- 19 Ocak 2016
- 197
- 145
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.761
Son bir hafta inşallah haftaya bugün kötü haber vermem ama sanki yine olmadı kötü haber gelecek gibi hiç bişey hissetmiyorum çünkü hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katiliyorum.. hatta hic olmayacakmıs gibi düşünün olursa sürpriz olsunKizlar burda bir sey fark ettim cogu zaman benim de yaptigim ve kendimi strese soktugum birsey o da deli gibi belirti aramak.Yok on gun onceden midem bulaniyor,kasigim agriyor gibi bir suru sey, ama hepsi psikolojik.
Hani nasil yapayimda kendimi strese sokmayayim diyoruz ya hamilelik belirtisi aramadigimiz zaman bence stresede girmeyiz.Zaten bir cok belirti adet gecikmesinden sonra yasaniyor.Ben bu ay belirti aramayi biraktim kafamda rahat bence siz de deneyin.
Ya bat i beklicem diye sòz verdim kendime..sartlanmak istemiyorum..ne bileyim 15i bat kan testinde cikar mi ki simdi?inşallah hamilesin bende o durumu yaşadım ama benim yumurtam çatlamiş. sona doğruu.. stresten oldu bu stres yapma için rahat ol. gerekirse kan testi yaptır derim.
Bence kanda çıkar canim 3 guncuk kalmış benim daha 1 hafta var ben bile yapmayi dusundum bi ara sabizsizlaniyorum 2 3 gün kala yaparim heralde dayanamamYa bat i beklicem diye sòz verdim kendime..sartlanmak istemiyorum..ne bileyim 15i bat kan testinde cikar mi ki simdi?
Bende yarın yaptırsam mı diyorum sonuçta 2 gün kalmış oluyoYa bat i beklicem diye sòz verdim kendime..sartlanmak istemiyorum..ne bileyim 15i bat kan testinde cikar mi ki simdi?
Ben neredeyse 3 yıldır reglimi o uygulama ile takip ediyorum canım. Regl tarihlerini cok iyi tahmin ediyor.Adet takvimi (period tracker) yükledim bende doğrumu bu uygulama kızlarr kullanan var mı
Canım ben de mayısta yaptıracağım inşallah ama artık olmayacak gibi geliyor. İnşallah bir an önce senin güzel haberini alırız. Bana ömür boyu bebeğim olmayacak gibi geliyor maalesefyahu aşılama yaptırmış olmasam neysede aşılama olunca her gün eksiye düşürüyorum gün sayıyorum
sen ne kadarlik evlisin canim problem var mi olmamasi icin... benim 4 yil olacak neredeyse evleneli pco var hic korunmadim ama umudumu yitirmiyorum lütfen sende umutsuz olma Allah büyükCanım ben de mayısta yaptıracağım inşallah ama artık olmayacak gibi geliyor. İnşallah bir an önce senin güzel haberini alırız. Bana ömür boyu bebeğim olmayacak gibi geliyor maalesef
Canım streste bir etkendir ama Allah kime ne dert verecek kimse bilemez. Ben stres yüzünden mi bunca şey yaşadım.amin inşallah..
ama şunu söleyeyim..
stres yapıyor herkes ondan olmuyor..
mesela geçen ay çok stres yaptım.. tutmadi..
rahat birakalim bence.. adet günü geçince yapariz..
bu ay ben stres yapmak bile istemiyorum rahat biraktim... ne tutar ne tutmaz Rabbim daha iyi bilir.
rabbim bizlere bebegimizi kucagimiza almaya nasip etsin inşallah..
Rahim filmi çektirdin mi canım?sen ne kadarlik evlisin canim problem var mi olmamasi icin... benim 4 yil olacak neredeyse evleneli pco var hic korunmadim ama umudumu yitirmiyorum lütfen sende umutsuz olma Allah büyük
Canım altı yıllık evliyim. 27 aydır olmuyor. miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. iki kez klomen kullandım, çok yumurta gelişti. geçen hafta rahim filmi çekelim dediler ama çekemediler çünkü rahim ağzı çok darmış, spermler içeri gitmiyormuş. Salı günü rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum.sen ne kadarlik evlisin canim problem var mi olmamasi icin... benim 4 yil olacak neredeyse evleneli pco var hic korunmadim ama umudumu yitirmiyorum lütfen sende umutsuz olma Allah büyük
ilaçla tedavide yumurtan gelişti mi?sen ne kadarlik evlisin canim problem var mi olmamasi icin... benim 4 yil olacak neredeyse evleneli pco var hic korunmadim ama umudumu yitirmiyorum lütfen sende umutsuz olma Allah büyük
Canim ben mayisa kaldim kirmizilari gordum malesef
- @seieda ............................1 Nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
- @Zanamm174 ..................7 nisan
- @dilo00 .............................9 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- masal3487 ......................11 nisan
- @enginkelime .........................11 nisan günü geçen arkadaşlar belirtileriniz var mı
Bir hafta günüm geçiyo.kasıklarımda batma var.ara ara bwlime ani ağrı gelip geçiyo.göğüslerimde ağrı.iştahım çok açıldı inofolic ten mi bilmiyorum.doktor cumartesiye kadar olmazsan gebelik testini o zaman tekrarlarız dedi.adetten 2 gün önce yapmıştım en son
- @seieda ............................1 Nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
- @Zanamm174 ..................7 nisan
- @dilo00 .............................9 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- masal3487 ......................11 nisan
- @enginkelime .........................11 nisan günü geçen arkadaşlar belirtileriniz var mı
Canım beni de mayısa yazar mısın. Bu ay ameliyat oldum, ilişki yok. Mayısta aşılama yapılacak inşallahMerhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
GELECEK AYA KALANLAR
- @ozlemdenz....................3 nisan
- @Maviay84 ....................1 nisan
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @sunflower.......................5 nisan
- @jtaime020626...............8 nisan
- @kandilll..........................7 nisan
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- @Mrcege .............................10 nisan
- @merimericik ..................12 nisan
- @gulnarsen.......................11 nisan
- @nbor ...................................10 nisan