağrıda çoğunlukla orda:) hayır olsunn grtçi benimde bebeğim soldaydı ama 2 defadır sağda:)
Benimde sol tarafimda bu sene boyle heralde herkesin sizin ikinci hamileliginizmi kac haftaliksiniz sizdemi solda hissettiniz ikili test yaptirdunizmi

Amin insallah allah hepimizin yardimcisi olsun insallah gercektende cok zor. Dranamine bende ise yaramadi metpamid de ise yaramadi ne yesem cikiyor napcam bilmiyorum insallah artik gecer

Canim 3. Ayın sonunda atlatirsin inşallah bende öyle umud ediyorum bide mideni bulandiran yiyecekleri yemessen bi nebzede olsa işe yarar.. insan ne yiyecegini bile şaşırıyor gerçi çok zor ya. Yesem bi dert yemesem ayri dert hesabi. Yiyince çıkarıyoruz bu sefer yemeyincede açlıktan mide afalliyor

Kızlarrr acil bişey danışıcamm benim haftamda olan arkadaşlar bebişleriniz nasıl hareketlimi ultrosonda

Benimde sol tarafimda bu sene boyle heralde herkesin sizin ikinci hamileliginizmi kac haftaliksiniz sizdemi solda hissettiniz ikili test yaptirdunizmi
Cnm yarın gidiyorum 2 taramaya ikinci bebeğim sol taraftaydı ama artık baş sağ tarafa dönük 11+2 olduk biz

Kızlarrr acil bişey danışıcamm benim haftamda olan arkadaşlar bebişleriniz nasıl hareketlimi ultrosonda
Benim 11+3 bugun.10+5 te gitmistim kipir kipirdi...gitmeden once cikolata yedim tabi,doktor rusvetini onceden vermissin dedi :)) benim de sol taraftaydi suan basi saga yatik.ayni durumdayiz

Benim 11+3 bugun.10+5 te gitmistim kipir kipirdi...gitmeden once cikolata yedim tabi,doktor rusvetini onceden vermissin dedi :)) benim de sol taraftaydi suan basi saga yatik.ayni durumdayiz
ya ben yarın başka bir şehire gidicem doktora bugüne kadar sadece 1 kere hark etti hep uyuyo bnde korktum büyük bir yere gidicemmmm

ya ben yarın başka bir şehire gidicem doktora bugüne kadar sadece 1 kere hark etti hep uyuyo bnde korktum büyük bir yere gidicemmmm
Bence korkma her bebek Anne karninda bir degil.ultrasona gitmeden once Tatli bisiler yemeni tavsiye ederim.bebisler tatliya duyarli.birde ne zaman gittin ultrasona En son??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…