- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 37
-
- Konu Sahibi Morusevenanne
Süper bunlar annesi :) kız ürünleri çok güzel hayırlı olsun güle güle giydirBunlarda benim kuzucuma yaptıklarım teyzeleri :)
Çok iyi fikir bende nerden alcam diyordum güzel rahat olan hastanede giymek için terlik hemen almalıyımEline sağlık Cnm çok tatlı pembiş pembiş, madame cocoda 8 liraya kalın tabanlı havlu terlikler var, onlar da süslenip çok güzel lohusa terliği olur
Canım çok güzel olmuşlar sen süsledin dimi nasıl yaptın peki çok şekerler yaa :)Bunlarda benim kuzucuma yaptıklarım teyzeleri :)
Teşekkür ederim canım aynı takımın terlik ve tacını kendime de yaptım oda var :)Eline sağlık Cnm çok tatlı pembiş pembiş, madame cocoda 8 liraya kalın tabanlı havlu terlikler var, onlar da süslenip çok güzel lohusa terliği olur
Evet canım bir adet silikon tabancası ile herşey hellediliyor :) ben birde saç bantlarından alıp onları süslemeyi düşünüyorum taçlar şimdi büyük gelir ama bantlar da çok tatlı oluyor :)Canım çok güzel olmuşlar sen süsledin dimi nasıl yaptın peki çok şekerler yaa :)
inşallah canım teşekkür ederim kızların herşeyi güzel oluyor :)Süper bunlar annesi :) kız ürünleri çok güzel hayırlı olsun güle güle giydir
Pompa derken.sütsağmak için mi canım.henuz o kisimlarda arastirma yapamadim çunku. Ya bir de benim gögüs uçlarim yok ya.hic cikacagi da yok sanki.nasil emcek bu cocuk.
Teşekkür ederim canım aynı takımın terlik ve tacını kendime de yaptım oda var :)
Hm anladm canım evet yaa bebişlerde çok tatlı durur hem düşmez rahat olur ayy çok heyecanlı işler bunlar yaa yarın öğrenirsem bende başlcm hazırlıklaraEvet canım bir adet silikon tabancası ile herşey hellediliyor :) ben birde saç bantlarından alıp onları süslemeyi düşünüyorum taçlar şimdi büyük gelir ama bantlar da çok tatlı oluyor :)
başla başla canım çok zevkli ya silikon tabancası da alırsan tavsiyem ince değilde kalın olanını al :)Hm anladm canım evet yaa bebişlerde çok tatlı durur hem düşmez rahat olur ayy çok heyecanlı işler bunlar yaa yarın öğrenirsem bende başlcm hazırlıklara
Nerde bulurum acaba onu çok zevkli olur hem süslemeler fln :)başla başla canım çok zevkli ya silikon tabancası da alırsan tavsiyem ince değilde kalın olanını al :)
bir milyoncular varya orda bile görmüştüm yapı marketlerde vardır bu musluk hortum falan satan yerler varya ne deniyor hatırlayamadım ama :) oralarda da var.oda süslerkende çok işe yarar yapıştırma işlemlerinde ben bebek şekerlerini de kendim süslemeyi düşünüyorum ordada yardımcı olur diye düşünüyorum :)Nerde bulurum acaba onu çok zevkli olur hem süslemeler fln :)
Tmam canım anladım bulurum mutlaka bnde teşekkür ederiz verdiğin bilgiler içinbir milyoncular varya orda bile görmüştüm yapı marketlerde vardır bu musluk hortum falan satan yerler varya ne deniyor hatırlayamadım ama :) oralarda da var.oda süslerkende çok işe yarar yapıştırma işlemlerinde ben bebek şekerlerini de kendim süslemeyi düşünüyorum ordada yardımcı olur diye düşünüyorum :)
ne demek :) kolay gelsin şimdidenTmam canım anladım bulurum mutlaka bnde teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için
Arabayı kaça aldın cnm 4 civarı olması lazım bu marka dimi bende düşünüyorum mağazanmı aldın nettenmi güle güle kullansın herşeini hayırlıs olsunCanım hayırlı olsun yeni topiğimiz ben henüz bu bebişime hiçbişey almadım ama nisanda 17 haftalık kayıbımda birsürü sey almıstım onları resımlerını yüklüyim bende bu bebegıme kısmet olucak hepsi ozman hıcbırının evde olmasını istemedim görünce cok üzülüyordum hepsini kutulayıp annemın evine gönderdim doguma yakın geri alıcam inş bunlarda benım yavrumun çeyizleri bizim büyük eşyalarımızın hepsi tamam gibi
Amin canım evet 3300 e aldım ben nisab ayında diger bebegım için almıstım bu bebegıme nasıp olucak inş mothercare de baktım ben gecen gün 3700 dü ama iç takımıylamı sadece arabasımı o fiyat içeri girip sormadım canım 320 de iç takımına vermıstık bız ozman dahada pahalı olabılır sımdı tam hatırlamıyorum sana 4 ü bulur gibi ama jokerde ne kadar bılmıyorum bız bakırköy gallery jokerden aldık git bak ordaki magazasına hem canlı görüp dene hem personeller cok ilgili cok iyi bilgi veriyorlar hemde cok büyük magaza istedıgın herseye bakabılırsın canım ben bütün alısverisimi ordan yaptımArabayı kaça aldın cnm 4 civarı olması lazım bu marka dimi bende düşünüyorum mağazanmı aldın nettenmi güle güle kullansın herşeini hayırlıs olsun
Oyy yesinler onun ayakkabısını bende ogluma alıcam ama yazın ayakkabı giydiremem cok küçük olur bebişler önümüzdeki kış için numarasını almayı düşünüyorum sonbaharda kışta anca giyer inş ayy saglıkla gelsın yavrularımızEki Görüntüle 1672695 Kızlar buda bizim ilk ayakkabımız
Bunun4 aylıkken fln giyer dedi daha yürümeden yani babası heveslendi aldık bizde:) sağolasın cnm aminOyy yesinler onun ayakkabısını bende ogluma alıcam ama yazın ayakkabı giydiremem cok küçük olur bebişler önümüzdeki kış için numarasını almayı düşünüyorum sonbaharda kışta anca giyer inş ayy saglıkla gelsın yavrularımız
çok güzel güle güle giysin bizde böyle bişi almak istiyoruzEki Görüntüle 1672695 Kızlar buda bizim ilk ayakkabımız