2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

Teyzemizden ilk hediyelerimiiiizzzz
Bizimde teyzemizden ilk hediyemizz kuzum bak IMG-20150729-WA0003.jpg

valla ya sen napmışsın :KK70: herşey tamam bebek arabası ne aldın?
valla sebeplerimi yazdım kuzum :KK6: çok bi işim kalmayacak şişik halimle evde keyif yapıcam herkes alışveriş derdine düşmüşken :-):-) bebek arabasını almadık daha indirime girmesini bekliyoruz

Sagolll bacimm yerimmm ben onun cicilerinii bizimde dayimiz yurt disindan getircekmis bakalim bize neler gelcek cok begendim gule gule kullansin pasa :)
oyyy yesinler onun cicilerini...alsın dayısı tabi fıstık gibi yiğeni olacak:KK200:

20150812_184918.jpg
20150812_184856.jpg
20150812_184755.jpg

Bunlar da bizim ilk kiyafetlerimiz :) h&m'den aldim. Daha once hic tecrubesi olmayan biri icin alisveris bile cileye donusuyor... cehalet ne kotu sey.
Bedene bile karar veremedim. 50 bedene baktim, 0-1 ay icin yaziyor, ama bir bebek o kadar kucuk olamaz gibi geldi. 56 beden aldim 1-2 aymis. Ama yenidogan da giyer sanki. Cok zorr!
Hastane cikisi setleri de bulamadim hosuma gidecek. Illa gelin damat gibi olmak zorunda degiller di mi spor sik olsun benim oglum da :))
Ben herhalde her seyi h&m'den alirim cok farkli ve "cool" :KK70: erkek icin ancak bu kadar farkli guzel olabilir...
Neyden ne kadar almak lazim hic bilmiyorumm!! :KK57:

Ha bi de bornoz havlu setini çakradan alicam cok guzel bornozlari falan. Besigi alinca nevresimi de ordan alirim belki.
Gerci benim begendigim her sey cok pahali. Baticaz resmen:KK49::emir_bebek:

X