2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Genel bir kontrol icin dedim canim bizde iki aydir istiyoruz kontrol amacli gittim hamdolsun birsey yokmus olmasa 6 ay sonra gel dedi doktor.
gittim öyle canım. reglim düzensiz 40 günde falan oluyo. gittiğim ay yumurtam hiç oluşmamıştı doktor ilaç yazcaktı sanırım klomen yazcaktı istemedim 1sene falan kendi haline bırakalım dedim tamam dedi. durum bu

biz de ocak ayında ikimizde grip olduk . ocak ı saymazsak 3. deneme olacak .
ben de hemen gebe kalırım sanmıştım

Kızlar merhaba bugün adetimin 6. Günü geçen akşam migrenim tuttu ağrı kesici iğne vurdurdum ve doktor ağrı kesici hap verdi dün iki tanede ondan aldım ve adetim dünden beri kesik kesik geliyo hiç gelmiyo desem yeridir sizce ilaçlardan mıdır?

biz de ocak ayında ikimizde grip olduk . ocak ı saymazsak 3. deneme olacak .
ben de hemen gebe kalırım sanmıştım

Canim kimisi ilk ayda kaliyor kimisi sonraki aylarda her ay katlanarak devam ediyormus.Bir seneye kadar Yuzde seksene kadar cikiyor olasilik kafana takma normal yani

Iyi yapmissin canim ilac almamakla dedigin gibi biraz daha bekle olmassa yine gidersin.Adeti duzensiz olupta tedavisiz hamile kalan cok kadin var veya adeti gunu gunune olup kalamaya, nasip yani olur elbet:)

Selam kızlar AÖF sınavlarımdan dolayı pek giremiyorum . Takip etmeye çalışıyorum ara sıra .. Benim bat 12 nisan birşey sormak istiyorum adetimin bittiği günden bir hafta sonra hafif kanama oldu bende ama akıntı tarzı ufak bişeydi. Normalde yumurtlama günüm yarın hesaplamalara göre ama birşeyde şüpheye düştüm acaba o ara kanama benzeri olay yumurtlamayı etkiliyormudur bilgisi olan varmı . Yada de kontorlünde böyle bişey yaşayıp drdan aldığı bir bilgi varmı merak ettim ..

bende de oldu geçen ay baya araştırdım internetten yumurtlama kanaması diyor herkes yani yumurtlama belirtisi bu ayda olacak mı bilmiyorum daha adetim yeni bitti sen yine bugünlerde dikkat et

bende de oldu geçen ay baya araştırdım internetten yumurtlama kanaması diyor herkes yani yumurtlama belirtisi bu ayda olacak mı bilmiyorum daha adetim yeni bitti sen yine bugünlerde dikkat et
Teşekkür ederim canm cvp için . Bakalım bugünleri değerlendirelim bakalım . Rabbim bu ay hepimizi sevindirsin inşallah .

[Hayırdır arkadaşımE="ozlemdenz, post: 45810038, member: 745353"]kızlaaar bakın buraya bi acil bakın bakınnnnnn [/QUOTE] Hayi

doktor çok kaptırma kendini tutunamaabilir dedii . napcam ben şimdi eşime söylemiyim mı cuma tekrar test yapcaz dedi

Bence paylas esinle bilsin dikkat et sende olur inşallah değer iyi gibi bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…