- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.741
personelim de beklemede bu ay ilk kez denediler 10 günü var ateşi ayakta şimdi 37 çıkmış.
benim umut yerlerde.
benim sabah yatarken 36.5 çıktı.
landırmAsk3333 yesa1 nisan152 bat lar aynı sizi not ettim haber alacağım günü gelince
bende kasık batması var solda mide ekşimesi bir de sık idrara çıkma var.
ama umudum yok ne bileyim
Aynen kesinlikle oluruna bırakmak lazım, bize düşen kendimizi hamilelik için hazırlamakamin inşallah..
ama şunu söleyeyim..
stres yapıyor herkes ondan olmuyor..
mesela geçen ay çok stres yaptım.. tutmadi..
rahat birakalim bence.. adet günü geçince yapariz..
bu ay ben stres yapmak bile istemiyorum rahat biraktim... ne tutar ne tutmaz Rabbim daha iyi bilir.
rabbim bizlere bebegimizi kucagimiza almaya nasip etsin inşallah..
Özelde mi yaptırdın cnm ne kadar tuttuişlem sonrası 4 gün dinlendim ama gene nöbetlere başladım mecbur canım inşallah olur
bugün bat günüm canm adet belirtileri var geçen ayki gibi . Ama henüz olmadım ha geldi ha gelecek diye tetikteyim.. :)kızlar son durum nedır ?
seieda ............................1 Nisan - K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
Zanamm174 ..................7 nisan dilo00 .............................9 nisan - @busrademirtas .................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan enginkelime .........................11 nisan mutlubirisi .....................12 nisan - @pink2 ........................12 nisan
- @GnlA................................13 nisan
Bihter34 ..........................14 nisan - @loliss................................14 nisan
- @serapozcan3343..............14 nisan
kushi ..........................14 nisan - @ffakem............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- K Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
- @cansu0812 .................................15 nisan
- F fufucukkk ........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
sweetwitch01 ...................16 nisan - @angelkf ...............................16 nisan
canm hayırlısı üzülmek bir çare değil nr yapalım . Ama ne yalan söyliyim ben 2 Aydan sonra yoruldum bile şimdiden uğraşmıcam gibi pek fazla tarih bilmem neyle akışına bırakıcam gibiOylede uzuldum ya ne yalan soyleyeyim...
Stresten oluyor işde bence akışına birak ama korunma.:) belki de süpriz gelir belli olmazbugün bat günüm canm adet belirtileri var geçen ayki gibi . Ama henüz olmadım ha geldi ha gelecek diye tetikteyim.. :)
canm hayırlısı üzülmek bir çare değil nr yapalım . Ama ne yalan söyliyim ben 2 Aydan sonra yoruldum bile şimdiden uğraşmıcam gibi pek fazla tarih bilmem neyle akışına bırakıcam gibi
sabah test yaptım tertemiz negatif bide batta yapacağım inşallah olurkızlar son durum nedır ?
seieda ............................1 Nisan - K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
Zanamm174 ..................7 nisan dilo00 .............................9 nisan - @busrademirtas .................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan enginkelime .........................11 nisan mutlubirisi .....................12 nisan - @pink2 ........................12 nisan
- @GnlA................................13 nisan
Bihter34 ..........................14 nisan - @loliss................................14 nisan
- @serapozcan3343..............14 nisan
kushi ..........................14 nisan - @ffakem............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- K Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
- @cansu0812 .................................15 nisan
- F fufucukkk ........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
sweetwitch01 ...................16 nisan - @angelkf ...............................16 nisan
Adetten 6 gün önceye göre normal görünüyor gibi her gün 2 kat artacağını düşünürsek değer yükselmiş olur moralini bozma benceKızlar bana bi bakın ne olur bi sorum olcak??? Benim adet tarihim 16nisan. Yunurtam birden olgunlaştı iğneyi beş gün önce vurdurdum. Çatlatma iğnesinden 12. Gün sonra kan verdim 1.8 çıktı. Ama adetimi altı gün vardı yaptırdığımda. Bi yanım hala acaba erken mi yaptın dio. Biliyorum saçma ama sormak istedim benm gibi olan varmı
Geçmiş olsun canım bende bu ay çektirdim anestezi de almadım çok rahat geçti doktor bana antibiyotik vermişti onlar dokundu biraz ama çok zor olmadıcnm benm değerlerim düştü fena ağrılar içindeyim perdeden şüphelendiler hsg çekncem temizlennce
batımız aynıydı erken mi geldi canım üzüldüm yaBen adet oluyorum hem agrim basladi hem gelmeye basladi yarimsaate döner kirmiziya,,, bu ayda kismet degilmisarkadaslar ben artik bu siteye girmeyi düsünmüyorum,,Artik nezaman olur bilmiyorum bekleye bekleye bir seneyi doldurdum nasip kismet,, Hepinizin Gönlüne Göre Olsun Rabbim insallah bir gün hepimize bu bekledigimiz haberi almayi nasip etsiin..
inşallah hamilesin bende o durumu yaşadım ama benim yumurtam çatlamiş. sona doğruu.. stresten oldu buSon 3gün...
Bi de uyku çıktı bende..doyamiyorum uyumalara..iki gundur kanepede sızıyorum gün ortasi..kasıklarım çok rahatsız..of belirtileri gebelige yormicam dedikce bisey oluyo..
İşin kötüsü hamilelik kovalarken birde sistit olduk iyi mi :/