2016 Ocak AnneLeri..

Çok teşekkür ederim. Tüketmeye çalışıcam. Sakatat yasak diye biliyorum. Onun dışındakileri yerim heralde. Tekrar saol

Merhaba arkadaşlar bende dun sari akıntı ile karışik kahverengi leke oldu. Doktorumuz aradım dusuk riski olabilir dedi. Sonra doktora gittim muayene etti. Bebek canlı dedi ama progestan verdi. Bir hafta rapor yazdı. Ayni durumda olan var mi

Merhaba benim bebegim 9 haftalik. Gunde 3 kez kullaniyorum progestan. Ben kullanmadigumda kanamam tekrr basliyor. Daha once 3 kez dusuk yaptim muhyemelen vucut alosti diyor dr. Bide clexan igne yapiyorum

Çok teşekkür ederim. Tüketmeye çalışıcam. Sakatat yasak diye biliyorum. Onun dışındakileri yerim heralde. Tekrar saol
Evet canim sakatat disarlarda yapilan kokoreç gibi Ise yasak.ama ıyi temizlenmiş bir işkembe ya da kelle paça corbasinin hic bir sakıncası yok.umarım tez zamanda kurtulursun.

benimki boş gebelik çıktı. adet olmayı bekleyecem. beta hcg 23 olmuş ama kesede yok bebekte yok. üzülmedim aslında kürtaja gerek kalmadı. diye
Rabbim sana sabir versin. Ve cok guzel evlatlar. 29 yasimdayim Bana menepoz teshisi kondu. Ama bak hamileyim cok sukur

Ewet tekrar hamileyim 6 haftalik ama bakalım genelde bu haftalarda kalbi duruyor inşallah yaşar bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…