-
- Konu Sahibi _bilgehan_
bat belli değil benim çok düzensiz 40-45 günü buluyo. sat 3 mart ama. nasıl dikkat ediyim ben etkilermiyim tutunmasını benim yüzümden düşer mi kiBence paylas esinle bilsin dikkat et sende olur inşallah değer iyi gibi bat ne zaman
kullanmıyorum doktor yazdı başla dedi. kullansam hemen tutunmasına yardımcı olur muBilemiyorum ama yinede etkiliyor olabilirbelki düşmez ama dudüşün yani bütün gün ayakta olmakla yatmak bir olur mu bence olmaz o nedenle dedim folik asit kullanıyor musun
İnşallah canm benim . Ay güzelim ya ağlıyormu birde . Çevredeki kardeşleri görüyor ondan sanırıminşallah canım ya bende çok istiyorum kızım çok istiyor artık kardeşim olsun diyor ağlıyor üzülüyorum bende inşallah olur hayırlısı olsun
doktor çok kaptırma kendini tutunamaabilir dedii . napcam ben şimdi eşime söylemiyim mıcuma tekrar test yapcaz dedi
eşine söyle Can'ım .. Senlik bişey olmaz canm tutunacaksa her şekilde tutunur ama tabiki kendini kötü hissetmemek adına ağır şeyler yapma . Rakamlara pek bilgim yok ama adetine daha kaç gün var ondan dolayı katlanabilir rakam . İnşallah hamilesindr canm .bat belli değil benim çok düzensiz 40-45 günü buluyo. sat 3 mart ama. nasıl dikkat ediyim ben etkilermiyim tutunmasını benim yüzümden düşer mi ki
folik asite başlayım mı hemen faydası olur mu ? reglm 40-45 günü buluyo bat belli değil yani ama sat 3 martİnşallah canm benim . Ay güzelim ya ağlıyormu birde . Çevredeki kardeşleri görüyor ondan sanırım
eşine söyle Can'ım .. Senlik bişey olmaz canm tutunacaksa her şekilde tutunur ama tabiki kendini kötü hissetmemek adına ağır şeyler yapma . Rakamlara pek bilgim yok ama adetine daha kaç gün var ondan dolayı katlanabilir rakam . İnşallah hamilesindr canm .
çok teşekkür ederimmBence değer gayet iyi yani şu an yumurta döllenmiş zaten hem şöyle düşün bazı insanlar düşük tehlikesi olduğu için dokuz ay boyunca yatmaları gerekiyor o nedenle dedim daha dikkatli ol Allahın izniyle hiç bişey olmaz tutunur o
yarın başlıyım hemen o zaman. canım çok teşekkür ederimmKullan folik asiti o tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum stres yapma kendini yorma inşallah cuma mutlu olursun benim görümcem ilk üç ay yatarak geçirdi bişey olmadı şimdi ikinci doğacak yani doktor yat dedi kanaması oluyordu
Ayy hadi insallah stres yapma olumlu dusun insallah olur cunku senin bata daha var cuma netlesir sende kendine cok dikkat et:)doktor çok kaptırma kendini tutunamaabilir dedii . napcam ben şimdi eşime söylemiyim mıcuma tekrar test yapcaz dedi
rüyada gibiyimm . kızlar kaç yaşındasınız benim için erken mi kiAyy hadi insallah stres yapma olumlu dusun insallah olur cunku senin bata daha var cuma netlesir sende kendine cok dikkat et:)
hadi canımErken miben 22 ikinciyi istiyoruz
hahah durmadan doğuralm mı 35 e kadarKız o zaman ben bebekken bebek yaptım çünkü18 yaşında doğdu çocuğumayrıca en verimli zaman 20-25 yaş diyorlar 35 yaşından sonra yumurtalar azalıyormuş artık daha zor oluyor hamile kalmak yani o yüzden 35 e kadar ne kadar olursa artık