- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Çatladıktan sonra en fazla 24 saat ömrü var yumurtanın.c.tesi ve oncesindeki iki günü degerlendirdiysen gebelik ihtimali yüksek.Kizlar bisey sorucam size cumartesi doktora gitmistim doktor muayenede yumurtan catlamis dedi hatta iki yumurtan catlamis dedi simdi benim bugun ovulasyon olmasi lazim simdi benim cumartesimi tam anlamadim.
Ama olusmassa ozaman adette olunmaz ben mi yanlis yorumluyorum.her ay yumurta oluşması kesin değil oluşmadığı da olabiliyo bazen de olusuyo ama catlıcak kadar büyümüyo. ama kolustugunda 1 tane oluşması normal diye biliyorum
Ayy hadiya ama ben cumartesiden onceki gunleri degerlendirmedim griptimÇatladıktan sonra en fazla 24 saat ömrü var yumurtanın.c.tesi ve oncesindeki iki günü degerlendirdiysen gebelik ihtimali yüksek.
Bende bu ay dr gittim.tel uygulamasına gore 3 gun once çatlama oldu hemde iki taneydi.bir kere daha gitmiştim o zamanda iki tane vardı.ailede ikiz varsa genetik oluyor.
Bi tanıdıgımda bu ay takibe gitti dru bir olgun yumurtan var demiş o da nasıl yani ben iki üç tane olur zannediyordum deyince o sadece özel kadınlarda olur demiş.normalde her ay bir yumurta olur
Bu arada tutmadı benim
28 ay oldu :-( Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin
bende öyle düşünüyodum ama bi ay baktırıyım diye gittim adetimden 22 gün sonra yumurtam oluşmamıs ve çatlamamıstı haliyle ama o ay adet de oldum ya o günden sonra olustu öyle hasta oldum ya da doktordan duymustum her ay oluscak diye bişey yok demişti acaba olgunlaşcak diye bişey yok mu demek istemıstı bilemıyorumAma olusmassa ozaman adette olunmaz ben mi yanlis yorumluyorum.
değil canım malesefKızlar O,24
Hamilemi degilmi ?
Bir arkadaş soruyorda
SAT 6 mart mış
yumurtlama gününe bağlı canım üstünden 10 gün falan geçmış olmalı . ben ne zman yumurtladığımı bilmediğimden test yaptırmıstımSat 6 mart ya
Kanda kesin çıkar dimi
Bencede her ay catlar ama yeterince olgunlasmayabilir belkide,ayy kafam karisti nasibimiz varsa olur insallahbende öyle düşünüyodum ama bi ay baktırıyım diye gittim adetimden 22 gün sonra yumurtam oluşmamıs ve çatlamamıstı haliyle ama o ay adet de oldum ya o günden sonra olustu öyle hasta oldum ya da doktordan duymustum her ay oluscak diye bişey yok demişti acaba olgunlaşcak diye bişey yok mu demek istemıstı bilemıyorum
inşallahBencede her ay catlar ama yeterince olgunlasmayabilir belkide,ayy kafam karisti nasibimiz varsa olur insallah
yumurtlama gününe bağlı canım üstünden 10 gün falan geçmış olmalı . ben ne zman yumurtladığımı bilmediğimden test yaptırmıstım
o zman öyledir canım umudunu kaybetmesin inşallah hamiledirDoktor çıkmaz demiş çünkü 1hafta sonra çıkar demiş
sat a göre 3hafta 4 günlük oluyo bu değer normal mi acaba ?
yani eşime hamileyiiiiiim diye bağırabilir miyimmm
tutunmasıiçin bişeyler yapabilirmıyım acabaEvet cnm soyleyebilirsin değerin kesin hamilelik değeri ama tutunup tutunmayacagini allah bilir bu stresli bir süreç eşine söyle oda sana destek olsun beraber atlatin bekleme sürecini bence :)
tutunmasıiçin bişeyler yapabilirmıyım acaba
Ctesi pazarı degerlendirdin mi peki evet hakkımızda hayırlısı canım.Benim pazar çatlamıştı.pazar pzt salı pespese ilişki önermişti.Ayy hadiya ama ben cumartesiden onceki gunleri degerlendirmedim griptimama doktor bugun yarin iliski olsun dedi yani cumartesi, pazar neyse hakkimizda hayirlisi olsun
Evet canim degerlendirdik cok sukur bugunu de insallah degerlendiririz.Doktor sana da bir saat kalkma hemen dus alma dedi mi?Ctesi pazarı degerlendirdin mi peki evet hakkımızda hayırlısı canım.Benim pazar çatlamıştı.pazar pzt salı pespese ilişki önermişti.
biz de ocak ayında ikimizde grip olduk . ocak ı saymazsak 3. deneme olacak .
ben de hemen gebe kalırım sanmıştım
tutunmasıiçin bişeyler yapabilirmıyım acaba