- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 30
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.821
hiç gecikmezdi 27 günde adet olurdum hattaValla bende bunlarin hic biri yok sadece dislerim cok hassaslati okadar.normalde gecikir mi adetin?
Bende dayanamadım şimdi test yaptım 2 gün var bata. Negatif çıktıben bikaç gündür yoktum kızlar nete giremedim. Adet olmadım bugun test yaptım negatif cıktı 3 gün gecti en az 1 hafta gecmelı dıyolar bellı olması ıçın beklıycem adet olmazsam tekrar yapçam bakalım hayırlısı hepimiz için
Allah Allah neden oyle oldu ozaman tum belirtilerde var.hiç gecikmezdi 27 günde adet olurdum hatta
Ben oldum canım sanırım psikolojikbenımde bat 10 nısandı bugun test yaptım negatıf cıktı nasıl iş bu ya
Allah Allah neden oyle oldu ozaman tum belirtilerde var.
Benim genelde 27,28 ama arada 30,31 olduguda var ondan bekliyorum.
Canim test yapip moralimi bozmak istemiyorum gecen ayda bir gun gecmisti,bukadar sabrettim cumaya kadar bekliycem.Masal nasıl duruyorsun test yapmadan ben bu ay 8 test yaptım cok kızgınım kendime.. Dün akşam da regl oldum
0^100 negatifti yani.ewt geç yumurtlama var çünkü pko çıktı bende.kısmet artık bekliyoruzkaç çıkmıştı canım değerin belki geç yumurtlama olmuştur
Benimde 9 gün var ama hiç ümit yokNisan bat bekleyenleri panik olmaya başladık yavaştan artık ovulasyonlar bitti batlar gelmeye başlıyor Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahh yaaa... benim 8 gün var daha ama bariz regl belirtilerim başladı anlamadım yani yarın regl olcm gibi yine erken gelecek sanırım
inşallah vardır canım gebelik0^100 negatifti yani.ewt geç yumurtlama var çünkü pko çıktı bende.kısmet artık bekliyoruz
Canim silik cizgiyi gordum gibi:)Kızlar sizce varmı bişey ya
Bence bir daha yap varsa testin karismis gibi.15 dk sonra koyulaştı
Canım tekrar yap, karışmış duruyor çünkü.Kızlar sizce varmı bişey ya