2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canim Allah muhabbetinizi bozmasin hayirli bir esin varsa elbet bebekte olur, ha bu ay ha obur ay ama olur Allahin izniyle

Merhaba masal sanırım zayıflıyorsn.. Bende hem bebek hem zayıflamak isteyenlerdenz spora yazılmayı düşünüyorum istenmeyen bat ı görünce.. Ama korkuyorum ya o sırada bebek olursa diye bunu nasıl ayarlıyorsn

Bihter34 Bihter34 arkadaşım bence yanlış düşünüyorsun bu nedenle hem kendini hem eşini yıpratıyorsun çünkü bir sperm beş gün bile yaşıyabilirmiş ve ayrıca meni de milyonlarca sperm var yani allah verecek oldum mu verir ama vermiyecekse yatıyoruz falan ya bırak yatmayı amuda kalk yine vermez hayırlısı demek düşüyor sadece bize üzülüyor insan tabi çok doğal bu bende üzülüyorum ama sonra diyorum allah vermeyince zorla alamayız ya biz aylarca neler neler yapıyoruz olmuyor insanlar bi günlük ilişki de ya da tecavüz de falan bile hamile kalıyor bu bizler için imtihan allahbizi sınıyor veya ceza veriyor bilemeyiz ssadece hayırlısı diyelim

Bi de derler ya allah acını hafifletir diye ben bunu 5 ay önce çok iyi yaşadım babamı aniden kalp kriziyle kaybettim yemek bile yiyemedim ve günler sonra allah bana o dayanma gücünü bi şekilde verdi benim acımı hafifletti eğer ki o durum olmasaydı ben toparlanamazdım

Merhaba masal sanırım zayıflıyorsn.. Bende hem bebek hem zayıflamak isteyenlerdenz spora yazılmayı düşünüyorum istenmeyen bat ı görünce.. Ama korkuyorum ya o sırada bebek olursa diye bunu nasıl ayarlıyorsn
Canım karar verdiysen spora falan gitmene gerek yok. Ben diyetle birlikte zumbaya başladım. İnternetten açıyorum, televizyona yansıtıyorum. Çok eğlenceli, bazıları zor ama "basit zumba" yaz. Özellikle youtube'da "hot z team" diye bir grup var. Bir kere izle bence yapmak istersin :)

PKO nedeniyle bat tahmin edemiyorum kaldıki normalde 16 martta regl olmam gerekiyordu..sat 16 şubattı..benide ekleyin olur mu kızlar bellimi olur belkide tutmuştur

Bihter34 Bihter34 arkadaşım bence yanlış düşünüyorsun bu nedenle hem kendini hem eşini yıpratıyorsun çünkü bir sperm beş gün bile yaşıyabilirmiş ve ayrıca meni de milyonlarca sperm var yani allah verecek oldum mu verir ama vermiyecekse yatıyoruz falan ya bırak yatmayı amuda kalk yine vermez hayırlısı demek düşüyor sadece bize üzülüyor insan tabi çok doğal bu bende üzülüyorum ama sonra diyorum allah vermeyince zorla alamayız ya biz aylarca neler neler yapıyoruz olmuyor insanlar bi günlük ilişki de ya da tecavüz de falan bile hamile kalıyor bu bizler için imtihan allahbizi sınıyor veya ceza veriyor bilemeyiz ssadece hayırlısı diyelim
Cnm spermin ömrü uzunda iste yumurtanin ömrü kisa 24 saat benim yumurtlama günlerim geciyo ve biz daha birlikte olmadik hic esimle üzüntüm bundan yana ama hayirlisi artik ne diyeyim,, zaten bu hic günleri takip etmeden ölesine iliskiye girip yada bir tek iliskiyle hamile kalanlara özeniyorum heralde önemli olanda bu galiba birakicaksin hic takmadan ozaman geliyo bebiss galiba,,, Basin sagolsun buarada Rabbim sabrinida veriyo hepimizin bi ömrünün süresi var vakti dolan gidiyo cnm Rabbim ölümünde hayirlisini versin

Canım karar verdiysen spora falan gitmene gerek yok. Ben diyetle birlikte zumbaya başladım. İnternetten açıyorum, televizyona yansıtıyorum. Çok eğlenceli, bazıları zor ama "basit zumba" yaz. Özellikle youtube'da "hot z team" diye bir grup var. Bir kere izle bence yapmak istersin :)

Bende tek yapamam çalışıyorum ama kursa yazılmayı düşünüyorum zumba kursuna

Gunaydin canim evet hamilelik oncesi minimum kac kiloya kadar dusersem okadar iyi.Ben sadece yuruyus yapiyorum o da cok hizli degil normal,doktorum sporu cok abartmamami sadece gunde bir saat yuruyusun yeterli oldugunu soyledi.

Salona yazilmayi dusunuyorsan ordakilere sorman lazim ama yuruyus yapmayi seviyorsan cokta gerek yok gunde bir saat yurusen de cok iyi olur.

Bizim korunmamız yüzde yüz bi korunmaydı.5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz.geçen ay vajinusmusu yendim.27 yaşındayım.dua edin arkadaşlar hayırlısıyla olsun.

Vajinusmusu yenenlere imrenerek bakiyorum bravo vallaha ne kadar guclu ne kadar bilincli ve kararlisiniz. Tebrik ediyorum. Insallah en hayirli en guzel zamanda bebeginize kavusursunuz:KK200:

Kızlar dün kontrole gittim 5yum olmuş biri 16mm digerleri 20mm iğne vermedi kendiliginden catlasin dedi ilişki olmasın dedi ama yine de sen bilirsin dedi ya kist olursa dedim adetle atilir dedi adet olursan gel olmazsan zaten gebesindir dedi :s sabah ta ovu testi yaptım kıpkırmızı cikti catlayacak yani napsam bilemedim :110:

Kızlar dün kontrole gittim 5yum olmuş biri 16mm digerleri 20mm iğne vermedi kendiliginden catlasin dedi ilişki olmasın dedi ama yine de sen bilirsin dedi ya kist olursa dedim adetle atilir dedi adet olursan gel olmazsan zaten gebesindir dedi :s sabah ta ovu testi yaptım kıpkırmızı cikti catlayacak yani napsam bilemedim :110:

Canım şimdi öğleden sonra 5 gibi tekrar test yap

hafif silik çıkarsa çatlamış demektir

işte o hafif siliği gördükten sonra mutlaka deneyin :KK71:

X