- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
-
- Konu Sahibi Morusevenanne
Iki tane hediyelik eşya dükkanına uğradım ikisindede vardı ama birinde erkek bebek kalmamıştı. Acaba her hediyecide var mıdır :) arkası kurmalı çok tatlı müziği var, evlilik yıldönümü krizimi çözdümYaa cok güzell nerden aldın
ay ne güzel :) hadi bakalım kim tutur seniHayrlisyla Oğlum olacakmış kızlar alışverişe başlayabilirim
Oy oy nasıl tatlı ya bizde bu gün aziz bebeye gittik oyle gezmek için cinsiyeti belli olunca alıcz bakmak için fiyatlarıda kaliteleride çok iyiydi yani bebek arabası hastane çıkışı fln aklınızda bulunsunYine ananemizden annem bnden dha heyecanlı galiba Eki Görüntüle 1668163
nerde canım aziz bebe?Oy oy nasıl tatlı ya bizde bu gün aziz bebeye gittik oyle gezmek için cinsiyeti belli olunca alıcz bakmak için fiyatlarıda kaliteleride çok iyiydi yani bebek arabası hastane çıkışı fln aklınızda bulunsun
Alışveriş merkezlerinde var genelde mağazaları canım ama istanbuldayz biz :) ayy canım ya biz eşya hiiç bşy almadık alsam kesin her gün bakıp bakıp severdim kesin :) inşallah o cicilerin içindeyken de sevdiğimiz günler gelecek bebişlerimizi♥nerde canım aziz bebe?
çok tatlı dimi alıp alıp seviyorum öpüyorum sanki içindeymiş gibi Allahım o günleride göstersin hepimize
bende istanbuldayım bakarım o zamn avm lere teşekkürler cnmAlışveriş merkezlerinde var genelde mağazaları canım ama istanbuldayz biz :) ayy canım ya biz eşya hiiç bşy almadık alsam kesin her gün bakıp bakıp severdim kesin :) inşallah o cicilerin içindeyken de sevdiğimiz günler gelecek bebişlerimizi♥
Rica ederim canım bnmbende istanbuldayım bakarım o zamn avm lere teşekkürler cnm
Ay çok tatlıııılaaar ya kızlara çok şirin şeyler yapıyorlar , hsonu akasya ebebeğe baktım,Yakınsanız mutlaka uğrayın tütülü tulumları var o kadar güzel ki alıp oğluma giydiresim geldi:)Kizlaaaaarrrr
Küçük şeyler cok tatli oluyor yaa. Erkekler icin de oyle. Bakip bakip sevelim karnimiziAy çok tatlıııılaaar ya kızlara çok şirin şeyler yapıyorlar , hsonu akasya ebebeğe baktım,Yakınsanız mutlaka uğrayın tütülü tulumları var o kadar güzel ki alıp oğluma giydiresim geldi:)
Kizlaaaaarrrr
Güzel günlerde kullanın inşallah,çok çabuk büyüyorlar karnındaki Zaman bile çok değerliKüçük şeyler cok tatli oluyor yaa. Erkekler icin de oyle. Bakip bakip sevelim karnimizi
Insallah tatlim.hepimizin ki annelerini uzmeden gelsinler.Bayıldım çok tatlılarGüle güle sağlıkla giysin bebiş inşallah :)
Kizlaaaaarrrr
Alalim alalim.kizcelerimize her sey feda olsun. Süsleyelim minnie mouse larimiziBayıldım bayıldım, ben de kızıma aliim bunlardan teyzesi