2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bence kan testiyle onaylayıp eşinize söyleyin :)

eşine söyleyip söylememek için tereddüt edenleri anlayamıyorum .
ben her şeyi önce eşimle paylaşırım , birlikte yapıyoruz bu çalışmayı , ilk önce onun bilmeye hakkı var ?
söyleyip söylememeyi düşünmüyorum bile . ben ovulasyon testlerimi bile hepsini eşime gösteriyorum . ne var bunda ?

negatif çıkarse eşler kızıyor mu ?

Aksam söyleyeceğim telefonda söylemek istemedim kan testi olayını da beraber bekleyelim diye :)

canım bence çoğunluk eşlerini sevindirip sonra sevinçleri kursaklarında kalmasın diye yapıyor yanı aslında sevgiden ileri geliyor bu durum

Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah tez zamanda:)
Masal3487 canm benim bat 12 nisan 29 günde bir adet oluyorum ve ben yeni yumurtladım galiba yoğun yumurta akı biçimnde akıntım oldu bugün sende geç hissedebilirsin belki benm gibi diyeceğiö ama kafama şu takıldı eğer sende bi kaç gün sonra hissedersen akıntıyı acaba bu demek oluyorki yumurta çatladıktan bir iki gün sonramı hissediyoruz acaba çünkü sen drum yumurtan çatladı dedi demiştin

Canim bildigim kadariyla akintinin en fazla oldugu gun yumurtan catlamis oluyor sonrasinda degil yani.Benim adet degisken 27,28 ortalama bu aralikta oluyor.
Ben bu ay hic hissetmedim ama gecen ay hissetmistim dedigim gibi canim akintinin en fazla oldugu gun yumurtan catliyor.

Kızlar ben regl olmadım
İki gündür migdem kazınıyor acıkıyorum
Bacaklarım agrıyor
Ara ara karın ağrısı

C.tesiye kadar olmazsam kan vercem

işte canm dün akıntım başladı bugün yoğun baya sanırım yeni çatladı benm yumurta hayırlısı bakalım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…