Tüm annelere merhabalaaaar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-anneleri.833226/ > Burdaki konumuzdada ben dahil birkaç arkadaşımızda söylemişti, alınan ciciklerin topiciğini açalım diye. Elimde fotoğraf olmasına rağmen telefonumdan bağlandığım için konuyu açamamıştım. Ama bilgisayarıma kavuşunca elimdeki mevcut fotoğraflarla topiciğimizi başlatalım istedim.
10.haftadan itibaren cinsiyeti öğrenip ciciler almaya başlayan annelerimiz bile var. Hepimiz bu başlık altında paylaşımlarımızı yapalım. Birbirmize fikir olur, neyi nerden aldığımızı yazmak isteyen olursada diğer anne adaylarına öneri olur. Kıyafetten tutun da mobilyasına kadar alınan her şeyi paylaşabiliriz.
Gelelim benim aldıklarıma. Geçen gün doktorum 11+4'de kıza benziyor dedi ama ben halen erken diye bekliyorum kesinleşmesini.
Ben bu cicileri 8.haftamda almıştım dayanamayarak. Çok kötü bir gün geçiriyordum, eşimde telefonda üzülüp duruyordu. En sonunda dediki, çık alışveriş yap hadi
git bişeyler al kendine ne alırsan al istediğin gibi.. Fırsat kaçar mı hiç.. Ama garip bi şekilde tek alıma gelen bebişe bişey almak oldu. Kendime bişey almak aklımdan bile geçmedi.
Tüm bu cicileri Pamidor'dan aldım. 2 tane mağazası mevcut yaşadığım şehirde. Attım kendimi oraya ve olabildiğince kız/erkek bebeğin giyebileceği şeyleri seçmeye çalıştım. yani papyonlu bir gömlek alamadım, yada bir tütü :) ama bunları aldım işte...
Yalnız ben kız ve erkek bebekleri tek renge hapsetmemek gerektiğini düşünenlerdenim. Cinsiyetimiz belli olursa her renkten giydirebilirim bebeğime. Kız bebişlerede çok yakışıyor mavi :) erkek bebişlerede kırmızı, mor.. Rengarenk olsun bebişlerin dünyasıııı...
Bu çorapları 3 yıl önce eşimle sevgili iken, o almıştı :) aramızda hoş bir anı olarak kaldığı için evliliğimizin 1. yıldönümünde yemekte masaya bu çorapları koymuştum.