2016 Ocak AnneLeri..

kızlar merhaba, bugun ilk defa tam duydum kalp atışlarını bebeğimin. ama hafta olarak yine 8+6 dedi geç döllenme olmuş. dramamine ilacını sordum ; en güvenilir ilaç dedi 24 yıldır ben hastalarıma bunu oneriyorum ve bu zamana kadarda hiç sıkıntı olmadı dedi. mide rahatsızlığı için kasa kasa soda içebilirsin dedi :) bol karpuz yiyebilrsin çok sanşlısın bu döneme denk gelmiş su mideni bulandırırsa bunlardan sıvı ihtiyacını karşılayabilirsin dedi.

Bende dramamine de ise yaramıyor kızlar metpamid ve dramamine dışında onerisi olan başka bi ilaç kullanip da faydasını gören varmı

Bende dramamine de ise yaramıyor kızlar metpamid ve dramamine dışında onerisi olan başka bi ilaç kullanip da faydasını gören varmı
Ben benexol b12 diye vitamin ilaci kullaniyorum dr bu azalticak dedi benim hic bulanmiyo cok iyi geldi bi sor doktoruna kullan derse hic vakit kaybetme insallah sanada yarar bulanti cok kotu kizimda okadar cektim ki hep hastanede yattim bu hamileligim bu ilacla cok iyi geciyo 12.haftaya girdim

bulantı için ilaç verdi ama kullanmadım çok şükür dayanıyorum kızlar folik asit dışında birsey iciyormusunuz vitamin olarak bana önerdi ama almadım

Kizlar selam,hersey yolundadır insaAllah...ikili teste giden var mi aranizda? 11.haftaya girdim.13.haftada gitmeyi planliyorum.deneyimi olan varsa paylasirsa sevinirim...ayrica sorun yasayan arkadaslarima gecmis olsun,Allah yardimciniz olsun.

QUOTE="seda728, post: 41361080, member: 681181"]Ben benexol b12 diye vitamin ilaci kullaniyorum dr bu azalticak dedi benim hic bulanmiyo cok iyi geldi bi sor doktoruna kullan derse hic vakit kaybetme insallah sanada yarar bulanti cok kotu kizimda okadar cektim ki hep hastanede yattim bu hamileligim bu ilacla cok iyi geciyo 12.haftaya girdim[/QUOTE

Çok teşekkürler gittiğimde hemen soracagim inşallah ise yarar bu ilac

Kizlar selam,hersey yolundadır insaAllah...ikili teste giden var mi aranizda? 11.haftaya girdim.13.haftada gitmeyi planliyorum.deneyimi olan varsa paylasirsa sevinirim...ayrica sorun yasayan arkadaslarima gecmis olsun,Allah yardimciniz olsun.

Doktor bana 13. Haftada gelmemi söylemişti. Iki hafta daha bekle hem cinsiyetide belki belli olur ikisinede aynı anda baktirirsin :KK58:

ben fitil olarak alıyorum bulantı vs hiç olmuyor. bana daha önce bir ebe demişti ki damardan akan kan kadar kırmızı ve parça parça pıhtılı kanaman olursa o zaman kork demişti ki onuda iğne ve ilaçlarla engelliyoruz demişti. ama işte yinede kaybetme korkusu hep daha baskın.
Merhaba bebisin hayirli ugurlu olsun...banada progestn verdi dr fitil olarak dun aksam kullandm ilk kez idrarimi yaparken beyaz beyaz cikiyo ve akinti seklinde bu normal mi sende de oluyo mu?

Doktor bana 13. Haftada gelmemi söylemişti. Iki hafta daha bekle hem cinsiyetide belki belli olur ikisinede aynı anda baktirirsin :KK58:
Ben de belki belli olur diye 13.hafta gitmek istiyorum.doktor bana da Tarih verdi ama hatirlayamadim.13.hafta giderim madem.insaAllah gosterir canim :KK66:

Ben de belki belli olur diye 13.hafta gitmek istiyorum.doktor bana da Tarih verdi ama hatirlayamadim.13.hafta giderim madem.insaAllah gosterir canim :KK66:

İnşallah canım ay çok heyecanlı. Bende joca karı yöntemleri okuyorum şaka gibi ama hic biride inandırıcı gelmedi cinsiyet ogrenme konusunda cok merak ediyorum ogrenir ogrenmez ciciler almak istiyorum :KK36:

Ben benexol b12 diye vitamin ilaci kullaniyorum dr bu azalticak dedi benim hic bulanmiyo cok iyi geldi bi sor doktoruna kullan derse hic vakit kaybetme insallah sanada yarar bulanti cok kotu kizimda okadar cektim ki hep hastanede yattim bu hamileligim bu ilacla cok iyi geciyo 12.haftaya girdim

Sizin bulantiniz çok muydu özellikle sabahları çok fena oluyorum. Bu ilacı soracagim bugün doktora

Allah' a bin sşükür çok zor zamanlar ve kayiplar ssonrassı iiçimde bir mucizenin kalbi atıyor. Onun için hhergün kkarnından kan sulandirici iiğne yyapıyorum. Ama hiç önemli ddeğil. Bende kan pıhtılaşma sorunu bulundu bunun tedbiri bu iğne. Bebisim sağsalim ggelsin de ben rrazıyım iğneye...

kızlar yarın 5+2 olucaz ve değerimiz inşallah hesaplamalara göre yaklaşık 7000 olacak. kese görünür muhtemelen değil mi ? 5+2 ye göre değer yüksek mi sizce ? benim önceki gebeliğimde tam bu zamanda 4000 gibiydi ve kese görünmüştü.

Allah' a bin sşükür çok zor zamanlar ve kayiplar ssonrassı iiçimde bir mucizenin kalbi atıyor. Onun için hhergün kkarnından kan sulandirici iiğne yyapıyorum. Ama hiç önemli ddeğil. Bende kan pıhtılaşma sorunu bulundu bunun tedbiri bu iğne. Bebisim sağsalim ggelsin de ben rrazıyım iğneye...

Cok geçmiş olsun allah sagsalim bebeğinizi kkucağınıza aalmayı nasip etsin insallah sizin işiniz daha zor kan pıhtılaşmasını Nasil tespit ediyorlar

X