2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

ben bikaç gündür yoktum kızlar nete giremedim. Adet olmadım bugun test yaptım negatif cıktı 3 gün gecti en az 1 hafta gecmelı dıyolar bellı olması ıçın beklıycem adet olmazsam tekrar yapçam bakalım hayırlısı hepimiz için
Bende dayanamadım şimdi test yaptım 2 gün var bata. Negatif çıktı

Nisan bat bekleyenleri panik olmaya başladık yavaştan artık ovulasyonlar bitti batlar gelmeye başlıyor Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahh yaaa... benim 8 gün var daha ama bariz regl belirtilerim başladı anlamadım yani yarın regl olcm gibi yine erken gelecek sanırım :KK14::KK43:

Nisan bat bekleyenleri panik olmaya başladık yavaştan artık ovulasyonlar bitti batlar gelmeye başlıyor Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahh yaaa... benim 8 gün var daha ama bariz regl belirtilerim başladı anlamadım yani yarın regl olcm gibi yine erken gelecek sanırım :KK14::KK43:
Benimde 9 gün var ama hiç ümit yok :KK34:

o testlerden her ay yapardım hangi ay test yapsam negatifliği bırak üstüne adetim gecikirdi :KK43: tabi buda beni daha çok üzerdi vakit kaybı da hem... ne zaman foruma dalmayı ve testleri bıraktım adetim eski düzenine kavustu.. tabi hala bebek yok.. bu ay yine sardım buraya inşşahh olumsuz seyler yasamam yinee... diyeceğim o ki hersey kafada kızlar....

bat 30 nisan yumurtalamyı kacırmamısımdır dimi kızlar dün çalışamadık bugün çalışma olacak

Kızlar sizce varmı bişey ya

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpeg
    image.jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 73
X