2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhabalar. Oncelikle gecmis olsun ve basin sagolsun :KK43: Bence doktorlari dinlersen daha iyi olur bir bildikleri vardir diye dusunuyorum.
Sağol canım..
Şöyle ki,
Bu forumlarda okuduğum kadarıyla düşük veya kürtajdan sonra 3 ay beklemeden sağlıklı doğum yapanlar var bende o yüzden düşünmeye başladım açıkçası hepimiz hamile olmayı çok istiyoruz bu bi gerçek hele bi kayıptan sonra bu istek daha da artıyo :KK16:

Merhabalaaaar :KK54:

Ben de dün kırmızı kart yedim :KK12: Bugün de aranıza katılmak istiyorum iki ay boş geçti hadi nisan ayına inşallah :21:

Benim bat 16 nisan....

Sağol canım..
Şöyle ki,
Bu forumlarda okuduğum kadarıyla düşük veya kürtajdan sonra 3 ay beklemeden sağlıklı doğum yapanlar var bende o yüzden düşünmeye başladım açıkçası hepimiz hamile olmayı çok istiyoruz bu bi gerçek hele bi kayıptan sonra bu istek daha da artıyo :KK16:

Haklisin be canim ' anne olmak istiyorum ' deyince soylenecek hicbirsey yok...

Kızlar selamlar,
5 şubatta düşük+kürtaj oldu. 10 haftalıktı gebeliğim. Bende Nisan ayına niyetlenmek istiyorum 2 buçuk ay geçmiş olacak. Doktorlar 3 ay diyolar ya insan beklemek istemiyo bu ay olmassa eşimin işinden dolayı 2 ay ayrı kalıcaz yani toplamda 5 ay geçmiş olcak o kadar bekleyem. Benim gibi olan fikri olan var mı :KK51:

Geçmiş olsun bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durduğu için.

Doktor 2 ay korun dedi ama sadece 1 adet korundum hamile değilim daha .

Bence korunma rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun.

Doktorum bana şuan hiç düşük yapmamışla birsin dedi her hamilelik kendine hasmış .

İnş bizde en kısa zamnnda meleklerimize kavuşuruz.

Birde o duyguyu bir kere tadınca daha farklı oluyor daha çok istiyor.

Ke
Geçmiş olsun bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durduğu için.

Doktor 2 ay korun dedi ama sadece 1 adet korundum hamile değilim daha .

Bence korunma rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun.

Doktorum bana şuan hiç düşük yapmamışla birsin dedi her hamilelik kendine hasmış .

İnş bizde en kısa zamnnda meleklerimize kavuşuruz.

Birde o duyguyu bir kere tadınca daha farklı oluyor daha çok istiyor.

Kesinlikle katılıyorum bir oğlum var 4 yaşında ikinciyi isterken düşük başladı mecburen kürtaj oldum dediğin gibi rahim 6 haftada toparlanıyormuş inşallah en kısa zamanda sağlıklı yeni gebelik yaşarız hepimiz :nazar::KK200:

M Maviay84 .....................1 nisan
-Lidya- -Lidya- .........................1 nisan
X xDerinMavix ................2 nisan
K kubito ............................4 nisan
sunflower sunflower ......................5 nisan
pembesu pembesu .......................5 nisan
K kandilll ..........................7 nisan
@tubaender.....................10 nisan
masal3487 masal3487 ...................11 nisan
mutlubirisi mutlubirisi ...................12 nisan
F fufucukkk ....................16 Nisan
tereyagli ekmek tereyagli ekmek ....................16 nisan
oh_ne_ala oh_ne_ala ...................17 nisan
ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 ..................19 nisan
Y YESIMBOZ .................20 nisan
yesa yesa .............................22 nisan

Bende19 nisan oldu bat iki gün sonra çalışmalara devam

selaaammm :) benim bat 13-16 nisan arası... ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bakalım kader kısmet diyelimmm :)

1 nisan olarak ilk bekleyenlerden olucam herhalde hayırlısı inşallah. .. belirti yaşayan varmı .. benim 10 gün kaldı adete ama 2 gündür sağ kasigim da ağrı var bilemiyorum psikolojik midir ama bu sefer ağrı tek taraflı ve yoğun. . Varmı böyle olan arkadaslar

1 nisan olarak ilk bekleyenlerden olucam herhalde hayırlısı inşallah. .. belirti yaşayan varmı .. benim 10 gün kaldı adete ama 2 gündür sağ kasigim da ağrı var bilemiyorum psikolojik midir ama bu sefer ağrı tek taraflı ve yoğun. . Varmı böyle olan arkadaslar
Benim midem buşandı hala bazen sigaradan midem kalkıyor öğürüyorum kasıklarım fena ağrıdı şuanda göğüs uçlarım hafif koyu gibi ama adet oldum 2 gün önce kan testi negatif çıktı yani canım psikolojik olarak çok taktığımızdan da belirti gibi geliyor

X