- 9 Ocak 2015
- 12.719
- 28.997
- Konu Sahibi _bilgehan_
Gunaydinn hanimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin bat nezamandi bi de nasil belirtiler yasiyorsun kisaca bahsedermisin?
Canim zaten doktorlar gun asiri iliski tavsiye ediyorlar bu da yumurtlama doneminde iki en fazla uc iliski demek seninki normal yani.Cnm 29 mart yada 1 nisan
Cnm bir haftadır ara ara karnıma ağrı giriyor
Bacaklarım agrıyor hafif hafif
3 gündür göğüs uçlarım hassaslaştı
Ama yumurtlama gününde sadece 2 kez ilişki oldu
Canim zaten doktorlar gun asiri iliski tavsiye ediyorlar bu da yumurtlama doneminde iki en fazla uc iliski demek seninki normal yani.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Eger normalde reglden once gogus hassasiyeti yoksa gebelik belirtisidir canim:)
ben kasım ayında evlendim hiç korunmadım ya sen ?kızlar ne kadar süredir korunmuyorsunuz
Ben subattan beri korunmuyorum subatta da ailemin yanina tatile gitmistim subati pek degerlendiremedim, yani mart ayindan itibaren desek daha dogru olurkızlar ne kadar süredir korunmuyorsunuz
Daha cok yenisin canim uc dor ay olmus olur Allahin izniyle.ben kasım ayında evlendim hiç korunmadım ya sen ?
bgün test yaptırdım ama umutlu değilimDaha cok yenisin canim uc dor ay olmus olur Allahin izniyle.
Canim bazen soyledigimiz seyler biz farkinda olmasakta dua niyetine geciyor oyuzden insallah umutluyum de Allah nasip ederse elbet olacakbgün test yaptırdım ama umutlu değilim
Doktorlar bir seneye kadar normal diyorlar ama icin rahat etsin istiyorsan git bi doktora gorun canim.Benim 6 ay oldu ama bakalım nasip şimdi değil sanırım