2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar merhabaa bende yeni girdim aranızaa benmde takminimce bat 19 nisan gibi bakalım :)

Canım şimdi öğleden sonra 5 gibi tekrar test yap

hafif silik çıkarsa çatlamış demektir

işte o hafif siliği gördükten sonra mutlaka deneyin
Kııız doktor ilişkiye girme ya hepsi tutarsa diye korkuttu daha bu sabah kırmızı çıktı hemen siliklesmez herhalde cok tedirginim yaaa

Kııız doktor ilişkiye girme ya hepsi tutarsa diye korkuttu daha bu sabah kırmızı çıktı hemen siliklesmez herhalde cok tedirginim yaaa

canım silikleşmesi demek yumurta çatladı demek

ikinci test için aradan 8 saat geçmesi öneriliyor

hadi bakalım hayırlısı :)

Canim meraktan soruyorum bir ayda bes yumurta olusur mu genelde bir veya iki yaziyor.Bana da doktor iki yumurtan catlamis demisti cumartesi gunu.

kızlar bir arkadasın 8. ayında gebe kalmış , o ay sabaha kadar beklemiş sabah yıkanmış ,
bu ay ben de böyle denemek istiyorum , daha önce deneyen var mı

Kizlar normal takvime gore pazartesi yumurtlama gunum ama cumartesi sabah 10 da doktora gitmistim doktor yumurtamin catladigini soyledi sizce bu ay ovulasyon gunum cumartesi mi yoksa pazarmi diye dusunmeliyim.

kızlar bir arkadasın 8. ayında gebe kalmış , o ay sabaha kadar beklemiş sabah yıkanmış ,
bu ay ben de böyle denemek istiyorum , daha önce deneyen var mı

ben canım... hiç kalkmadım yerimden uygulamalara ve belirtilere göre yumurtlama günümdü (ayağımı da diktim ha bu arada) ama olmadı hayırlısı bakalım

ben canım... hiç kalkmadım yerimden uygulamalara ve belirtilere göre yumurtlama günümdü (ayağımı da diktim ha bu arada) ama olmadı hayırlısı bakalım

(( çalışmalara başlamak için adetim in bitmesini bekliyorum . sadece ateş ölçüyorum , bir de sabaha kadar beklemeyi planlıyorum . 4. denemem olacak ama ilk ay gripli ve ilaç kullanmıştım .
3 ay daha kendime süre tanıyacagım olmazsa , bir araştırma yaptırmak gerekir

bu ay dr folik 1 diye bir ilaç verdi . her gün içmiyorum sankı iştahımı acıyor biraz kilo aldıgımı hissediyorum

Selam kızlar benim bat 1 nisan 3 gün önce negatif olacağını Bile bile test yaptım yanilmadim negatif çıktı. şimdide yapmaya korkuyorum normalde benim adet öncesi akintim olmazdı 2 gündür beyaz yapışkan akintim oluyo .. evde de test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Canim meraktan soruyorum bir ayda bes yumurta olusur mu genelde bir veya iki yaziyor.Bana da doktor iki yumurtan catlamis demisti cumartesi gunu.
Canım ilaç yuzunden oluyor ışte geçen ay biri küçük 3yumdu bu ay biri küçük 5yum olmuş. Aslında kötü bişey rezerv bitiyor sonuçta kullanmicam daha ilaç tembel demişti bide ah doktorlar ah.

B
Vardım canım ama yine tutmamıştı :) bu ay umutluyum inşallah olur çünkü çok sıkı çalıştık :) inşallah hepimiz alırız bu ay güzel haberlerimizi aminnnn
Bu arada daha adetime 10 gün var ve ben dayanamadım yine bugün test yaptım tabikide o iğrenç tek çizgiyi yine gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…