2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben bu ay denedim bir de eşimle birlikte keçiboynuzu özü kullandık bat 24 nisan bekleyip göreceğiz işe yaradı mı :) ama benim kasık Ağrı'm inanılmaz fazla oldu sanıyorum yumurtlama dönemimdi hiç öyle Ağrı'm olmazdı yumurtayı baya baya çatlattı sanırım :KK71:
İnşallah yaramıştır. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeyi düşünüyorum inşallah. Adet tarihime 9 gün kaldı

Ben bu ay denedim bir de eşimle birlikte keçiboynuzu özü kullandık bat 24 nisan bekleyip göreceğiz işe yaradı mı :) ama benim kasık Ağrı'm inanılmaz fazla oldu sanıyorum yumurtlama dönemimdi hiç öyle Ağrı'm olmazdı yumurtayı baya baya çatlattı sanırım :KK71:

Hadi inşallah olmazsa diğer ben de yiym ondan tadı nasıl ki acaba

O belirti :) 2 gün önce karnıma kötü bi ağrı girmişti. 5-10 Dk sürdü hadi inşallah dedim :KK16:

Benim de sol kasıkta 2 gün önce "pıt pıt" hissi oldu onun dışında hiçbirşey yok bir de göğüs ucu hassasiyetim var ama o da yumurtlamadan Regliye kadar olur normalde zaten :)

Tadı biraz keskin ben kestane balı kullandım...bir de aktardan çektirip çörekotunu hemen karışımı hazırladım aktar çörek otu böylece beklemesin demişti...

O zaman taze taze hazırlayıp yemek lazım...

Bende de sabır kalmadı kasık ağrısını kestiremiyorum adet için mi hamile miyim yoksaaa :KK53::KK53:

O zaman taze taze hazırlayıp yemek lazım...

Bende de sabır kalmadı kasık ağrısını kestiremiyorum adet için mi hamile miyim yoksaaa :KK53::KK53:

Adetimin 3.günü başladım 11 gün yedim aslında yumurtlamaya kadar olması gerekiyor ben 16.gün yumurtladım ama sıkıldım yemekten :KK31:3 gün kalmış test yaptın mı hiç?

Ya ben önce bi eczaneden normal test aliyim diyorum..ayaklarim gitmiyor hastaneye kan vermeye...eger bu test pozitifse giderin..degilse gitmem napiyim artik...
Valla canım ben cumayı beklemeyecem haftasonu girecek araya fln dayanamam. Yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam evde yapılan testte çıkmaz belki yani tam olarak emin olmak istiyorum. Aslında sol kasığımdada ağrı ara sıra giriyo. Bakalım artık adet sancımı yoksa bebiş mi

Valla canım ben cumayı beklemeyecem haftasonu girecek araya fln dayanamam. Yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam evde yapılan testte çıkmaz belki yani tam olarak emin olmak istiyorum. Aslında sol kasığımdada ağrı ara sıra giriyo. Bakalım artık adet sancımı yoksa bebiş mi
Test yaptim negatif :KK42: tabii %100 sonuc degil cok guvenmiyorum bu testlere ama artik bat i beklicem..oldu oldu..olmadi pazartesi kan testi...olmazsa mayıs ayına artık umudumuz :KK43:

Ya cok ilginc bisey sorucam..her ay ovulasyonu bir siteden hesapliyorum..ve verdigi tarihte de regl oluyorum cidden hic sasmiyo...son 3 regl tarihini giriyosun ve döngün şu kadar surüyo falan diyo...ama benim icin 2 ay önce 29 gün gecen ay 28 bu ay 27 gun de bir regl oluyorsunuz yaziyor..bu nasil is anlamadim..ortalamasini mi alayim 28 diye anlamadim gitti :KK53:

1. @seieda ............................1 Nisan
  2. @kubito ...........................4 nisan
  3. @gul_22116 .....................4 nisan
  4. @Zanamm174 ..................7 nisan
  5. @dilo00 .............................9 nisan
  6. @busrademirtas .................10 nisan
  7. masal3487 masal3487 ......................11 nisan
  8. enginkelime enginkelime .........................11 nisan günü geçen arkadaşlar belirtileriniz var mı :KK200:
ben bikaç gündür yoktum kızlar nete giremedim. Adet olmadım bugun test yaptım negatif cıktı 3 gün gecti en az 1 hafta gecmelı dıyolar bellı olması ıçın beklıycem adet olmazsam tekrar yapçam bakalım hayırlısı hepimiz için

Normalde gecikirmiydi?benimde uc gun gecti, sadece ara ara adet agrisi var onun disinda hicbirsey yok oyuzden test yapmaya korkuyorum.
bence şimdi yapma ben dayanamayıp yaptım negatıf cıktı annemde okadar dedi şimdi bellı olmaz diye ama yaptım. ben çöp kokusuna dayanamıyorm mıdem bulanıyo kolonya kokusuda kötü geliyo karnım kasıklarım süreklı agrıyo akıntım var göğüslerim agrıyo bana kalırsa hamıleyımama test öyle demıyo sinir oldum :KK14:

bence şimdi yapma ben dayanamayıp yaptım negatıf cıktı annemde okadar dedi şimdi bellı olmaz diye ama yaptım. ben çöp kokusuna dayanamıyorm mıdem bulanıyo kolonya kokusuda kötü geliyo karnım kasıklarım süreklı agrıyo akıntım var göğüslerim agrıyo bana kalırsa hamıleyımama test öyle demıyo sinir oldum :KK14:
Valla bende bunlarin hic biri yok sadece dislerim cok hassaslati okadar.normalde gecikir mi adetin?

X