2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar bisey sorucam size cumartesi doktora gitmistim doktor muayenede yumurtan catlamis dedi hatta iki yumurtan catlamis dedi simdi benim bugun ovulasyon olmasi lazim simdi benim cumartesimi tam anlamadim.
Çatladıktan sonra en fazla 24 saat ömrü var yumurtanın.c.tesi ve oncesindeki iki günü degerlendirdiysen gebelik ihtimali yüksek.
Bende bu ay dr gittim.tel uygulamasına gore 3 gun once çatlama oldu hemde iki taneydi.bir kere daha gitmiştim o zamanda iki tane vardı.ailede ikiz varsa genetik oluyor.
Bi tanıdıgımda bu ay takibe gitti dru bir olgun yumurtan var demiş o da nasıl yani ben iki üç tane olur zannediyordum deyince o sadece özel kadınlarda olur demiş.normalde her ay bir yumurta olur

Bu arada tutmadı benim
28 ay oldu :-( Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin

Ayy hadiya ama ben cumartesiden onceki gunleri degerlendirmedim griptim ama doktor bugun yarin iliski olsun dedi yani cumartesi, pazar neyse hakkimizda hayirlisi olsun

Ama olusmassa ozaman adette olunmaz ben mi yanlis yorumluyorum.
bende öyle düşünüyodum ama bi ay baktırıyım diye gittim adetimden 22 gün sonra yumurtam oluşmamıs ve çatlamamıstı haliyle ama o ay adet de oldum ya o günden sonra olustu öyle hasta oldum ya da doktordan duymustum her ay oluscak diye bişey yok demişti acaba olgunlaşcak diye bişey yok mu demek istemıstı bilemıyorum

Bencede her ay catlar ama yeterince olgunlasmayabilir belkide,ayy kafam karisti nasibimiz varsa olur insallah

sat a göre 3hafta 4 günlük oluyo bu değer normal mi acaba ?
yani eşime hamileyiiiiiim diye bağırabilir miyimmm

Evet cnm soyleyebilirsin değerin kesin hamilelik değeri ama tutunup tutunmayacagini allah bilir bu stresli bir süreç eşine söyle oda sana destek olsun beraber atlatin bekleme sürecini bence :)

Ayy hadiya ama ben cumartesiden onceki gunleri degerlendirmedim griptim ama doktor bugun yarin iliski olsun dedi yani cumartesi, pazar neyse hakkimizda hayirlisi olsun
Ctesi pazarı degerlendirdin mi peki evet hakkımızda hayırlısı canım.Benim pazar çatlamıştı.pazar pzt salı pespese ilişki önermişti.

Ctesi pazarı degerlendirdin mi peki evet hakkımızda hayırlısı canım.Benim pazar çatlamıştı.pazar pzt salı pespese ilişki önermişti.
Evet canim degerlendirdik cok sukur bugunu de insallah degerlendiririz.Doktor sana da bir saat kalkma hemen dus alma dedi mi?

biz de ocak ayında ikimizde grip olduk . ocak ı saymazsak 3. deneme olacak .
ben de hemen gebe kalırım sanmıştım

Bizim de 3. Denememiz hemen hamile kalınmıyormuş bende anladım ki bugün adetimin 3.günü ve ben bal+çörekotu+tarçın karışımına başlayacağım bir taraftan da korkuyorum kist falan oluşturur mu diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…