2016 ocak anneleri bebislerinin cicileri

Bu sene genelde battaniye kullanirsin seneye daha kullanışlı olur gibi geliyor bana. Bulundugun yere bagli birazda istanbulda mart nisan belki kullanılır ozamanda 3 4 aylik ancak olur ama seneye şart hem ele avuca gelir daha kullanışlı olur diye dusunuyorum
Evet canm tesekkur edrrim cvbin icin biraz buyuk zaten ins kullanmak nasip olur

Cok guzeller gule gule kullansin..bende bugun ebebek alisverisi yaptim cek sadece ana kucagina mi veriliyordu
Teşekkür ederim :)
Yok toplam alışverişe, ana kucağı, file ve küvet aldım 300 tl tuttu zaten. Ama o kampanya sadece Antalya subesi icin geçerliydi zaten, magaza yeni açıldığı için

Arkadaslar hepinize merhaba..Bende nasip olursa ocakta anne olcam..tulum seklinde montlar var ya astronot mont yada kozmonot mont deniliyor..onlara cok hevesim vardi esimle aldik ama cevremizdekiler onu giyemiceni soyluyo biraz gereksiz buldular sizcede oylemi ?

ben aldım kışın doğacağı için kısmetse kalın peluş olanların çok kullanışlı olacağı söylendi. Bi yere giderken filan battaniyeden iyidir sanki. arada markafoniye düşüyo mothercare ben ordan aldım. 150 tl ıdı. 75e aldım

Slm arkadaşlar yazışmalar fotolarınız o kadar güzel ki ne güzel bilgi paylaşımı fikir alışverişinde bulunmuşsunuz benim de doğumum 22 ocak olarak gözüküyor yaklaşık bir aydan beri karnımda bazı bölgelerde sertleşmeler oluyor doktorum doğum kanalının herşeyin normal olduğunu söyledi aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu yada etrafından duyan bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim Allah bebeklerimizi Zaman'ında kucağımıza almaya nasip etsin inş

Slm arkadaşlar yazışmalar fotolarınız o kadar güzel ki ne güzel bilgi paylaşımı fikir alışverişinde bulunmuşsunuz benim de doğumum 22 ocak olarak gözüküyor yaklaşık bir aydan beri karnımda bazı bölgelerde sertleşmeler oluyor doktorum doğum kanalının herşeyin normal olduğunu söyledi aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu yada etrafından duyan bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim Allah bebeklerimizi Zaman'ında kucağımıza almaya nasip etsin inş
Amin canim insallah benimde 23 ocak gozukuyo hayirlisiyla..ayni durum bendede oldu hicbir sorun cikmayinva bebegimin buyumesine hareketlerini daha sert hissetmeme baglamistm

Kısmetse benim doğumum da 29 Ocak gibi görünüyor. Aslında Şubat annesiydim 01.02.2016 çıkıyordu ama sezeryan olduğum için tabii ki bu tarih beklenemez. Artık Ocak annesi olucam inşallah. Hemen hemen her gece belli saatlerde uyanıyorum ve yaklaşık iki saat uyuyamıyorum sebepsiz yere. Size de oluyor mu? Belli bir dönemden sonra başladı. Zaten tuvalet için de uyanıyorum yani gece uykusu denen bir şey kalmıyor.

Kısmetse benim doğumum da 29 Ocak gibi görünüyor. Aslında Şubat annesiydim 01.02.2016 çıkıyordu ama sezeryan olduğum için tabii ki bu tarih beklenemez. Artık Ocak annesi olucam inşallah. Hemen hemen her gece belli saatlerde uyanıyorum ve yaklaşık iki saat uyuyamıyorum sebepsiz yere. Size de oluyor mu? Belli bir dönemden sonra başladı. Zaten tuvalet için de uyanıyorum yani gece uykusu denen bir şey kalmıyor.

uykusuzluk oluyor bu dönemde. bebekler alıştırıyorlar şimdiden.

Günaydın bugün de alışverişe gitmek lazımdaysalar soğumadan yatak bakacağız yataş güzel gibi ne dersiniz

X