-
- Konu Sahibi _bilgehan_
kız sen kaç yaşında evlendin kaç yaşında doğurdun 3 yıl korundun da 6 aydır korunmuyonBen 3 yıl korundum şimdi pişmanım çünkü 6 aydır olmuyor o yüzden bi daha korunmayı düşünmüyorum olursa ikinci ondan sonra da korunmam
maşşallh allah bağışlasın kuzum :)17 de evlendim 3 ay sonra hamile kaldım 18 de doğum yaptım şimdi 22 yaşındayım 4 yaşına girecek kızım
Daha bir saat önce komsumla konuştum bi çocuğu var onun da adetim gecikti dedi geçen hafta test almış yapmış çıkmadı kan gelmeyince adet kan verdi yok demiş doktor daha adet olmadım ama demişti cuma günü düşük yapmış hastaneye gitmiş düşük demişler
Ben 29 yasindayim canim,bir bucuk yillik evliyim.Senin gayet normal bir yas canim:)rüyada gibiyimm . kızlar kaç yaşındasınız benim için erken mi ki21 im ben
çok karmaşık duygularBen 29 yasindayim canim,bir bucuk yillik evliyim.Senin gayet normal bir yas canim:)
kızlar ben cumayı beklemeden yarın kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum
Aynen valla ben yener yenmez geldim zaten buraya :):)
Selam kızlar benim bat 1 nisan ama dayanamadim bugün evde test yaptım bilim bakalım sonuç neeeee :) tabiki negatif
canım sat 3 mart bgun beta hcg baktırdım 16.55 çıktı sağlık ocağında. doktor çok kaptırma kendini tutunamayabilir cuma tekrar gel dedi . ama ben yarın kadım doğum uzmanına gidiyim diyorumGebelik kontrolü için mi gideceksin
benim bildiğim kadaryla çatlamışşa ovülasyon olmuş demektir. senin bildiğin tarihten yani bugünden önce olmus demekkiKizlar bisey sorucam size cumartesi doktora gitmistim doktor muayenede yumurtan catlamis dedi hatta iki yumurtan catlamis dedi simdi benim bugun ovulasyon olmasi lazim simdi benim cumartesimi tam anlamadim.
Himm normalde ovulasyon gunumu kendim hissederdim bu ay tam hissedemedim ama doktor catlamis dedi.benim telde bir uygulama var ona gore bugun, genelde sasmiyor.benim bildiğim kadaryla çatlamışşa ovülasyon olmuş demektir. senin bildiğin tarihten yani bugünden önce olmus demekki
her ay yumurta oluşması kesin değil oluşmadığı da olabiliyo bazen de olusuyo ama catlıcak kadar büyümüyo. ama kolustugunda 1 tane oluşması normal diye biliyorumHimm normalde ovulasyon gunumu kendim hissederdim bu ay tam hissedemedim ama doktor catlamis dedi.benim telde bir uygulama var ona gore bugun, genelde sasmiyor.
Bide kadinlarda her ay kac yumurta catlar senin bilgin varmi merak ettim:)
canım sat 3 mart bgun beta hcg baktırdım 16.55 çıktı sağlık ocağında. doktor çok kaptırma kendini tutunamayabilir cuma tekrar gel dedi . ama ben yarın kadım doğum uzmanına gidiyim diyorum
sat a göre 3hafta 4 günlük oluyo bu değer normal mi acaba ?Bu tahlil sonucuna göre hamilesin cnm değerin artma durumuna göre söylemek için tekrar çağırmış herhalde.. ama bencede için rahat edecekse Dr a git oda test ister muhtemelen.. inşallah tutunur bebisin inşallah. ..