2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Son bir hafta inşallah haftaya bugün kötü haber vermem ama sanki yine olmadı kötü haber gelecek gibi hiç bişey hissetmiyorum çünkü hayırlısı olsun

Kizlar burda bir sey fark ettim cogu zaman benim de yaptigim ve kendimi strese soktugum birsey o da deli gibi belirti aramak.Yok on gun onceden midem bulaniyor,kasigim agriyor gibi bir suru sey, ama hepsi psikolojik.
Hani nasil yapayimda kendimi strese sokmayayim diyoruz ya hamilelik belirtisi aramadigimiz zaman bence stresede girmeyiz.Zaten bir cok belirti adet gecikmesinden sonra yasaniyor.Ben bu ay belirti aramayi biraktim kafamda rahat bence siz de deneyin.

Kesinlikle katiliyorum.. hatta hic olmayacakmıs gibi düşünün olursa sürpriz olsun

Kızlar sizde kasıklarınızı elleyince elinize içten ufak bişeyler geliyor mu harek ediyor sanki minik top gibi kötü bişey mi korktum yaa cevap verirseniz sevinirim

Adet takvimi (period tracker) yükledim bende doğrumu bu uygulama kızlarr kullanan var mı
Ben neredeyse 3 yıldır reglimi o uygulama ile takip ediyorum canım. Regl tarihlerini cok iyi tahmin ediyor.
Yumurtlama tahminini de artık gelecek ay test edecegim, tutturursak ne âlâ

yahu aşılama yaptırmış olmasam neysede aşılama olunca her gün eksiye düşürüyorum gün sayıyorum
Canım ben de mayısta yaptıracağım inşallah ama artık olmayacak gibi geliyor. İnşallah bir an önce senin güzel haberini alırız. Bana ömür boyu bebeğim olmayacak gibi geliyor maalesef

Canım ben de mayısta yaptıracağım inşallah ama artık olmayacak gibi geliyor. İnşallah bir an önce senin güzel haberini alırız. Bana ömür boyu bebeğim olmayacak gibi geliyor maalesef
sen ne kadarlik evlisin canim problem var mi olmamasi icin... benim 4 yil olacak neredeyse evleneli pco var hic korunmadim ama umudumu yitirmiyorum lütfen sende umutsuz olma Allah büyük

Canım streste bir etkendir ama Allah kime ne dert verecek kimse bilemez. Ben stres yüzünden mi bunca şey yaşadım.
Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. iki kez klomenle tedavi gördüm. yumurtalarım aşırı gelişti. tam 27 ay oldu bebeğimiz olmuyor. geçen hafta rahim filmi çekelim dedi doktor, çekemediler. Rahim ağzı o kadar darmış ki ince bir boru bile giremedi. salı günü rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum.Rahim filmi istemeselerdi ömür boyu bilmeyecektim spermlerin rahme giremediğini. Allah bilir kimin ne derdi var da haberi bile yok belki.

sen ne kadarlik evlisin canim problem var mi olmamasi icin... benim 4 yil olacak neredeyse evleneli pco var hic korunmadim ama umudumu yitirmiyorum lütfen sende umutsuz olma Allah büyük
Canım altı yıllık evliyim. 27 aydır olmuyor. miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. iki kez klomen kullandım, çok yumurta gelişti. geçen hafta rahim filmi çekelim dediler ama çekemediler çünkü rahim ağzı çok darmış, spermler içeri gitmiyormuş. Salı günü rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum.

Bir hafta günüm geçiyo.kasıklarımda batma var.ara ara bwlime ani ağrı gelip geçiyo.göğüslerimde ağrı.iştahım çok açıldı inofolic ten mi bilmiyorum.doktor cumartesiye kadar olmazsan gebelik testini o zaman tekrarlarız dedi.adetten 2 gün önce yapmıştım en son

Canım beni de mayısa yazar mısın. Bu ay ameliyat oldum, ilişki yok. Mayısta aşılama yapılacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…