2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

personelim de beklemede bu ay ilk kez denediler 10 günü var ateşi ayakta şimdi 37 çıkmış.
benim umut yerlerde.
benim sabah yatarken 36.5 çıktı.

ama herkeste ateş aynı değil ki.. benim de ovulasyon zamanı 36.0,36.2lerdeydi ovulasyon geçti 36.6 ve 36.7 lerde seyrediyor... ama geçen ay 36.7 ileyken adet oldum... çok takılma bence herkeste ateş aynı değil

Aynen kesinlikle oluruna bırakmak lazım, bize düşen kendimizi hamilelik için hazırlamak

sweetwitch01 benim normal vücut ısım hep 35.7lerde. yani normal vücut ısım düşük zaten. ama ne bileyim. derecenin de pili zayıflamış olabilir şu an ayakta 36.5 çıktım başka dereceyle evdeki beni sabah uyandığımda 36.5 ölçmüştü. en iyisi oluruna bırakmak. aslında hiç takmıyordum ama yanımdaki çalışanım o kadar bekliyor ki ve kendini dinliyor ki bende bir anlık gaflete kapıldım neyse takmamaya düşünmemeye devam. Allah ol derse mutlaka oldurur olmazsa da zamanı değilmiş der çeklilirim 14 ay olduğu gibi. takdir i ilahi.

bugün bat günüm canm adet belirtileri var geçen ayki gibi . Ama henüz olmadım ha geldi ha gelecek diye tetikteyim.. :)

Oylede uzuldum ya ne yalan soyleyeyim...
canm hayırlısı üzülmek bir çare değil nr yapalım . Ama ne yalan söyliyim ben 2 Aydan sonra yoruldum bile şimdiden uğraşmıcam gibi pek fazla tarih bilmem neyle akışına bırakıcam gibi

Stresten oluyor işde bence akışına birak ama korunma.:) belki de süpriz gelir belli olmaz

Son 3gün...
Bi de uyku çıktı bende..doyamiyorum uyumalara..iki gundur kanepede sızıyorum gün ortasi..kasıklarım çok rahatsız..of belirtileri gebelige yormicam dedikce bisey oluyo..
İşin kötüsü hamilelik kovalarken birde sistit olduk iyi mi :/

sabah test yaptım tertemiz negatif bide batta yapacağım inşallah olur

Ben adet oluyorum hem agrim basladi hem gelmeye basladi yarimsaate döner kirmiziya,,, bu ayda kismet degilmis arkadaslar ben artik bu siteye girmeyi düsünmüyorum,,Artik nezaman olur bilmiyorum bekleye bekleye bir seneyi doldurdum nasip kismet,, Hepinizin Gönlüne Göre Olsun Rabbim insallah bir gün hepimize bu bekledigimiz haberi almayi nasip etsiin..

Adetten 6 gün önceye göre normal görünüyor gibi her gün 2 kat artacağını düşünürsek değer yükselmiş olur moralini bozma bence

batımız aynıydı erken mi geldi canım üzüldüm ya benimde 10. ayım Hayırlısı buymuş canım inşallah Rabbim bizede nasip edecek

inşallah hamilesin bende o durumu yaşadım ama benim yumurtam çatlamiş. sona doğruu.. stresten oldu bu stres yapma için rahat ol. gerekirse kan testi yaptır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…