- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
-
- Konu Sahibi Morusevenanne
bende aynısını dedim :) bizim de cinsiyet kesin değil. alırız yavaş yavaş inş herşeyden.Aynen ben baktığımda da bir şey kalmamıştı. Neyse cinsiyetten emin değilim zaten biraz daha beklesin alışveriş
CANIMMMMM haftasonu yıldönümümz ve ben hala kara kara düşünüyorum, ne hediye alıcam diye fikrine bayıldım, ortak olabilrmymkızlar ben bu bebeğe aşık oldum. öpüp duruyorum. mavi şapka ve pantalonu vardı, beyaz kumaşla kapattım. cinsiyeti belli olmadığı için. papyon erkeğe, beyaz örtüsü ve tipi kıza benziyor. evlilik yıldönümümüzü (2.yıl) bu bebişle kutladık haftasonu :) eşim kız istiyor,benim için farketmez Eki Görüntüle 1654604 Eki Görüntüle 1654604
CANIMMMMM haftasonu yıldönümümz ve ben hala kara kara düşünüyorum, ne hediye alıcam diye fikrine bayıldım, ortak olabilrmym
bende her çeşit hediye aldığım için kararsız kaldım ama bu bebişe bayıldım, bence daha anlamlı bir hediye olamaz çok teşekkrlerben hediye almadım valla. şuan kendimi odun gibi hissettim. zaten eşim bana -kazul- der :) pasta ve bebiş aldı eşim evde kutladık. dışarıda da kutlamadık yani. fikrime ortak olabilirsin tabiki.
rica ederim daha önceden bilseydim bu bebekten alıp gönderirdim de sana ama artık yetişmeyebilirbende her çeşit hediye aldığım için kararsız kaldım ama bu bebişe bayıldım, bence daha anlamlı bir hediye olamaz çok teşekkrler
kız benimde 27 ekimde. eşim geçen sene sormadı bile.2. yılımızrica ederim daha önceden bilseydim bu bebekten alıp gönderirdim de sana ama artık yetişmeyebilir
bende cuma akşamı izmitten ailemin yanıma bursaya gidicem.ben hemen almak istemiyorum ama bir sürü mağaza gezip görmek istiyorumn
bakalım bulurum inşallah bu kadar tatlısını, resmen melek gibi bayıldımrica ederim daha önceden bilseydim bu bebekten alıp gönderirdim de sana ama artık yetişmeyebilir
betülcüm bizimde ilk yılımız bakalım babamız ne yapacakkız benimde 27 ekimde. eşim geçen sene sormadı bile.2. yılımız
bu sene kaç gün önce sordu. ne istersiniz diye..
oy dedim kocam beni düşünmüyo sıpasını düşünüyo dedim
oda hayatın acı gerçeği dedi.
altın geçen sene aldı. sonra korkuma sattırdım. neden kolumu keserler diyebetülcüm bizimde ilk yılımız bakalım babamız ne yapacakgaribim türetemiyor genelde kuyumcu alışverişi yapıyor ufakda olsa, ama canı sağolsun büyük sürprizler beklemiyorum zaten
allah senialtın geçen sene aldı. sonra korkuma sattırdım. neden kolumu keserler diye
her gün işe gidiyom bideallah seniama sende haklısın büyükşehirde yaşıyorsan sıkıntı böyle şeyler ne saklayabiliyorsun ne takabiliyorsun
çok sevindimmm. Gözün aydın. Bende bugün gittim gledim. benimde düşük risk çıktı sıkıntı yok inşallah. Ama başka sıkıntım var. öbür 2016 nisan anneleri başlığındada yazdım başka yaşayan var mı diye.düşük risk cıktı
herşeyim temiz inş
Cnm hiç kafaya takma Allah'a dua et bol bol, dünyadaki en güvenli yer anne rahmiymiş, Allah Nasıl dilerse öyle olur, strese sokma kendini, bende de miyim gibi bişey vardı çok küçük de değildi normal doğum yaptım kayboldu, bazen vücutta hamilelik sırasında bile oluşurmuşçok sevindimmm. Gözün aydın. Bende bugün gittim gledim. benimde düşük risk çıktı sıkıntı yok inşallah. Ama başka sıkıntım var. öbür 2016 nisan anneleri başlığındada yazdım başka yaşayan var mı diye.
Miyom çıktı 3,5 cm. tam bebişin kafasının orda duruyo kocamançok üzüntülüyüm. ilk dafa 4. ayın içine girdim böyle üzüntü yaşamamıştım korkmamıştım.
Çok ciciler canım Rabbım saglıklı günlerde giydirebilmeyi nasıp etsinİlk alışverşim çok mutluyum
Teyzesiiii bak bu da bizim oğluşumuz :)rica ederim daha önceden bilseydim bu bebekten alıp gönderirdim de sana ama artık yetişmeyebilir
Yaa cok güzell nerden aldınTeyzesiiii bak bu da bizim oğluşumuz :)Eki Görüntüle 1658507