- Konu Sahibi _bilgehan_
inşallah az kaldı sonuç saatineCanim bazen soyledigimiz seyler biz farkinda olmasakta dua niyetine geciyor oyuzden insallah umutluyum de Allah nasip ederse elbet olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah az kaldı sonuç saatineCanim bazen soyledigimiz seyler biz farkinda olmasakta dua niyetine geciyor oyuzden insallah umutluyum de Allah nasip ederse elbet olacak
eşim daha yeniyiz 1 sene bi geçsin olmazsa gideriz diyo. bana kalsa hemen gitcemDoktorlar bir seneye kadar normal diyorlar ama icin rahat etsin istiyorsan git bi doktora gorun canim.
Canim senin bata sanirim daha var olmasa bile moralini bozma.inşallah az kaldı sonuç saatine
eşim daha yeniyiz 1 sene bi geçsin olmazsa gideriz diyo. bana kalsa hemen gitcem
gittim öyle canım. reglim düzensiz 40 günde falan oluyo. gittiğim ay yumurtam hiç oluşmamıştı doktor ilaç yazcaktı sanırım klomen yazcaktı istemedim 1sene falan kendi haline bırakalım dedim tamam dedi. durum buGenel bir kontrol icin dedim canim bizde iki aydir istiyoruz kontrol amacli gittim hamdolsun birsey yokmus olmasa 6 ay sonra gel dedi doktor.
biz de ocak ayında ikimizde grip olduk . ocak ı saymazsak 3. deneme olacak .
ben de hemen gebe kalırım sanmıştım
Iyi yapmissin canim ilac almamakla dedigin gibi biraz daha bekle olmassa yine gidersin.Adeti duzensiz olupta tedavisiz hamile kalan cok kadin var veya adeti gunu gunune olup kalamaya, nasip yani olur elbet:)gittim öyle canım. reglim düzensiz 40 günde falan oluyo. gittiğim ay yumurtam hiç oluşmamıştı doktor ilaç yazcaktı sanırım klomen yazcaktı istemedim 1sene falan kendi haline bırakalım dedim tamam dedi. durum bu
bende de oldu geçen ay baya araştırdım internetten yumurtlama kanaması diyor herkes yani yumurtlama belirtisi bu ayda olacak mı bilmiyorum daha adetim yeni bitti sen yine bugünlerde dikkat etSelam kızlar AÖF sınavlarımdan dolayı pek giremiyorum . Takip etmeye çalışıyorum ara sıra .. Benim bat 12 nisan birşey sormak istiyorum adetimin bittiği günden bir hafta sonra hafif kanama oldu bende ama akıntı tarzı ufak bişeydi. Normalde yumurtlama günüm yarın hesaplamalara göre ama birşeyde şüpheye düştüm acaba o ara kanama benzeri olay yumurtlamayı etkiliyormudur bilgisi olan varmı . Yada de kontorlünde böyle bişey yaşayıp drdan aldığı bir bilgi varmı merak ettim ..
Teşekkür ederim canm cvp için . Bakalım bugünleri değerlendirelim bakalım . Rabbim bu ay hepimizi sevindirsin inşallah .bende de oldu geçen ay baya araştırdım internetten yumurtlama kanaması diyor herkes yani yumurtlama belirtisi bu ayda olacak mı bilmiyorum daha adetim yeni bitti sen yine bugünlerde dikkat et
inşallah canım ya bende çok istiyorum kızım çok istiyor artık kardeşim olsun diyor ağlıyor üzülüyorum bende inşallah olur hayırlısı olsunTeşekkür ederim canm cvp için . Bakalım bugünleri değerlendirelim bakalım . Rabbim bu ay hepimizi sevindirsin inşallah .