Yani sonucta asisi var doktoru var illaki diye dusundum bilmiyorum tabiki ilk olunca biraz bilemiyorum napicami tesekkur ederim canmBn de aldım cnm 2 tane bence kullanılır sonuçta kış bebekleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sonucta asisi var doktoru var illaki diye dusundum bilmiyorum tabiki ilk olunca biraz bilemiyorum napicami tesekkur ederim canmBn de aldım cnm 2 tane bence kullanılır sonuçta kış bebekleri
Evet canm tesekkur edrrim cvbin icin biraz buyuk zaten ins kullanmak nasip olurBu sene genelde battaniye kullanirsin seneye daha kullanışlı olur gibi geliyor bana. Bulundugun yere bagli birazda istanbulda mart nisan belki kullanılır ozamanda 3 4 aylik ancak olur ama seneye şart hem ele avuca gelir daha kullanışlı olur diye dusunuyorum
Teşekkür ederim :)Cok guzeller gule gule kullansin..bende bugun ebebek alisverisi yaptim cek sadece ana kucagina mi veriliyordu
Arkadaslar hepinize merhaba..Bende nasip olursa ocakta anne olcam..tulum seklinde montlar var ya astronot mont yada kozmonot mont deniliyor..onlara cok hevesim vardi esimle aldik ama cevremizdekiler onu giyemiceni soyluyo biraz gereksiz buldular sizcede oylemi ?
E-bebek alisverisim,
Minik bir besik de olabilen ana kucagimiz, 250 tl indirimde suan.
100 tl hediye ceki verdiler, kiyafet alisverisi yaptim onunla da
Cnm kadife tulum aldım bende bence çok kullanışlı olacak diye düşünüyorummaşşallaahhh sağlıkla sıhhatle kullansın inşallah
Amin, cok tesekkurlermaşşallaahhh sağlıkla sıhhatle kullansın inşallah
Amin canim insallah benimde 23 ocak gozukuyo hayirlisiyla..ayni durum bendede oldu hicbir sorun cikmayinva bebegimin buyumesine hareketlerini daha sert hissetmeme baglamistmSlm arkadaşlar yazışmalar fotolarınız o kadar güzel ki ne güzel bilgi paylaşımı fikir alışverişinde bulunmuşsunuz benim de doğumum 22 ocak olarak gözüküyor yaklaşık bir aydan beri karnımda bazı bölgelerde sertleşmeler oluyor doktorum doğum kanalının herşeyin normal olduğunu söyledi aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu yada etrafından duyan bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim Allah bebeklerimizi Zaman'ında kucağımıza almaya nasip etsin inş
Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
ederim, moralini bozma, Rabbim herşeyin en hayırlısını verir, korkmayın lütfenBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah hepimizin cunku hic birseyin garantisi yok nedir sorunBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Cok guzel olmusEki Görüntüle 1638212
İlk kıyafetimiz :) kış bebeği olacağından kadife ipten hırka mont gibi oldu
Kısmetse benim doğumum da 29 Ocak gibi görünüyor. Aslında Şubat annesiydim 01.02.2016 çıkıyordu ama sezeryan olduğum için tabii ki bu tarih beklenemez. Artık Ocak annesi olucam inşallah. Hemen hemen her gece belli saatlerde uyanıyorum ve yaklaşık iki saat uyuyamıyorum sebepsiz yere. Size de oluyor mu? Belli bir dönemden sonra başladı. Zaten tuvalet için de uyanıyorum yani gece uykusu denen bir şey kalmıyor.
Biz yataş miniko aldık canımGünaydın bugün de alışverişe gitmek lazımdaysalar soğumadan yatak bakacağız yataş güzel gibi ne dersiniz