-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.781
Her serde bi hayir vardir derler ya... ne sebepten neler ogrenmissin. Cok gecmis olsun Rabbim hayirli zamanda versin daha fazla bekletmesin insallah. Simdi nasilsin peki agrin sizin var mi?Canım streste bir etkendir ama Allah kime ne dert verecek kimse bilemez. Ben stres yüzünden mi bunca şey yaşadım.
Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. iki kez klomenle tedavi gördüm. yumurtalarım aşırı gelişti. tam 27 ay oldu bebeğimiz olmuyor. geçen hafta rahim filmi çekelim dedi doktor, çekemediler. Rahim ağzı o kadar darmış ki ince bir boru bile giremedi. salı günü rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum.Rahim filmi istemeselerdi ömür boyu bilmeyecektim spermlerin rahme giremediğini. Allah bilir kimin ne derdi var da haberi bile yok belki.
Selam kızlar ben 7 nisanda kan verdim 27.48 çıktı 11 nisanda yine yaptırdım 282 çıktı sizce artışım iyimi bu arada 11 nisanda adetim 2 yada 3 gün geçmiş oluyo bu değer düşükmü sizce
GÜNAYDIN KİZLARRR
Kızlar size önemli bir sorum olcak nisan da olmadı Mayıs a nasip kısmet....yalnız Mayıs ayında yumurtlama gününe öncesinden ve sonrasında 4 er gün ilişki olmayacak bunların dışında ilişki ile hamile kalabilirmiyim veya yumurtlama günü dışında hamile kalan varmi ???
ihtimal biraz daha dusuk tabii canim ama var örnekler
hatta adet bittikten 1 2gun sonra hamile kalan bile var ki ihtimal çok çok düşük
Yani işin özü Allah verince her türlü oluyor ya
Vermeyince de nasip değilse de daha zamanı varsa da tüm kontrolleri git herseyi yaptir her gün 5 kere beraberlik olsun olmuyor
kaç çıkmıştı canım değerin belki geç yumurtlama olmuşturBir hafta günüm geçiyo.kasıklarımda batma var.ara ara bwlime ani ağrı gelip geçiyo.göğüslerimde ağrı.iştahım çok açıldı inofolic ten mi bilmiyorum.doktor cumartesiye kadar olmazsan gebelik testini o zaman tekrarlarız dedi.adetten 2 gün önce yapmıştım en son
herşeyin hayırlısı canım inşallah mayısta güzel haberler alırsınCanim ben mayisa kaldim kirmizilari gordum malesef
geçmiş olsun..Canım streste bir etkendir ama Allah kime ne dert verecek kimse bilemez. Ben stres yüzünden mi bunca şey yaşadım.
Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. iki kez klomenle tedavi gördüm. yumurtalarım aşırı gelişti. tam 27 ay oldu bebeğimiz olmuyor. geçen hafta rahim filmi çekelim dedi doktor, çekemediler. Rahim ağzı o kadar darmış ki ince bir boru bile giremedi. salı günü rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum.Rahim filmi istemeselerdi ömür boyu bilmeyecektim spermlerin rahme giremediğini. Allah bilir kimin ne derdi var da haberi bile yok belki.
Hayirlisi olsun mayista insallah canim.Kızlar günaydın..... ben regl oldum bugün.. beni de 12 mayısa kaydırabiliriiiiz@__ATALANTE :)
Hayirlisi olsun mayista insallah canim.
Kızlar çörekotu+bal+tarçın kürünü deneyen var mı ? Forumda kullanıp çok hamile kalan var
Bence kanda çıkar canim 3 guncuk kalmış benim daha 1 hafta var ben bile yapmayi dusundum bi ara sabizsizlaniyorum 2 3 gün kala yaparim heralde dayanamam
Bende yarın yaptırsam mı diyorum sonuçta 2 gün kalmış oluyo