- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah tez zamanda:)Canım ilaç yuzunden oluyor ışte geçen ay biri küçük 3yumdu bu ay biri küçük 5yum olmuş. Aslında kötü bişey rezerv bitiyor sonuçta kullanmicam daha ilaç tembel demişti bide ah doktorlar ah.
Ayy ne guzel bir haber bu gozunuz aydin darisi basimiza insallah belirtilerini yazar misin?Kızlar az once yazmistim kararsizim test yapmakta diye bu ayın ilk haberi benden yaptım testi ilk 2 dk da silik çizgi gördüm
Canim benim de 11 gun var cikmasi mumkun degil sabret acele etme.B
Bu arada daha adetime 10 gün var ve ben dayanamadım yine bugün test yaptım tabikide o iğrenç tek çizgiyi yine gördüm :)
Teşekkürler cnm .. evet bir arkadas daha vardı :) bereketli 1 ay olsun inşallahBu ayın ikinci haberi canım benim
Kutlarım canı gönülden daha nisan girmeden 2 hamilemiz var
Teşekkürler cnm .. evet bir arkadas daha vardı :) bereketli 1 ay olsun inşallah
Teşekkür ederim suan hiçbişey hissedemyorum eşime de telde söylemek istemedim bi tuhaf haldeyim oturuyorum öyleTebrik ederimmmm
çok tebrik ederim canım ne güzel bi his değil miTeşekkür ederim suan hiçbişey hissedemyorum eşime de telde söylemek istemedim bi tuhaf haldeyim oturuyorum öyle
Cok sagol inşallah herkesin en kisa zamanda olur bebisi . . Valla suan kaldım öyle pek bişey hissetmiyorum koşa koşa hastaneye gidip kan mi versem diye ikilemdeyimçok tebrik ederim canım ne güzel bi his değil mi
darısı başımıza inşallah
Canim ben gecen ay uyuyakalmistim sonrasinda 2 iliskide de gec bi saatte cok yorgun oldugum icin ama gecen ay olmadi. Kismet ama ben cok inanmiyorum bu tarz seylere. Tamam yatman ihtimali arttiriyor olabilir ama olmayacagi varsa olmuyor acikcasi.kızlar bir arkadasın 8. ayında gebe kalmış , o ay sabaha kadar beklemiş sabah yıkanmış ,
bu ay ben de böyle denemek istiyorum , daha önce deneyen var mı
Bence kan testiyle onaylayıp eşinize söyleyin :)Cok sagol inşallah herkesin en kisa zamanda olur bebisi . . Valla suan kaldım öyle pek bişey hissetmiyorum koşa koşa hastaneye gidip kan mi versem diye ikilemdeyim
Gözün aydın canımmm :)Kızlar az once yazmistim kararsizim test yapmakta diye bu ayın ilk haberi benden yaptım testi ilk 2 dk da silik çizgi gördüm
Cok sagol inşallah herkesin en kisa zamanda olur bebisi . . Valla suan kaldım öyle pek bişey hissetmiyorum koşa koşa hastaneye gidip kan mi versem diye ikilemdeyim
kızlar bir arkadasın 8. ayında gebe kalmış , o ay sabaha kadar beklemiş sabah yıkanmış ,
İlişkiden sonra kalkmayıp elinle akmamasını sağlayıp tuvalete gitmeden uyursan olabilir.kızlar bir arkadasın 8. ayında gebe kalmış , o ay sabaha kadar beklemiş sabah yıkanmış ,
Yaa elimde 25 tane test vardı o yüzden dayanamıyorum şimdi 23 tane kaldı inşallah yeter :)Canim benim de 11 gun var cikmasi mumkun degil sabret acele etme.
Hayırlısı olsun canımm Allah tamammını erdirsin inşallahh darısı başımızaaaKızlar az once yazmistim kararsizim test yapmakta diye bu ayın ilk haberi benden yaptım testi ilk 2 dk da silik çizgi gördüm
Maşallah ne ara topladın o kadar testiYaa elimde 25 tane test vardı o yüzden dayanamıyorum şimdi 23 tane kaldı inşallah yeter :)