2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

17 de evlendim 3 ay sonra hamile kaldım 18 de doğum yaptım şimdi 22 yaşındayım 4 yaşına girecek kızım

rüyada gibiyimm . kızlar kaç yaşındasınız benim için erken mi ki 21 im ben
Ben 29 yasindayim canim,bir bucuk yillik evliyim.Senin gayet normal bir yas canim:)

Hepimiz için hayırlısı ben şu an en çok çocuğum için istiyorum ona kardeşin olacak demeyi çok istiyorum inşallah hepimiz o mutlu haberi en kısa zamanda alırız güzel şey ya çocuk ben gencligimi ona adadım ama mutluyum onsuz ölürüm en iyisi ağlarken gözünün yaşını silen seni teselli eden kanından canından biri var ben o kadar zor doğum yaptım mesela ama onu görünce herşeyi unuttum o günü o anı çok iyi hatırlıyorum ama acımı unuttum bunlar ve daha fazlasınıbi ggülüşü bana yeter herkese nasip etsin allah bana da ikinci kez nasip etsin hatta ikiz nasip etsin inşallah çünkü birine kızım birine ben bakacağım öyle istiyor kızım

Kizlar bisey sorucam size cumartesi doktora gitmistim doktor muayenede yumurtan catlamis dedi hatta iki yumurtan catlamis dedi simdi benim bugun ovulasyon olmasi lazim simdi benim cumartesimi tam anlamadim.

Kizlar bisey sorucam size cumartesi doktora gitmistim doktor muayenede yumurtan catlamis dedi hatta iki yumurtan catlamis dedi simdi benim bugun ovulasyon olmasi lazim simdi benim cumartesimi tam anlamadim.
benim bildiğim kadaryla çatlamışşa ovülasyon olmuş demektir. senin bildiğin tarihten yani bugünden önce olmus demekki

benim bildiğim kadaryla çatlamışşa ovülasyon olmuş demektir. senin bildiğin tarihten yani bugünden önce olmus demekki
Himm normalde ovulasyon gunumu kendim hissederdim bu ay tam hissedemedim ama doktor catlamis dedi.benim telde bir uygulama var ona gore bugun, genelde sasmiyor.
Bide kadinlarda her ay kac yumurta catlar senin bilgin varmi merak ettim:)

Himm normalde ovulasyon gunumu kendim hissederdim bu ay tam hissedemedim ama doktor catlamis dedi.benim telde bir uygulama var ona gore bugun, genelde sasmiyor.
Bide kadinlarda her ay kac yumurta catlar senin bilgin varmi merak ettim:)
her ay yumurta oluşması kesin değil oluşmadığı da olabiliyo bazen de olusuyo ama catlıcak kadar büyümüyo. ama kolustugunda 1 tane oluşması normal diye biliyorum

canım sat 3 mart bgun beta hcg baktırdım 16.55 çıktı sağlık ocağında. doktor çok kaptırma kendini tutunamayabilir cuma tekrar gel dedi . ama ben yarın kadım doğum uzmanına gidiyim diyorum

Bu tahlil sonucuna göre hamilesin cnm değerin artma durumuna göre söylemek için tekrar çağırmış herhalde.. ama bencede için rahat edecekse Dr a git oda test ister muhtemelen.. inşallah tutunur bebisin inşallah. ..

sat a göre 3hafta 4 günlük oluyo bu değer normal mi acaba ?
yani eşime hamileyiiiiiim diye bağırabilir miyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…