- 9 Ocak 2015
- 12.720
- 28.999
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Canim olabilir de olmayabilirde.Yani yumurtlama gununu tam olarak biliyorsan muhtemelen cikar.Kizlar adete 5 gun kala kanda gebelik belli olur mu
Yumurtlama gunum mart 22 ama beklemek istiyorum. Beklemekte cok zorrCanim olabilir de olmayabilirde.Yani yumurtlama gununu tam olarak biliyorsan muhtemelen cikar.
Kizlar adete 5 gun kala kanda gebelik belli olur mu
Yani yinede sen iki uc gun daha bekle ozaman daha net sonuc cikar.Yumurtlama gunum mart 22 ama beklemek istiyorum. Beklemekte cok zorr
yesa cnm acayip morelim bozuk deminden beri agliyorum ben söyleyim simdiden mayisa kaldim sebebine gelince ben normalinde ovulasyon testi felan hic ugrasmam 10aydir deniyoruz hic yapmadim buay dedim hadi bide ben deneyim herkes yapiyo dün koyu cizgiyi gördüm sevindim dedim tamam bugün yrn iliski olursa süper olur dün yapamadik bugüne planladim esimi ayarlayip üstündede yaziyo 24-36saat icinde yumurtlama olur diye bugün tam günüydü 36saatide tamamladik düsüncesiz esim hala sinirliyim herzaman kontrollü olur bugün kontrolsüz olacagi tuttu malesef disariya .... Gerisini getiremiyorum anlamissindir bugünkünteste cizgi dünküne göre daha silikti yani artik yrn bizim icin cok gec zaten o koyu cizginin üzerine 48saat gecmis olucak yrn bugünde tekrar yapamam cok sinirliyim su bebek olmamasi icin hep birseyler engel oluyo cikiyo
ovulasyon testine çok takılmamak lazım geçen aylarda ona uygun çalışma oldu ama hamile kalamadımyesa cnm acayip morelim bozuk deminden beri agliyorum ben söyleyim simdiden mayisa kaldim sebebine gelince ben normalinde ovulasyon testi felan hic ugrasmam 10aydir deniyoruz hic yapmadim buay dedim hadi bide ben deneyim herkes yapiyo dün koyu cizgiyi gördüm sevindim dedim tamam bugün yrn iliski olursa süper olur dün yapamadik bugüne planladim esimi ayarlayip üstündede yaziyo 24-36saat icinde yumurtlama olur diye bugün tam günüydü 36saatide tamamladik düsüncesiz esim hala sinirliyim herzaman kontrollü olur bugün kontrolsüz olacagi tuttu malesef disariya .... Gerisini getiremiyorum anlamissindir bugünkünteste cizgi dünküne göre daha silikti yani artik yrn bizim icin cok gec zaten o koyu cizginin üzerine 48saat gecmis olucak yrn bugünde tekrar yapamam cok sinirliyim su bebek olmamasi icin hep birseyler engel oluyo cikiyo
offf cnmm suan bi görsen halimi aglamaktan gözlerim kizardi biliyorum cnm bu söylediklerinide düsünüyorum buay ilk defa yaptim doktor bide bunu dene dedigi icin zaten yaparkende hep öylesine yaptim yinede iste insan etkileniyo galiba evett cnm dedigin gibi hayirlisi olsunn napiyimm vardir bi hayirr cnm benimm cok sagoolllcanım benim kendin de üzülüyorsun eşini de üzüyorsun tamam yumurtalama günlerini değerlendirmek önemli ama 15 yıldır yumurtlama gününü değerlendirip hamile kalamayan insanlar var
aynı şekilde adet bittikten hemen sonra hamile kalan arkadaşlar da var
lütfen bu kadar üzülme, hayırlısı olsun de nolursun
Ben Simdiden sizin haberlerinizi bekliyc
offf cnmm suan bi görsen halimi aglamaktan gözlerim kizardi biliyorum cnm bu söylediklerinide düsünüyorum buay ilk defa yaptim doktor bide bunu dene dedigi icin zaten yaparkende hep öylesine yaptim yinede iste insan etkileniyo galiba evett cnm dedigin gibi hayirlisi olsunn napiyimm vardir bi hayirr cnm benimm cok sagoolll
Ben Simdiden sizin haberlerinizi bekliyc
offf cnmm suan bi görsen halimi aglamaktan gözlerim kizardi biliyorum cnm bu söylediklerinide düsünüyorum buay ilk defa yaptim doktor bide bunu dene dedigi icin zaten yaparkende hep öylesine yaptim yinede iste insan etkileniyo galiba evett cnm dedigin gibi hayirlisi olsunn napiyimm vardir bi hayirr cnm benimm cok sagoolll
Yaa biliyorum cnm o regl olupta üstene görmemi acaba demeler neler nelerrr hep ayniyizz yaaa,,, Evet cnm Zaten kendimizi hep Rabbimize teslim ediyoruz da iste insanizz artik insan icine cikmak istemiyorum hayirlisi...canım tabii ki etkileneceksin insanız sonuçta seni o kadar iyi anlıyorum
ya ben bahsetmiyorum ama ilk regl olduğum zaman bayaa yoğun yoğun oluyorum 5 gün falan sürüyor hala diyorum ki acaba üstüne görme miçok fazla düşünmemek lazım valla olacağı varsa Allah inşallah hayırlısıyla bize de nasip edecek
Yaa biliyorum cnm o regl olupta üstene görmemi acaba demeler neler nelerrr hep ayniyizz yaaa,,, Evet cnm Zaten kendimizi hep Rabbimize teslim ediyoruz da iste insanizz artik insan icine cikmak istemiyorum hayirlisi...
Cnm benim yaa su halimde bile beni güldürdün ya Allah senide güldürsün yemin ediyorum valla sesli güldüm esine daha cok üzüldüm demissin yaa hayyy Allah'imm yaa neler yasiyoruzz tamam cnm dedigini yapicamm cokkk sagolll yaaavalla sizlerde olmasaniz su halimizi kimlere anlatirizz birbirimizin derdine derman oluyoruzzşimdi git eşinin gönlünü al, ben valla eşine daha çok üzüldüm yaaaaaaa
Zaten oda hatasinin farkinda deminden beri gönlümü almaya calisiyo bi görsen pesimde dolaniyo,, tamam yaptim bile sorun kalkti aramizdahadi sen durma daha burada git eşinin yanına özür dile bi...
Beklicem canim gunumu beklicemCanım genelde 3 derler ama 2 gün daha bekleyebilir misin
Canim Allah muhabbetinizi bozmasin hayirli bir esin varsa elbet bebekte olur, ha bu ay ha obur ay ama olur Allahin izniyleZaten oda hatasinin farkinda deminden beri gönlümü almaya calisiyo bi görsen pesimde dolaniyo,, tamam yaptim bile sorun kalkti aramizda
Guzel olan ne canim:)Çok güzel
Amin cnmm,,, biliyorum cnm insallah olsunda saglikli olsun hayirli zamanda olsun iste insan 10aydir bekleyince bide buay bu testi yapipta hamilelikte göremedigim o cift cizgiyi yumurtlamada görünce zamanini kacirdik diye üzüldüm ama Tabii Rabbim bilir,, Insallah hepimiz birgün en yakin zamanda bu mutlu haberi alirizzCanim Allah muhabbetinizi bozmasin hayirli bir esin varsa elbet bebekte olur, ha bu ay ha obur ay ama olur Allahin izniyle