- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 37
- Konu Sahibi Morusevenanne
Cok tatlılar bebekleri içinde hayal etmek müthiş güzel günlerde kullan canımKizlaaaaarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tatlılar bebekleri içinde hayal etmek müthiş güzel günlerde kullan canımKizlaaaaarrrr
çok güzeller güle güle kullanın nerden aldın erkekler için olanı varmı acabaKizlaaaaarrrr
Evet canim vardi. Disney in ürünleri.micky&minnie mouse diye gir google a site cikiyor. Eger internetten alacaksan.çok güzeller güle güle kullanın nerden aldın erkekler için olanı varmı acaba
bu internet sitesinde euro ile satış var başka enrden alabilirimEvet canim vardi. Disney in ürünleri.micky&minnie mouse diye gir google a site cikiyor. Eger internetten alacaksan.
Evet canim orada tl olarak yok.zaten sitede ingilizce Ben markafoniden buldum tl olarak.ama orada da ilk kez markafonide yaziyordu.hemen atladim.ya bunun gibi siteleri arada takip et. Ya da bircok markayi barindiran bebek magazalarinda var. Eger ben karsilasirsam haber veririm.bu internet sitesinde euro ile satış var başka enrden alabilirim
n11.com da varmış bakıyorum şimdi çok güzeller sağolasın canımEvet canim orada tl olarak yok.zaten sitede ingilizce Ben markafoniden buldum tl olarak.ama orada da ilk kez markafonide yaziyordu.hemen atladim.ya bunun gibi siteleri arada takip et. Ya da bircok markayi barindiran bebek magazalarinda var. Eger ben karsilasirsam haber veririm.
Fotolarini bekliyoruz maviş mavişn11.com da varmış bakıyorum şimdi çok güzeller sağolasın canım
Ben bayildim bunlara benim minnakiminda cok olucak kesin boyle besiktasli kiyafetleri cok begendim iyi gunlerde kullansin cicileri insallah saglikli gunlerdeAnne baba koyu Beşiktaşlı olunca
Bugün gelen kargom :) Bir an önce nisan gelse ya
Olsun olsun onlarda da olsun eger doguma kadar daha begendigim olursa onlari da alirim. Tabi indirimde falan da olmasi gerekir çok güzeller napiiiiimmm.Aman bunlar çok şekerler ama fazla olmazmı hastane çıkışlarında küçük kutularda olanlardada var ..
Pompa derken.sütsağmak için mi canım.henuz o kisimlarda arastirma yapamadim çunku. Ya bir de benim gögüs uçlarim yok ya.hic cikacagi da yok sanki.nasil emcek bu cocuk.Kizlar ebebekte 250 tl ye 50 tl indirim var. Yarin gidip aventin pompasini alacagiz insallah. Sizde ihtiyaclariniza gidip bakin kampanya varken
Ayy yesinler senin kızının cicilerini bende ogluma aldım tulum yaz içinde kısa tulumunu aldım badılerınıde alırım bulamadım ama küçüklerini önüme çıkınca hemen alıcam çok yakısıyo bebeklere bu takımlar hele kızın cok guzel olur yazın dısarı cıkarttıgında sadece kırmızı badi ve sapkasıyla tam yemelik olur annesiKizlaaaaarrrr
Hayali bile güzel di mi insallah gerceklesir.hepimizinkiler saglikla gelir yarabbim.Ayy yesinler senin kızının cicilerini bende ogluma aldım tulum yaz içinde kısa tulumunu aldım badılerınıde alırım bulamadım ama küçüklerini önüme çıkınca hemen alıcam çok yakısıyo bebeklere bu takımlar hele kızın cok guzel olur yazın dısarı cıkarttıgında sadece kırmızı badi ve sapkasıyla tam yemelik olur annesi
Tabıkı canım benım inş Rabbım hepımızın saglıkla kucaklarımızdaki resimlerinide paylasabılmeyi nasıp etsınHayali bile güzel di mi insallah gerceklesir.hepimizinkiler saglikla gelir yarabbim.
Eline sağlık Cnm çok tatlı pembiş pembiş, madame cocoda 8 liraya kalın tabanlı havlu terlikler var, onlar da süslenip çok güzel lohusa terliği olurBunlarda benim kuzucuma yaptıklarım teyzeleri :)